Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy a lányok/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy a lányok/nők a barátnőikkel komoly versengésben vannak hogy kinek van jobb csávója (mindenféle értelemben), tényleg van ilyen verseny köztük? Ez igaz?

Figyelt kérdés
.
2017. dec. 17. 19:56
1 2 3
 1/21 Modeler ***** válasza:
39%
Van benne valami. Szeretik a lányok, ha csiklandozza az egójukat más irígysége.
2017. dec. 17. 19:58
 2/21 anonim ***** válasza:
23%
Kategorikusan nem jelenteném így ki, de van benne valami. Például elég árulkodó jelenség, amikor a pici 155-160 centis csajok sem hajlandóak alább adni egy +180-185-ös pasinál, ez pedig azzal magyarázható, hogy a baráti társaságban ciki lenne megjelenni egy 170 körüli sráccal, mikor a barinőknek kivétel nélkül magas pasijuk van.
2017. dec. 17. 20:01
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Melyik korosztályra gondolsz? 18 alatt lehetséges.

20 fölött ilyen nincs, vagy ha van is, akkor iszonyat gáz és gyerekes.

4/21 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vettem észre ezt a jelenséget. A barátnőmmel sosem versengtünk semmiben, főleg nem ilyen téren.
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Nem versengek senkivel. Szeretem a férjem és kész.
2017. dec. 17. 20:02
 6/21 A kérdező kommentje:

"Például elég árulkodó jelenség, amikor a pici 155-160 centis csajok sem hajlandóak alább adni egy +180-185-ös pasinál, ez pedig azzal magyarázható, hogy a baráti társaságban ciki lenne megjelenni egy 170 körüli sráccal, mikor a barinőknek kivétel nélkül magas pasijuk van."

Na, erről is lehetne jó kis kérdéseket kiírni hogy mennyire rá vannak merevedve a nők a pasi magasságára.

ha 170 magas pasi lennék már beleugrottam volna a Dunába.

2017. dec. 17. 20:03
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Eltekintve attol, hogy mennyire korlatoltnak tartom az altalanositast...

Az ember termeszeteben van a versenges. Pasik köreben talan nem szamit, hogy ki van melletted? Meg nem töltött el büszkeseggel, amikor barataid alla majd leesett, amikor bemutattad nekik uj baratnödet? Es teljesen függetlenül ettöl: Nem a legjobb nöre vagysz eleve? Persze, ez nagyon szubjektiv, de biztosan vannak tulajdonsagok, amik egyeznek az atlagos preferenciakkal.

2017. dec. 17. 20:05
 8/21 anonim ***** válasza:
67%
Van benne valami, de szerintem egy bizonyos kor felett ez már nem olyan jellemző.
2017. dec. 17. 20:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik kolléganőm nemrég beújított egy menő vállalkozót (Új BMW terepjáró, miegymás). Most az összes csaj oda van, hogy ha neki sikerült, akkor nekik is ez a minimum.

Vicces látni, mivel 30-as kolléganőm van vagy 50, ilyen kocsival rohangáló vállalkozóból meg eddig úgy tűnik 1-et találtak összesen :)

2017. dec. 17. 20:08
 10/21 anonim ***** válasza:
74%
Vannak, akiket az hajt, hogy betegesen rivalizáljanak a "barátnőikkel". Meg vannak, akik valódi szerelmet keresnek, akiknek az a lényeg, hogy legyen valaki, akivel őszintén szeretik egymást, és lesz..rják, hogy a barátnőknek milyen pasijuk van.
2017. dec. 17. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!