Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezek közül melyik verseny megnyerése esetén lennétek a legbüszkébbek a barátnőtökre?
1. Úszóverseny.
2. Sakkverseny.
3. Seggmutogató bodybuilder verseny.
4. Vizespóló verseny.
Az első.
Sakkversenyt már én is nyertem (többet is) és én nem vagyok különösebben nagy tehetség semmiben, úszóversenyt nyerni soha nem fogok, a másik kettőre pedig még benevezni sem.
Nálam nem lenne olyan, hogy legbüszkébb. Ha olyan sikert/versenyt ér/nyer meg, amit szeretne akkor én már nagyon büszke lennék rá!
A lehetőségekhez csak annyit tennék hozzá, hogy Bodybuilder csajokkal és Vizespóló versenyzőkkel nem ismerkednék, az ilyenek vagy nagyon el vannak szállva maguktól vagy elég kicsi az önértékelésük és semmi nem elég nekik!
(TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! Kivétel pedig mindig van!)
Nem mondom, hogy bagoly, de legyen esze. Szóval, ha ilyen megközelítésből nézed, akkor a 2.
Lefordítva:
1.sportos
2.okos
3.formás, szép
4.ribike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!