Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ezek közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezek közül melyik verseny megnyerése esetén lennétek a legbüszkébbek a barátnőtökre?

Figyelt kérdés

1. Úszóverseny.

2. Sakkverseny.

3. Seggmutogató bodybuilder verseny.

4. Vizespóló verseny.

2020. ápr. 5. 10:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Az első.

Sakkversenyt már én is nyertem (többet is) és én nem vagyok különösebben nagy tehetség semmiben, úszóversenyt nyerni soha nem fogok, a másik kettőre pedig még benevezni sem.

2020. ápr. 5. 10:22
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Kerssel már fel szakembert!
2020. ápr. 5. 10:29
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
2.
2020. ápr. 5. 10:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem lenne olyan, hogy legbüszkébb. Ha olyan sikert/versenyt ér/nyer meg, amit szeretne akkor én már nagyon büszke lennék rá!

A lehetőségekhez csak annyit tennék hozzá, hogy Bodybuilder csajokkal és Vizespóló versenyzőkkel nem ismerkednék, az ilyenek vagy nagyon el vannak szállva maguktól vagy elég kicsi az önértékelésük és semmi nem elég nekik!

(TISZTELET A KIVÉTELNEK!!! Kivétel pedig mindig van!)

2020. ápr. 5. 10:37
 5/14 anonim ***** válasza:
2%
3. Szeretem a sportos csajokat :))
2020. ápr. 5. 10:43
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem mondom, hogy bagoly, de legyen esze. Szóval, ha ilyen megközelítésből nézed, akkor a 2.

Lefordítva:

1.sportos

2.okos

3.formás, szép

4.ribike

2020. ápr. 5. 10:50
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Én véraláfutásban jó vagyok, de senki nem dicsért még.
2020. ápr. 5. 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
1-es 2-es
2020. ápr. 5. 10:55
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Bocsánat, hogy fiatal lányként válaszolok, de nyertem már úszóversenyt, és a barátom napokon át csak arról beszélt, hogy mennyire büszke rám.
2020. ápr. 5. 11:04
 10/14 anonim ***** válasza:
3%
bármelyik. Annak is örülnék, ha lenen bnőm és ha indulna versenyen. Eddig csak olyanokkal találkozom, akik csak utazni szeretnek.. céltalanul.
2020. ápr. 5. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!