Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?
Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.
És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.
Ez olyan gáz már tényleg egy ismeretlen gyereket lenézni, hogy ő nem is kellett, csak hogy belerúghassatok az anyjába, hogy fényesebbek legyetek. (Már akinek inge...) Sajnos elég sok ember "készült" így, véletlenül, félig várva, kényszerből megtartva, de ők sem kevesebbek.
Nekem is van egy jó barátnőm, akivel szerintem inkább több a világ, mert egy tényleg okos, empatikus, férjezett, kétgyerekes óvónő (aki lehet, pont a ti gyerekeitekre vigyáz). Persze, nagyon nehéz volt lelkileg feldolgoznia, de fel tudta. Viszont lehet, ha itt kamaszként ilyeneket olvas anyukáktól, hogy bárcsak meg se született volna, mert milyen selejtesek a szülei, akkor a kardjába dől.
És van barátnőm, aki alig 20 évesen esett teherbe, persze apuka lelépett, de fel tudott nőni a feladathoz, most már a fia ennyi, és ő is egy értelmes, kreatív, jóvágású, jószívű ember.
Nem követendő persze és nehéz teher tud lenni, mert kudarc. De pont ha támogató a környezet, meg lehet lépni a feladatot, és ennek kell inkább drukkolni. Hogy bármi volt a múltban, jó legyen a vége.
Kérdező, azt tanácsolom, hogy vagy hajtasd be végre a gyerektartást és legyen az az elégtétel, hisz akkor nyilvános is lesz titok helyett, vagy ha nem akarod, hogy bármi közötök legyen az apjához (hisz akkor jogai is lesznek), akkor engedd el a témát, csak magadat mérgezed vele. Te tudod, neked és a gyereknek melyik éri meg. Vannak dolgok, amikkel meg kell tanulni együttélni, és amiken nem tudsz vagy nem bírsz változtatni. Minthogy mi van a másik fejében. Az a lényeg, hogy mi van a te fejedben, hogy magad előtt maradj tiszta. De nem lehet mindig hátranézni, mert akkor nem tudsz előrenézni.
Te ne konyorogj, hanem huzzd meg magagad...
Az hogy milyen embernek nezzel te vagy a hozzad hasonlok, az nem szamit! Az a fontos, hogy a szereteimmel egyek vagyunk. Amit te biztos nem mondhatsz el magadrol. Megjatszod magad es mennyien ezt be is veszik
Roviden a valaszodra valaszolva, ugy tud igy elni egy ferfi, hogy az elejetol fogva nem akarta a gyereket es teged.
Ennyi, ez ilyen egyszeru, de ezt biztos, hogy kozolte is veled, de neked jobb az aldozatot jatszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!