Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondjátok már meg nekem,...

Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?

Figyelt kérdés
N
2021. jún. 30. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
60%

"ne a gyerekvállalás topikot pörgessed már"

Nem itt volt a kérdés eredetileg. Moderátorok átpakolták.

2021. júl. 1. 20:20
 72/86 anonim ***** válasza:
32%

70 Egy "mert nem vágyom gyerekre és nem akarom megindokolni" válasz bőven elég. De a kérdés még mindig az, hogy miért jöttök ilyen kérdések alá bizonygatni hogy benneteket hogy megvet a társadalom, amikor a kérdésnek ehhez köze nem volt. Valamiért mégis úgy érzitek, hogy nektek valamiféle bejelentség kell tennetek az emberek felé, hogy ti nem akartok gyereket. Pedig a kutyát nem érdekli.

Fun fact: én sem akartam, soha nem bizonygattam, mert nem érdekelt, mit gondolnak. Amikor lett, akkor már ő lett a legfontosabb számomra, de a mai napig nem állítom azt, hogy csak gyerekkel lehet boldog bárki is, mert ez egy hülyeség. A legjobb barátnőmnek nincs gyereke (44 évesek vagyunk) és a szülein kívül senki sem zaklatja ezzel, vagy legalábbis nem éli meg zaklatásnak. Szánalmas ez, hogy itt kell vergődni meg bizonygatni, hogy benneteket hogy lenéz a társadalom.

2021. júl. 1. 20:37
 73/86 anonim ***** válasza:
72%

Ez valahol egy kettősmérce, mert ha egy gyerektelent megkérdeznek, hogy mikor lesz gyereked, az zaklatás, de az tök rendben van, hogy ilyen provokatív kérdést tesz fel valaki, aminek 1 szem célja, hogy a szülést ledegradálja. Ja meg aki a fhosáshoz hasonlította a szülést. Meg a sok lesajnáló "ezért nem lesz gyerekem", de találkoztam már itt olyannal is aki lárvának nevezte a babákat- " kinek kell egy lárva?" A már snassznak számító ezredik momzillázós pulyázó ellős monológokat meg se említem...

Szóval hagyjuk már. Persze ilyenkor mindig jön, hogy "hát én ilyet soha sehol nem írnék, én csak áldozat vagyok akit MINDENKI bánt!!!"

Csak valahogy felmerül bennem, hogy ez a sok nyomorultlelkü aki nem hagyja békén a gyereket akaró/már szült nőket csak idekeveredik valahonnan, és meglehetősen sokan vannak.

2021. júl. 1. 21:39
 74/86 anonim ***** válasza:
16%

"ez a sok nyomorultlelkü aki nem hagyja békén a gyereket akaró/már szült nőket csak idekeveredik valahonnan, "

Másik topikban volt eredetileg a kérdés, nem a Gyerekvállalás témakörben.

2021. júl. 1. 21:51
 75/86 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt bizonygatom, hogy lenéz a társadalom. Ezer meg egy más dolog miatt is lenézhetnek, nem érdekel. Csupán tök nyugodtan leírom a tapasztalataimat. Ez nem tudom, miért lenne "vergődés".

Azt jegyeztem meg, hogy nekem orvosoktól ez durva. Ha a buszmegállóban kiröhögnek, mert nem tetszik nekik, ahogy fel vagyok öltözve, az egy dolog. De ha bemegyek orvoshoz, és az röhög pofán, hogy "maga hogy néz már ki", azt nem tudom kezelni, mert orvosnál alapból egy sebezhető helyzetben vagyok.

"Egy "mert nem vágyom gyerekre és nem akarom megindokolni" válasz bőven elég."

Neked elég lenne, mert normális vagy. De van, aki ezen besértődik, és mondom, ha az utána a testemet fogdossa, akkor inkább nem mondok semmit. Minden más munkakört kiosztok, ha kell, de az orvosnál ez extrém kellemetlen.

2021. júl. 1. 21:53
 76/86 anonim ***** válasza:
100%

#74 tök mindegy melyik topik, oldal stb

Kulturált ember nem alázza így a másikat, meg annak a családját.

2021. júl. 1. 22:07
 77/86 A kérdező kommentje:

Jahm én valóban nem akarok gyereket.Nem birja az idegrendszerem.... Borzalmasnak látom az egész folyamatot, és idegesitő sok Anyuka, kereskedelemben dolgozom, és sokszor tapasztalom mar a babakocsisoktól kezdve h úgy viselkednek mintha ők szrták volna a spanyolviaszt mert van gyerekük

Ja meg csomo nem tudja nevelni a pereputtyát bejönnek orditoznak mindent szétszednek, keringenek a boltba hagyják h üvöltsön a gyerek, sok küllemre is igénytelen nem értem miért vállalnak gyereket, de ennél összetettebb a dolog, ja engem is csesztetnek több oldalról, múltkor a házi orvosom... Soha nem akarok gyereket, am nem is akarnám a genetikát se továbbadni, meg plul ha vki szarul van mentálisan, ebben mozognak a sejtjei, akkor szerintem gáz ha olyan testben épül össze egy gyerek, sokan nem gondolnak erre se, én emiatt se akarok nem büntetném őt ezzel amilyen én vagyok meg a világ... Apám szerint felelőtlen vagyok. Pedig pont ez a felelősség.. Meg amugy sincs tartós érzelem ugyis bedöglik, befásul egy kapcsolat előbb utóbb.

2021. júl. 2. 02:05
 78/86 anonim ***** válasza:
100%

77# Aham, szóval te nem bírod a gyerekeket, nem bírja az idegrendszered.

Más, akinek meg gyereke van, erős, és bírja az idegrendszere, tehát van mire büszkék legyenek.

Mit nem értesz ezen?

2021. júl. 2. 03:42
 79/86 anonim ***** válasza:
36%
Meg is adtad a választ,te inkább irigy vagy és gyenge.A kutya nem foglalkozik veled és igaza van apádnak,mert felelősség a gyereknél kezdődik.Ő még felelősséggel van irántad,mert bármi történik veled ő ott lesz és segít.De ha nem is segít,megcsinált,hogy itt legyél a világon és hülyeségeket kérdez.
2021. júl. 2. 04:44
 80/86 anonim ***** válasza:
83%
79, szerintem az viszont tök jó és felelősségteljes döntés a kérdező részéről, hogy nem akar gyereket. Bárcsak sokan mások is tudatosan így döntenének, ha érzik, hogy nincs megfelelő idegrendszerük egy gyerekhez, sokkal kevesebb elcs.szett gyerek lenne. Azt is teljesen megértem, hogy a kereskedelemben különösen zavaró, hogy állandóan sivítanak és rohangálnak a gyerekek, engem vevőként is idegesít, hogy őrjöng, hisztizik, vagy csak simán nekem rohan, nekem tolja a be vásárló kocsdit, túrja az orrát, aztán mindent összefogdosnak. Vannak nagyon normális, jól nevelt gyerekek is, de nagyobb közértekben szinte mindig van egy ügyeletes hisztigép. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van gyerekem. Boltban pl soha nem engedtem fel alá rohangálni, mindig fogtam a kezét vagy beültettem a bevásárló kocsiba. Amíg meg kicsi volt, kicsi, könnyű sportbabakocsival vittem, nem kamionkerekűvel, amitől sem elférni nem lehet, sem kivárni, amíg be tud fordulni vagy elkanyarodni. Viszont, Kérdező: aki meg jól csinálja, normális gyereket nevel, megküzd a napi kihívásokkal, az hadd legyen büszke.
2021. júl. 2. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!