Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?
#31. Ejj de jól csűröd. 😄 Na akkor mondom úgy, hogy laknod valahol részedről késztetés, az meg a te egyéni "hülyeséged", hogy kartondobozban, barlangban, jachton, albiban, saját házban. Fajfenntartani is késztetés, igény meg a jó nevelés.
Csak avval vitázok, hogy egy szimpla kulázássá degradálsz kb egy gyerek kihordását/megszülését, ami egy kicsit azért gáz.
Nem olvastam el a kommenteket...
Én azt "bírom", mikor valakik attól kezdve, hogy szülővé válnak, eljátszák a mártírt, az áldozatot. Hogy nekik milyen nehéz, és mégis megcsinálják (bármiről is legyen szó)...minthacsak valaki kötelezte volna őket a gyermekvállalásra.
Szerintem kérdezd meg anyádat,hogy tojt a világra egy ilyen sötét büszke szart,mint ami vagy.
Biztos könnyen kifosott és jó a kapcsolatod vele,hogy ennyi hülyeség szorult beléd.Remélem te nem teszel többet az evolúcióért és majd egy siralomházban nézzel bután ki a fejedből,milyen jó neked gyerek nélkül.
Miután egyre kevesebben vállalnak csemetét, egyre nagyobb érték és büszkeség ha valaki vállal.
Egyáltalán az egész megpróbáltatás. És akárki bármit is mond, néhányan akik nem vállalnak, irigyek arra aki meg végigviszi ezt a projektet.
Nem nagy dolog arról az oldalról. Aztán amikor meg kell szülni, jaa, nem is olyan egyszerű. Nem különb aki szül, de azért nem egyszerű dolog na.
Érdekes, amikor a diplomáimra, nyelvvizsgáimra, más eredményeimre vagyok büszke, karrierista vagyok és menjek a fenébe. Amikor a gyerekemre vagyok büszke, akkor azonnal véranyuka leszek, akinek semmi más nem számít, csak a kis porontya, akit nem volt semmilyen teljesítmény megszülni, felnevelni.
Akkor mire legyek büszke a mellbőségemre? Az nem gond, amikor valaki arra büszke, hogy nagy a cicije, arra lehet? Komolyan nevetséges, aki azt gondolja, hogy egy szülő ne lehetne büszke a gyerekére.
Tovább megyek, mindig büszke voltam anyukámra, milyen értelmes, intelligens nő, pedig arra még kevesebb okom volt, hiszen nem én neveltem őt, hanem fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!