Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondjátok már meg nekem,...

Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?

Figyelt kérdés
N
2021. jún. 30. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
33%

Én babát várok, de semmi büszkeséget nem érzek azzal kapcsolatban, hogy termékeny vagyok.

Én a férjemen érzem, hogy büszke arra, hogy sikerült megtermékenyíteni a feleségét 😁 amikor szóba kerül, vigyorog, mint a tejbetök 😆

Szülés után sem hiszem, hogy "büszke" lennék magamra, hisz a szülést nem én irányítom, az megy magától. Legfeljebb áldhatom az eszem, ha kiderül, hogy valamit jól csináltam korábban -pl. utána olvastam dolgoknak, fogadtam szülésznőt, eljártam felkészítésre, megtanultam meditálni, erősítettem intim tornával vagy ilyesmi.

Esetleg a férjemre lehetek még büszke, ha ott lesz a szülésnél és aktívan segít, hogy nekem könnyebb legyen, nem picsog😁 és nem menekül ki, hanem ott marad és végigcsinálja, pedig semmi se kötelezi rá.

De hogy saját magamra büszke legyek, hogy igen anyám, f.sza gyerek vagy, így kell ezt, nem hiszem.

2021. júl. 1. 09:11
 52/86 anonim ***** válasza:
42%
Mondjátok már meg nekem, hogy aki nem vállal gyereket, az miért egyenlő a szexpartikra járó, minden héten mással koktélozó nőcskékkel? Miért csak ez a két véglet van?:D Olyan el se képzelhető, hogy egy nő boldog párkapcsolatban él, ahol kölcsönösen nem terveznek gyereket, mert nekik úgy jó? Vagy egyszerűen szingli valaki, nem is ismerkedik, mert önállóan, egyedül boldog, a férfiak, sőt gyerek egy kalitka lenne számára? A másiknak meg úgy érzi jól magát, hogy lepotyogtat 10-et is? Valakit ez, valakit az tesz boldoggá, de egyik se lesz ettől jobb a másiknál, az összehasonlítás meg teljesen felesleges.
2021. júl. 1. 09:17
 53/86 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is volt fogadott orvos,egy valag pénz kellett a szüléshez,úgy bántak a kismamákkal míg bent voltam,megjegyzem velem is mint a futószalagon gyártott ribik.Lelkileg nagyon erősnek kell lenni,volt olyan aki mindenen elsírta magát,utána fel se tudott kelni a szülés után hetekig,mert annyira tönkrement,a baba oxigénhiányosan jött világra,mert ott tanakodtak a nagy orvosok hogy várjanak még vagy vágják fel.Babáját se tudta ellátni.Ne általánosítsunk,valakinek könnyebb a szülés valaki belerokkan nem vagyunk egyformák.El kell fogadni azt is aki gyermektelen,de nem ilyen stílusban és igen legyen mindenki arra büszke amire akar.
2021. júl. 1. 09:21
 54/86 anonim ***** válasza:
50%

52.

Neked ne tegyenek sértő megjegyzést, de te nyugodtan írhatod, hogy valaki lepotyogtat. Na, talán ezért kapod te is vissza a sértő megjegyzéseket.

2021. júl. 1. 09:35
 55/86 anonim ***** válasza:
54%
54. Pontosan azért használtam ezt a kifejezést, hogy éreztesse, a szexéhes szingli kifejezés hogyan hangzik a másik oldalról. Úgyhogy nem én kaptam vissza, hanem azoknak szántam, akik rögtön ezzel kezdték. Szövegértés ;) Viszont a kérdésre nem válaszoltál, miért ez a két véglet létezik? Miért csak ekézni lehet a másikat, mutogatni hogy az egyik egy k*va a másik meg egy tenyészkanca?
2021. júl. 1. 09:39
 56/86 anonim ***** válasza:
85%

A kérdés eredetileg nem a gyerekvállalás kategóriában volt, átették ide.

"minthacsak valaki kötelezte volna őket a gyermekvállalásra"

Ezt én most az szja visszatérítés kapcsán vettem észre. Rengeteg kommentet olvastam, annyira szenvtelenül írtak a gyerekvállalásról, mintha kártérítést várnának érte.

Ezelőtt mindig érzelmes, normális anyákat láttam, sztem itt is érzelmes a két oldal, de hát a gyerekeikről van szó, tök jogos. De azok a válaszok... az egyik azt írta, pasas rádásul, ő bevállalt nyolcat (!), neki az jár.

2021. júl. 1. 09:48
 57/86 anonim ***** válasza:
72%

55.

Ezzel igazából leírtad, hogy te sem vagy különb azoknál, akik leszólják azokat, akik nem akarnak gyereket. Nekem körülbelül a gyerekkori barátnőim fele nem szült, képzeld, soha nem volt téma, hogy miért nem, az életükkel se foglalkozott különösképpen senki, ahogy ők se azzal, aki szült. Általában a csesztetés, ahogy olvasom, nem más anyukáktól, hanem a családtagoktól jőn, azért pedig pont nem más anyukákat kéne megalázó kifejezésekkel illetni.

2021. júl. 1. 09:54
 58/86 anonim ***** válasza:
53%
57. Értem, és akkor itt miért is illették megalázó kifejezésekkel a szingliket? Én erre voltam kíváncsi :) Ne személyeskedjünk, csupán görbe tükröt tartottam, ugyanúgy kisarkítva a szexéhes partyarc szingli kifejezéseket, mint a másik oldalra tett megjegyzéseket. Ha értően olvastad volna, feltűnne, hogy egyik oldal mellett se tettem le a voksom. Látva a hozzászólások stílusát, feltettem egy kérdést azoknak, akik szerint ha valaki nem szül gyereket, csakis r_banc lehet - vagyis ha ilyen sarkosak vagyunk, aki meg szül, az potyogtat/tenyészkanca/ősanya stb.
2021. júl. 1. 10:05
 59/86 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy az egészben az a vicces, hogy itt az oldalon millió kérdés van róla, hogy minek gyerek, fb oldal, ahol már tényleg a legalja dolgok vannak. Nemsok olyan kérdés van anyukáktól, hogy random emberek miért nem szülnek, tényleg csak a szűk kőrnyezetük cseszteti őket. Mégis a gyerekeseket szídják, akik marhára nem foglalkoznak vele, hogy ki szül és ki nem.
2021. júl. 1. 10:07
 60/86 anonim ***** válasza:
4%

59.

Te nem érted, én egy sértő kifejezést sem tettem, mert nem általánosítok és nincs is közöm hozzá. Ellenben te, pont lemész az alá a szint alá, hiába mondod, hogy nem teszed le a voksot.

2021. júl. 1. 10:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!