Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?
"Én úgy kérdezném, hogy miért a gyerek mérvadó? Tanulni, különleges tudást szerezni, azzal jobbá tenni mások életét vagy akár karrierben sikeresnek lenni sok év kemény munkájával miért nem lehet ugyanakkora büszkeség?"
Ezért tenni kell, és nem csak a lábakat szét.
"Én arra vagyok büszke,hogy túléltem és sikerült."
Ez meg aztán pláne nem érdem, mivel az egészségügyi személyzetnek köszönhető.
14-es!
A vérrögödet hogyan tartottad egy helyben? Mit tettél érte?? Ez nem eredmény!!! Maximum örülhetsz, meg hálás lehetsz, de ehhez se volt semmi közöd,hogy a vérrögöd nem csinált problémát.
16-os:
Ha kapok egy konkrét választ, hogy mit tett ez az anya hozzá ahhoz, hogy a vérrög ne csináljon bajt, amire büszke lehet, akkor elfogadom, hogy büszke erre. De én mint egyszerű halandó, úgy tudom, hogy ezeket nem nagyon tudjuk befolyásolni. :D Magyarán, evolúciós feladatát teljesítette a széttett lábakkal, amire nagyon büszke, aztán a komplikációknál már az orvosok mentették meg őket, amire szintén nagyon büszke és saját eredményként könyveli el...
#12. Hasonló vagy, öreganyám televíziójához... az is nagyképernyős és homályos.
Ennyi erővel mindenki bármilyen eredménye a környezetének köszönhető, akik nem verték agyon egy féltéglával, mielőtt az eredményt produkálnád.🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!