Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy "szokjam meg" ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "szokjam meg" ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Én értelmes embernek hiszem magam, és szerintem az is vagyok, tehát nem egy iylen "-Beszóóótááá köcsög??" típus, meg "szopjáááááá le rib@nc"(egyesek így csajoznak.....XD)

Szeretem a csajokat pl magamhoz ölelni, simogatni az arcát.. pl TV nézés közben, kinyitom neki azajtót, helyes fiatalembernek tartanak, de lehet most sokan papucsnak gondoltok, de tudok én kemény, és határozott is lenni ha szükséges!

Nah szóval.... az a helyzet hogy volt 2 barátnőm, és mind2 mondhatni úgy is, hogy aza diszkóköcsög-puncivadász típus jött be neki, éshát vége is lett a kapcsolatunknak.

Van most is egy csaj, mondta, hogyszombaton volt bulizni, és viccesen megkérdeztem, hogy "volt valami?:D" Erre elmondta, hogy "szégyen, vagy nem stégyen de 3 pasival sámrolt", és "kiharapták a száját"(amúgy ezzel a csajjal volt valami kialakulóban..)De azért a végén odaírta, hogy "de velem jobb lenne smárolni"..Hát kössz, de így már nem..

Úgy érzem, hogy a szép csajok ilyenek.. mármint fűvel-fával smárolnak, stb.. csak 1 alkalomra kellenek nekik a pasik,Nagyon egósak, stb...Úgy érzem hogy eznem az én világom... Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy tudnám "megszokni"??

17/F

Kort/nemet is légyszi.

2010. ápr. 11. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
nem kell megszokni... egyszerűen csak keresgélj kitartóan tovább... hidd el, hogy nem minden csaj ilyen :)
2010. ápr. 11. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
bocsi, lemaradt, hogy 16L
2010. ápr. 11. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Én azokat a szűzku.rvá.kat rühellem legjobban akik lenge öltözetben riszálják a se.ggüket, bulinként 5 csávóval smárolnak, de nem hajlandóak senkivel se lefeküdni, mert ők jó kislányok.
2010. ápr. 11. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Ugyanez a bajom és a kor is, nem is stimmel ezt nem lehet megszokni rossz világba születtünk 100 évvel ezelőtt ilyen csajokkal szóba se álltak volna ma meg. Nem a b*ziakt kéne szidni hogy tönkremegy a társadalom hanem ezeket a r*bancokat.
2010. ápr. 11. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet,hogy rossz helyen keresed?A külső beli elvárásaid esetleg nem túl nagyok? Vagyis nézzen úgy ki,mint Barbie baba,de belül legyen Teréz anya? Ha eddig nem találtál rá arra,kit keresel,akkor valamit rosszul csinálsz.Gondold végig és változtass.Vagy a megismerkedések helyszínén vagy szólíts meg olyan lányt,akitől elsőre nme vágod magad hanyatt,inkább átlagos,mint szexis és ki tudja,lehet,hogy ő lesz a nagy Ő.
2010. ápr. 11. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:

nem kell megszokni. pont az ilyen csajokat fogod ki :s

ettől nekem is hányingerem van :/

14/L

2010. ápr. 11. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont olyan fiút nem találok, aki komoly és értelmes, nem csak megfektetni akarja a lányokat. Mondjuk nekem a nagy hibám, h keresem az elhivatott és céltudatos embereket, nem tudnám még egyszer hosszú távon elviselni azt, aki csak lóg a levegőben. Amúgy ha valaki ugyanúgy érez irántad, akkor nyilván nem smárol másik pasival:S 19/L
2010. ápr. 11. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Bár ez nem hiba, ugyanúgy, ahogy a te felfogásoddal sincs semmi baj. Előző voltam.
2010. ápr. 11. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

mit akarsz ezen megszokni????

egyszerűen csak nyisd ki a szemed. nem tom te hol találkozol lányokkal vagy csak ilyen szerencsétlen vagy h csak az ilyeneket veszed észre, de mindegy is

a lényeg h vannak olyan lányok akik nem smárolnake gy este 3 pasival, sőt.....

én azzal smárolok akivel komolyan össze akarok jönni, pontosabban először összejövünk, de ez sem számít

a lényeg az h nem megszokni kell a helyzetet hanem észrevenni a normálisakat is

16/L

2010. ápr. 11. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsónak üzenem hogy ezt előbb utóbb megkell szokni ide halad a világ mamár ez a "normális"
2010. ápr. 12. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!