Hogy tud egy férfi azzal a tudattal élni, hogy eltitkolja, hogy gyereke született?
Amikor csak lefeküdt valakivel, terhes lett a lány, O lelépett és aztán mindent hátrahagyva úgy csinál, mintha semmi nem történt volna és éli világát, meghazasodik, családot alapít és soha nem mondja el a családnak, szüleinek, jövendőbeli feleségének, hogy már van egy gyereke akivel nem foglalkozik.
És igen, én vagyok az érintett nő, akit egyedül hagyott ezzel. Nem kértem tőle igazából semmit, mégsem érzem ezt teljesen fernek... Azt meg végképp nem tudom felfogni, hogy valaki hogyan tud hazugságban élni.
#8 Nem duzzogok. Szimplán nem értem, valaki hogy tud ezzel együtt élni. A kérdés mindössze erre irányult.
A családja biztosan nem tudja, mielőtt megszületett a baba, engem mindenhonnan, még a családtagok profiljáról is tiltott,nehogy tudjak írni bárkinek. Bár mondjuk nem is akartam... Mert nem süllyedek le idáig.
Nem kötekedès,de ő a saját családja profiljához mégis hogy fér hozzá?
Nem igazán értem amúgy a problémádat.Mivel te nem érdekelted őt komolyan így a gyerek sem. Gondoltam m jelezte neked,hogy nem akarja a gyereket. Te gondolom ebbe bele mentél így ,hogy nem perelted
Ő éli az életét. Nem akarta elrontani egy futó kaland miatt.
Ettől ezzel persze nem értek egyet,de ez van.
Azt nem tudhatod,hogy néha nem e jut eszébe a gyerek. De neki van másik élete
Unalmas vagy. Nem fogod tudni ráerőszakolni magad a palira, és ahogy így nézem, teljesen igaza van ha elhatárolódik tőled.
Kullancs.
Szerintem ez valahol akkor is sértődöttség, hiszen van egy nő, akit gyerekestől nem fogadott el és van egy nő, aki most gyerekkel együtt kell neki. Ezt nehéz feldolgozni, mind nőként, mind anyaként.
Viszont, én nőként nem engedtem volna, hogy titkolni tudja. Már olyan értelemben, hogy a gyerekkel járó felelősséget viselje, akárcsak anyagi értelemben. Ha így viseli akkor pedig egy új nő mellett ezt nehéz hosszútávon titkolni.
Egyébként gondolom homokba dugta a fejét és kész. Nem foglalkozik vele, kvázi meg sem történtnek titulálja, de mivel a gyereke születésekor téged törölt mindenhonnan, ezért gondolom van némi félelem benne. A felesége egyébként simán lehet, hogy tud rólatok, csak azt nem tudni, hogy mit.
Nem vagyok sértődött...inkább csak megalázó az egész.
#16 Nem akarom raeroszakolni magam senkire...annak meg mi értelme van?
Amúgy a bemasolt kérdés nem az enyém,bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!