Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tud egy férfi azzal a...

Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?

Figyelt kérdés

Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.

És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.

2022. febr. 10. 14:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
35%

Megkérdőjelezte valaki, hogy nagyobb a felelősség az anyán, ha így dönt?

Tök jók ezek a "mi lett volna ha", "vagy mit kellett volna tenni ha" felvetések... :D Kit érdekel? A jelenben kell élni és szomorú, hogy nem lehet hangosan gondolkozni mondjuk itt arról, hogy mi járhat a férfi fejében. Attól, hogy ezen valaki elgondolkodik, hogy jutunk el odáig, hogy el kellett volna vetetnie a gyerekét!? Egyáltalán hogy lehet ilyet leírni egy már élő gyerekre!? Sehol nem írta a kérdező, hogy megbánta a döntését, vagy máshogy csinálná már... Ez az itteni felfogás azért valahol elkeserítő.

2022. febr. 12. 21:45
 92/106 A kérdező kommentje:
90-es nagyon gáz, örülök, hogy másnak is feltűnt az irreális eszmefuttatása..
2022. febr. 12. 22:06
 93/106 anonim ***** válasza:
69%
Nem irreális. Tény. Te várhatsz, vagy várhattál volna bármit, ha a csávónak nem kelletek. Szemmel láthatóan tud így élni. Normális családot alapítani is tudott. Te meg raktál rá egy érzelmi terhet, mert megtehetted. Idióta volt, hogy nem védekezett. De te is. Most mi nem tetszik? Tudhattad, hogy a következményeket te viseled. Már akkor tudhattad, amikor beengedted védekezés nélkül. Mi is a megalázó? Mi is a probléma? Nő vagyok én is, meg anya, de abszolút nem értem a felháborodást.
2022. febr. 12. 22:49
 94/106 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem menj, igyál egy felest és nyugodj meg. Itt senki nincs felháborodva, vagy teljesen más szemüvegen keresztül nézzük ezt a topikot. :D
2022. febr. 13. 01:03
 95/106 anonim ***** válasza:
24%
Most jobb, hogy odamondtad nekem? A te lelkednek könnyebb ettől? Lenyugodtál? Nem voltam dühös. Valóban más szemüvegen keresztül nézzük... 😅😘
2022. febr. 13. 09:30
 96/106 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként ha itt olyan válaszokat kapnál, hogy a pasi egy köcsög szemét és a kénköves pokolra fog jutni meg a karma, stb... Akkor jobban éreznéd magad? A helyzet akkor is ugyanaz maradna. A gyereked nem érdekli, boldogan él az új családjával, neked meg egyedül kell felnevelned a gyereked, max a keserűség marad, sőt még neki is majd elmondhatod minden nap milyen szemét az apja hogy le se szrja... Vagy más utat választassz, elfelejted a pasit, nem is gondolsz rá és boldog leszel, talán még normális kapcsolatod is lehet valakivel
2022. febr. 13. 12:09
 97/106 anonim ***** válasza:
63%
95# Legalább annyival jobb, mint Neked lehetett miután jól megmondtad a tutit a kérdezőnek messzemenő feltételezésekbe bocsátkozva... ;)
2022. febr. 13. 12:33
 98/106 anonim ***** válasza:
55%
Idéznéd a messzemenő feltételezéseket, kérlek? Hátha tényleg én voltam.
2022. febr. 13. 13:20
 99/106 anonim ***** válasza:
26%

75 valaszolo vagyok

Kerdezo jobban ha csendben maradtal volna! Az en gyerekem tudja nagyon jol hogy miert van a vilagon es van egy eros apja akinek a vilagot jellenti az o letezese.

Es tudod miert? Mert mindenel jobban akarta ot es nem mastol mint tolem. Es nem egy random notol aki jo volt ep mig nem volt mas keznel. Te egy ilyen no voltal a gyerek apjanak., egy megallo, ahol kiereszti a gozt. Es nem hinnem hogy olyan ostoba lennel hogy ezzel nem voltal tisztaba. Jo voltal mig nem talalta meg azt akivel csaladot akar.

A ferfiak egyszeruek, ha szeretnek valakit es elkotelezodnek a vegsokig kitartanak. Ha nem akkor meg elik vilagukat mig nem jon az az eletukbe akire vagynak. Nem bonyolitjak tul a dolgokat

2022. febr. 13. 13:59
 100/106 A kérdező kommentje:

Istenem tökéletes anya vagy, no, és ideál 🙏🙏🙏 Hát légy büszke magadra! 🥰

Csak könyörgöm ne írd már le még egyszer mert rohadtul unalmas vagy már és senkit nem érdekel 🤷🏻‍♀️

2022. febr. 13. 15:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!