Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tud egy férfi azzal a...

Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?

Figyelt kérdés

Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.

És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.

2022. febr. 10. 14:03
 71/106 anonim ***** válasza:
40%

68!

Az egész történet felelősségét akarja az apa nyakába varrni. Koze nincs hozzá annak, hogy elmomdja e az apa környezetének. Mindenkinek, aki valahogy megjelenik az életében elmondja a történeteket és várja, hogy a fickót szidják. A pasi családjának tökéletesen felesleges lenne bármit is mondani, mert ők egyértelműen mellette állnak, állnának egy vadidegennel szemben. A probléma még mindig az, hogy a kérdező nem vállal felelősséget, ő tökéletes, ellenben a pasi, na az maga Lucifer, ugye.

2022. febr. 11. 18:16
 72/106 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ebben csak az a megalázó, hogy bedőlt a rossz dumának. Még csak az sem, hogy más meg kellett. Akinek én nem kellek, az mehet, ki akar olyan kapcsolatban lenni, ahol ő nem kell, csak muszáj?
2022. febr. 11. 18:20
 73/106 anonim ***** válasza:
49%
Ez önbecsülés függő. Menjen, persze, kényszerből senki ne legyen mellettem. De attól még az én önbecsülésemet is piszkálná, ez van. Nem vagyunk egyformák.
2022. febr. 11. 18:27
 74/106 A kérdező kommentje:
#71-es ugyanazt fújja...rohadt unalmas már.. plusz szövegértési problémák a köbön. Másnak kell elmagyarázni neki a lényeget, és O ugyanúgy azt fogja fújni. Egyszerűen ide jár a frusztrációt kielni már rájöttem, ezért szerintem fölösleges vele vitatkozni.
2022. febr. 11. 18:46
 75/106 anonim ***** válasza:
41%

Nem mindegy az neked,hogy eltitkolja a csaladja vagyis mindenki elol, hogy van egy nem kivant gyereke? De meg az is lehet, hogy a parja tud rola.

Gondolom mikor terhes tettel megmondta, hogy nem akarja ezt az egeszet. Te ennek ellenere megszulted. Mit vartal? Hogy hagyja magara eroltetni azt a gyereket akit nem akart es ezaltal te is resze legyel az eletenek, mig el?

Nem lettel elhagyva mint egy kutya. Tudatosan te csinaltal magadbol kivert kutyat.

A nok fel kene fogjak annak a sulyat, hogy mit jelent onkenyesen donteni a ferfi elete folott es megszulni a nem kivant gyerekuket.

Nem, nem ferfi vagyok mielott azt hinned. Feleseg, anya is es kepzeld ha a ferjem nem allt volna keszen egy becsuszott gyerekre, nehezen de elmentem volna abortuszra. Mert egy gyereket nem tisztesseges ugy a vilagra hozzni hogy az apja akinek a mindene kene legyen csak kolonckent nezzen a gyerekere.

Sajnos sok csalados baratainknal jart igy a ferfi es kuszkodik az egesz csalad "a minden szep es jo" mosolyal az arcukon

2022. febr. 12. 07:23
 76/106 A kérdező kommentje:
Jó akkor ezt most mond el a gyerekeidnek is, hogy igazából ha nem állt volna készen rájuk az apja, akkor most nem èlnètek... Gratulálok.
2022. febr. 12. 09:55
 77/106 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem hagyjuk ezt a kérdést már én már rájöttem, hogy úgy sem fogunk egyetérteni, mert alapból máshogy állunk egy magzathoz. A te szemedben egy életnek nem számító, embernek nem számító kis csomó még, ami ellen nem vètessz semmit, ha elveteted, ellenben ha megtartod, akkor köcsög vagy a csávóval szemben, hiszen később még lehetne gyereked akár és így úgy jön ki, mintha szándékosan tönkre akarnád vágni a pasi életét.

Csak éppen nekem meg más a szemléletem és véleményem az abortuszrol, és nekem ez a kezdettől egy élőlény, ember, akinek nincs jogom elvenni az életèt azzal érvelve, hogy hát az apuka nincs készen..

Teljesen más megközelítésben látjuk a témát, mint rájöttem, szóval fölösleges is folytatni, mert a te/ti megközelítésetekből úgy is én vagyok a köcsög, szóval szerintem hagyjuk ezt..

Annak pedig köszi, aki értelmesen tudott válaszolni köpködés nélkül. Aki pedig ugyanazt fújja minden kommentben, az légyszi fogja már fel, hogy egy kommentben is érthető volt az ő álláspontja, nem kell még 8 milliószor leírni a semmit.

2022. febr. 12. 10:05
 78/106 anonim ***** válasza:
77%
Azért az is meredek kijelentés, hogyha a férjem nem áll készen egy becsúszott gyerekre, elmentem volna abortuszra... :D Ha a férjed azt mondja kösd fel magad, akkor nehezen, de megteszed? Nemár. Úgy dobálózunk ilyen mondatokkal, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Hadd döntse már el mindenki maga, mérlegelve a körülményeit, hogy neki mi a fontos és hogyan lesz jó a saját életében... :) A kérdés még mindig nem erről szólt (szerintem).
2022. febr. 12. 10:52
 79/106 anonim ***** válasza:
28%
Dettó abortusz ellenes vagyok (na azért az eseményutánit nem tartom annak). El tudom fogadni, ha bármilyen válsághelyzetben (anyagi, egészségügyi vagy pszichés) valaki nehéz szívvel így dönt és nem ítélem el, mert fogalmam sincs, mit tennék a helyében, mihez lenne erőm. Na de nem fogamzásgátlás, amikor már él és nem megismételhető. Ezért érdemes csak házasságba gyereket tervezni és csak olyankor, ha az ember egyedül is el tudja tartani. Aki a másikban annyira nem bízik, hogy nem akarja őt felvállalni és nem akar vele vagyonközösséget, azzal gyereket sem érdemes vállalni. Ha pedig valaki annyira szeretne már gyereket, hogy hisz a szép ígéreteknek, aztán nem válik be, hát akkor örüljön legalább a gyereknek. És drukkolok neki, hogy legközelebb okosabb legyen. Aki meg csak nem védekezik, mert kényelmetlen vagy nem a fejével gondolkodott, az meg vállalja a felelősséget, mert onnantól a gyerek érdeke az első állambácsi szerint is, úgyhogy engem apuka lelkivilágánál jobban érdekelne, hogy a gyerek ismerhesse a gyökereit, hogy ne szégyelljék, vagy ha azon a 20-50 ezer havi plusszon múlik, hogy különórára járhasson, akkor behajtanám rajta.
2022. febr. 12. 11:49
 80/106 anonim ***** válasza:
83%
Hiába mented itt magad kérdező, eleve ha védekeztél volna akkor nem is merül fel az abortusz gondolata. De az a baj sok nő úgy gondolja hogy majd ha "véletlenül" terhes leszek a pasi úgyis el akar venni feleségül is boldogan élünk. Aztán mikor koppanik meg idejár panaszkodni...
2022. febr. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!