Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "szokjam meg" ezt a helyzetet?
Én értelmes embernek hiszem magam, és szerintem az is vagyok, tehát nem egy iylen "-Beszóóótááá köcsög??" típus, meg "szopjáááááá le rib@nc"(egyesek így csajoznak.....XD)
Szeretem a csajokat pl magamhoz ölelni, simogatni az arcát.. pl TV nézés közben, kinyitom neki azajtót, helyes fiatalembernek tartanak, de lehet most sokan papucsnak gondoltok, de tudok én kemény, és határozott is lenni ha szükséges!
Nah szóval.... az a helyzet hogy volt 2 barátnőm, és mind2 mondhatni úgy is, hogy aza diszkóköcsög-puncivadász típus jött be neki, éshát vége is lett a kapcsolatunknak.
Van most is egy csaj, mondta, hogyszombaton volt bulizni, és viccesen megkérdeztem, hogy "volt valami?:D" Erre elmondta, hogy "szégyen, vagy nem stégyen de 3 pasival sámrolt", és "kiharapták a száját"(amúgy ezzel a csajjal volt valami kialakulóban..)De azért a végén odaírta, hogy "de velem jobb lenne smárolni"..Hát kössz, de így már nem..
Úgy érzem, hogy a szép csajok ilyenek.. mármint fűvel-fával smárolnak, stb.. csak 1 alkalomra kellenek nekik a pasik,Nagyon egósak, stb...Úgy érzem hogy eznem az én világom... Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy tudnám "megszokni"??
17/F
Kort/nemet is légyszi.
nem kell megszokni. pont az ilyen csajokat fogod ki :s
ettől nekem is hányingerem van :/
14/L
mit akarsz ezen megszokni????
egyszerűen csak nyisd ki a szemed. nem tom te hol találkozol lányokkal vagy csak ilyen szerencsétlen vagy h csak az ilyeneket veszed észre, de mindegy is
a lényeg h vannak olyan lányok akik nem smárolnake gy este 3 pasival, sőt.....
én azzal smárolok akivel komolyan össze akarok jönni, pontosabban először összejövünk, de ez sem számít
a lényeg az h nem megszokni kell a helyzetet hanem észrevenni a normálisakat is
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!