Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondjátok már meg nekem,...

Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?

Figyelt kérdés
N
2021. jún. 30. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
81%

Az itt pattogó gyerektelenek mire büszkék? Meséljétek már el ti mit tettetek le az asztalra? A stülést fhosáshoz hasonlító kommentek alapján befigyel a 8 elemi kb...

Ehhez képest megannyi magas iskolai végzettséggel, jó munkahellyel rendelkező anyuka van valszeg ezen az oldalon is.

A szomorú valóság számotokra: attól hogy nincs gyereketek nem értek többet, és minden suttyó vergődés ellenére nem is fogtok.

2021. júl. 1. 07:51
 42/86 anonim ***** válasza:
11%
A büszke anyukákat kérdezem. A saját anyátokra is annyira büszkék vagytok azért mert megszült titeket, mint magatokra, hogy szültetek? Vagy nekik nem jár ez a nagy éljenzés?
2021. júl. 1. 08:10
 43/86 anonim ***** válasza:
81%
Igen büszke vagyok anyukámra nem úgy mint te.
2021. júl. 1. 08:13
 44/86 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a kérdező kommentje nem arról szólt, hogy egy anya ne lehetne büszke a gyerekére,hanem a túlzásba vitt, a gyerekteleneket lesajnáló - én szültem úgyhogy igazi nő vagyok,te meg selejt - mentalitásról. Merthogy egyre több ilyen van amúgy.
2021. júl. 1. 08:37
 45/86 anonim ***** válasza:
71%
Akkor tegye úgy fel a kérdést,hogy ha neki nem kell gyerek vagy még nincs akkor miért van lenézve egyesektől.Az meg nem büszkeség,ha valaki lenézi a másikat,inkább szánalom és az is ahogy ő kérdezett.
2021. júl. 1. 08:41
 46/86 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes, ezzel a mentalitással csak a gyn-n találkozok ilyen kérdések formájában...

Szerintem 1-2 gyerektelen gondolja azt, hogy mindenki vele foglalkozik, holott le se...senki hogy ő akar-e gyereket vagy nem.

Egy biztos, nektek milliószor izgibb tartalmasabb az életetek mint nekünk (mindig ezt hajtjátok), mègis napi 24 itt lógtok és provokáltok. Érdekes.

2021. júl. 1. 08:41
 47/86 anonim ***** válasza:
70%
Szültel kérdező? Csináltad végig hónapokat, hogy nem alszol éjszaka csak pár órát azt is szakaszosan? Gondolom nem. Ha nincs gyereked ne járjon a szád, ha irigy vagy ne itt vezesd le.
2021. júl. 1. 08:42
 48/86 anonim ***** válasza:
78%
És tényleg mindig megkapom én is na minek szültél semmi szabadságod ,pasizhatnál.Ha tudnád mennyi pasika van utánam.Aztán a legtöbbjük szerető lesz és itt sírnak,hogy nem válik ,meg eltűnik, meg le se szar.
2021. júl. 1. 08:46
 49/86 anonim ***** válasza:
37%
44 vagyok, amúgy a legnagyobb marhaság ezen veszekedni, erre is csak a nők képesek :D szánalom.
2021. júl. 1. 08:52
 50/86 anonim ***** válasza:
79%
A childfreek tényleg miért nem mennek már koktélozni meg szexpartikra ahelyett, hogy a gyereknevelés topikot bújják napestig? Valami megsem annyira kerek...? Kérdező, azért, mert különleges esemény az életben, csak ritkán van ilyen, és nagy erőfeszítéssel jár.
2021. júl. 1. 09:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!