Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondjátok már meg nekem,...

Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?

Figyelt kérdés
N
2021. jún. 30. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
36%
Mert teljesíti a nép penzumot, vagy épp amit a Vezír megkívánt. Megj.: férfiként én sem tartom ezt akkora nagy teljesítménynek.
2021. jún. 30. 22:33
 2/86 anonim válasza:
70%

Nem tudjuk megmondani. Hiába próbálnánk magyarázni nem értenéd meg.

De ha provokálósat akarsz játszani felőlem mehet.

2021. jún. 30. 22:34
 3/86 anonim ***** válasza:
85%
Mert nagyon sok nő vágyik gyerekre, és mikor sikerül, akkor nagyon boldog. Ez miért zavar téged?
2021. jún. 30. 22:38
 4/86 anonim ***** válasza:
19%
Egyszerű biológia az egész, nem nagy cucc. Ha testileg képes egy nő kihordani egy gyereket, az nekem ugyanakkora teljesítmény, minthogy nő a haja. Attól se kell elájulni. A nagy büszkeség az lenne, ha pl. egy cserepet hozna a világra, vagy egy doboz tejet. Na az büszkeség és csoda lenne. Ez meg egyszerű biológia így csak.
2021. jún. 30. 22:43
 5/86 anonim ***** válasza:
76%
Talán mert egy normális anya és apa büszke a gyerekére.
2021. jún. 30. 22:47
 6/86 anonim ***** válasza:
39%

6os! De mire büszke? itt az a kérdés, hogy maga a szülés miért büszkeség....

Nyilván, ha a gyerek sikeres ember lesz, meg jó ember, akkor lehetnek rá büszkék. De addig, amíg ez nincs, addig csak egy gyerek.. Az meg szintén nem nagy eredmény,hogy megtanul beszélni meg nem szarik be. Ez a rendje módja a dolgoknak. Büszkeség akkor lenne ez, ha a gyerekek 99 %-a nem beszélne soha, és beszarna, az övéké meg kivétel lenne.

2021. jún. 30. 22:52
 7/86 anonim ***** válasza:
66%
mert te a gyerekedet befednéd vmi rongypokroccal mert szégyelled? vagy en nem ertem.
2021. jún. 30. 22:55
 8/86 anonim ***** válasza:
42%

A büszkeség szerintem rossz kifejezés. Én inkább azt nem értem, miért az a jobb/ügyesebb/tart előrébb az életben/stb. aki gyereket csinált? Kérdezem szintén nőként. Felcsinaltatni magát senkinek nem nagy kunszt, akár sperma bankba is lehet menni, vagy összerakják az orvosok.

És aki nem vállal gyereket? Rosszabb? Lenézendő? Kevésbé sikeres?

Én úgy kérdezném, hogy miért a gyerek mérvadó? Tanulni, különleges tudást szerezni, azzal jobbá tenni mások életét vagy akár karrierben sikeresnek lenni sok év kemény munkájával miért nem lehet ugyanakkora büszkeség?

2021. jún. 30. 23:00
 9/86 anonim válasza:
67%

Ahogy az eddigi válaszokból látszik különbözőek vagyunk. Van olyan nő akinek az adja az élet értelmét, hogy gyermeket nevelhet és büszke rá hogy életet adott egy csöppségnek.

Más nők haveroznak, buliznak élik a független életüket. Esetleg minden hétvégén más pasit cummantanak le. Ez az ő életfelfogásuk, amit szintén tiszeletben kell tartani.

2021. jún. 30. 23:03
 10/86 anonim ***** válasza:
82%
Én arra vagyok büszke,hogy túléltem és sikerült.10 óra vajúdást nem kívánok senkinek,szó szerint,mintha valaki egy nagy lapáttal széttörne odabent.Ezek után mivel nem jött ki,mert fennragadt szegény a köldökzsínórba még fel is vágtak de nem érdekelt akkor ott azt mondtam na,ha ezt túlélem...Szóval erre nagyon büszke vagyok és a fiaimra,mert nekik sem volt könnyű.
2021. jún. 30. 23:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!