Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjam ezt le?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedem egy pasival, aki nem tetszik, érzem, hogy nem jön be se testileg se semmiképp, mondjuk adok neki esélyt, kávézom vele 1-2 szer.

Utána látom, hogy vannak opciói, akkor már akarok en is találkozni vele, habár továbbra sem érdekel és a találkákon jórészt szenvedek, de akkor már nem bírom abbahagyni, mert kiváncsi vagyok ha én kellek e.

Így nagyon sok olyan kapcsolatba mentem bele, amelyik nem igazán kellett.

Nehéz így, plusz ha egy pasi hallom hogy nem akar komoly kapcsolatot én rögtön akarok, mert hiúsági kérdést csinalok belőle, habár én sem akarom a kapcsolatot , sem a pasit . Mégis szenvedek, ha nem jön össze.

Mi a teendő?? Már 39 éves vagyok és rengeteget szenvedtem emiatt ....

2021. jún. 19. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Csak egy átlag nő vagy.
2021. jún. 19. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezért vagy egyedül közel 40 évesen.

Hiúsági kérdést csinálsz ebből olyan áron,hogy másokat hülyére veszel.

Miközben azt sem tudod mit keresel a másikban.

Ráadásul ha kicsit túl tudnál tekinteni a külsőségeken lehet hogy észre vennéd,hogy néha normális emberekkel is összehoz a sors.

Nem vagyok spirituális beállítottságú,de erre szokták azt mondani,hogy működik a karma.

2021. jún. 19. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve nem is eseted a pasi, akkor miért jó hülyítened?

Csak időpocsékolás mindkettőtöknek.

Plusz lehet lecsúszott élete szerelméről, mert Veled leállt..

2021. jún. 19. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hülyítem! Mivel hülyíteném? Hogy elfogadom a találka meghívást?
2021. jún. 19. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem akarsz tőle semmit, mégis rángatod előtte a mézesmadzagot. Ha nem vonzódsz hozzá külsőleg sem belsőleg, mondj nemet. Teljesen felesleges hónapokat játszani, hogy végül ő unja meg és zárja le.
2021. jún. 19. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!