Mondjátok már meg nekem, miért olyan nagy büszkeség az ha valaki gyereket szül?
Nem tudjuk megmondani. Hiába próbálnánk magyarázni nem értenéd meg.
De ha provokálósat akarsz játszani felőlem mehet.
6os! De mire büszke? itt az a kérdés, hogy maga a szülés miért büszkeség....
Nyilván, ha a gyerek sikeres ember lesz, meg jó ember, akkor lehetnek rá büszkék. De addig, amíg ez nincs, addig csak egy gyerek.. Az meg szintén nem nagy eredmény,hogy megtanul beszélni meg nem szarik be. Ez a rendje módja a dolgoknak. Büszkeség akkor lenne ez, ha a gyerekek 99 %-a nem beszélne soha, és beszarna, az övéké meg kivétel lenne.
A büszkeség szerintem rossz kifejezés. Én inkább azt nem értem, miért az a jobb/ügyesebb/tart előrébb az életben/stb. aki gyereket csinált? Kérdezem szintén nőként. Felcsinaltatni magát senkinek nem nagy kunszt, akár sperma bankba is lehet menni, vagy összerakják az orvosok.
És aki nem vállal gyereket? Rosszabb? Lenézendő? Kevésbé sikeres?
Én úgy kérdezném, hogy miért a gyerek mérvadó? Tanulni, különleges tudást szerezni, azzal jobbá tenni mások életét vagy akár karrierben sikeresnek lenni sok év kemény munkájával miért nem lehet ugyanakkora büszkeség?
Ahogy az eddigi válaszokból látszik különbözőek vagyunk. Van olyan nő akinek az adja az élet értelmét, hogy gyermeket nevelhet és büszke rá hogy életet adott egy csöppségnek.
Más nők haveroznak, buliznak élik a független életüket. Esetleg minden hétvégén más pasit cummantanak le. Ez az ő életfelfogásuk, amit szintén tiszeletben kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!