Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?
Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.
És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.
"Ja csak ez nem így működik hogy csinálok valamit és utána mosom kezeim, a gyerek meg nem számíthat senkire aki már úton van ..."
Gyerek csak akkor van, ha megszületik. TE eldontotted hogy megszületik. Épeszű ember fűti kapcsolat a nem vállal gyereket. TE megtetted.
#32 Nem fogok veled vitatkozni, mert nagyon tudatlan vagy. Gyerek akkor van ha megszületik...ki hallott ilyet.
De nem baj legyen igazad!
De, gyerek akkor van, ha megszuletik. Előtte van embrió, magzat, születés után újszülött, ekkor gyerek. Előtte nincs gyerek.
Igen, máshogy gondolkodom. A tetteimert felelősséget vállalok és nem másra kenek mindent. TE AKARTAD A GYEREKET.
Hát akkor pereld be gyerektartásért, mert az a kötelező és jogos minimum. A fizetése kb. 25%-a és tuti mindig emlékeztetni fogja, hogy van neki még egy. Vagy az nem akarózik, mert megharagszik érte és ciki?
Ismeretlenek viszont nem fogják tudni neked megválaszolni, mi lehet az ő fejében. Sem elégtételt adni neked helyette. Ezt csak vele tudod elintézni.
Ha meg nem hajlandó kommunikálni, hát akkor elsírhatod itt persze, de szerintem előrébb leszel egy pszichológussal, aki utat mutat, hogyan dolgozd fel. Komolyan. Nem éri meg cipelni őt és kujtorogni a kegyeiért meg a válaszaiért, miközben a valódi életben nem mersz vele szembenézni, nehogy még jobban megalázzon. Te is tovább kellene lépj és nem azért, hogy neki megmutasd valami versenyben, hanem magad és a gyereked miatt. Külön. Ne egy rátok se néző férfi szemével ítéld már meg magatokat és tartsd pótolhatónak egyre gyűjtve a haragod. Próbálj meg arra fókuszálni, ami jó, amiben eddig erős voltál, amiért hálás lehetsz. És legyenek saját terveid, ne abban élj, "mi lett volna, ha" meg hogy neki biztos minden jobb. Lehet, épp neked jobb, mert irdatlan rossz a házassága vagy betegség gyötri vagy ki tudja, milyen keresztje van és sarokban sóhajtozik utánad, de gyáva felkeresni... és lehet, folyton totál boldog és sosem jutsz eszébe. Melyikkel vagy előrébb? Ha az első, újra beleszeretsz? Na ugye. Haragudj rá, püfölj egy kispárnát a pszichomókusnál, vagy fuss ki a világból naponta kétszer a parkban, de aztán toll a fülébe, koncentrálj a saját életedre és saját céljaidra. Hajrá :)
Nem óhajtott "muvelodni" youtube videokbol. A tények elegek.
1. A 12. hétig embrió van. Az embrió nem gyerek. Embrió.
2. A 12. hét után magzat van. A magzat nem gyerek. Magzat.
3. Gyerek akkor van, ha megszuletik.
4. Te eldontotted, hogy megtartasz egy nem tervezett terhesseget, annak ellenére, hogy az apa nem akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!