Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondjátok már meg nekem,...

Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?

Figyelt kérdés
N
2021. jún. 30. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
29%

"Én úgy kérdezném, hogy miért a gyerek mérvadó? Tanulni, különleges tudást szerezni, azzal jobbá tenni mások életét vagy akár karrierben sikeresnek lenni sok év kemény munkájával miért nem lehet ugyanakkora büszkeség?"

Ezért tenni kell, és nem csak a lábakat szét.

"Én arra vagyok büszke,hogy túléltem és sikerült."

Ez meg aztán pláne nem érdem, mivel az egészségügyi személyzetnek köszönhető.

2021. jún. 30. 23:08
 12/86 anonim ***** válasza:
80%
nem mindegy neked, higy ki mire büszke?
2021. jún. 30. 23:13
 13/86 anonim ***** válasza:
70%
12 ok legyen úgy ahogy gondolod,nem csak nekik köszönhető,veszélyeztetett voltam trombózissal szerinted kinek köszönhető,hogy nem indult el a vérrög.Büszke vagyok ,de saját magamnak nem másoknak.A gyerekeim szépek okosak számomra és remélem minden jól fog alakulni a jővőben,mert szeretjük őket nagyon.
2021. jún. 30. 23:14
 14/86 anonim ***** válasza:
32%

14-es!

A vérrögödet hogyan tartottad egy helyben? Mit tettél érte?? Ez nem eredmény!!! Maximum örülhetsz, meg hálás lehetsz, de ehhez se volt semmi közöd,hogy a vérrögöd nem csinált problémát.

2021. jún. 30. 23:19
 15/86 anonim ***** válasza:
59%
15 te nem vagy normális.
2021. jún. 30. 23:19
 16/86 anonim válasza:
87%
Nekem nincsen gyerekem, nem is lesz, de én sem értem ezt a nagy anyagyalázást, azért a 9 hónap meg a szülés és az utána következő hónapok nem nyaralás. Maga a szülés nagy dolog szerintem, az már más téma ki hogyan kezeli-neveli az életet, amit összehozott borzalmas szenvedések árán.
2021. jún. 30. 23:23
 17/86 anonim ***** válasza:
21%

16-os:

Ha kapok egy konkrét választ, hogy mit tett ez az anya hozzá ahhoz, hogy a vérrög ne csináljon bajt, amire büszke lehet, akkor elfogadom, hogy büszke erre. De én mint egyszerű halandó, úgy tudom, hogy ezeket nem nagyon tudjuk befolyásolni. :D Magyarán, evolúciós feladatát teljesítette a széttett lábakkal, amire nagyon büszke, aztán a komplikációknál már az orvosok mentették meg őket, amire szintén nagyon büszke és saját eredményként könyveli el...

2021. jún. 30. 23:24
 18/86 anonim ***** válasza:
77%

#12. Hasonló vagy, öreganyám televíziójához... az is nagyképernyős és homályos.

Ennyi erővel mindenki bármilyen eredménye a környezetének köszönhető, akik nem verték agyon egy féltéglával, mielőtt az eredményt produkálnád.🙄

2021. jún. 30. 23:27
 19/86 anonim ***** válasza:
28%
19-es! Nem épp. Mert az, ha megtanulok egy hangszeren, azért odateszem magam. Ha építek egy házat, akkor is. Mivel ez nem tartozik hozzá az ember biológiájához, de van ráhatása. Ennyi erővel arra is nagyon büszke lehetek, hogy sz.rok egyet, vagy iszok elég vizet.
2021. jún. 30. 23:30
 20/86 anonim ***** válasza:
57%
Kedves 18 te egyszerű lélek ott az orvosi tankönyv vagy google barátod,tanulj tinó,mert ökör leszel.
2021. jún. 30. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!