Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy a lányok/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy a lányok/nők a barátnőikkel komoly versengésben vannak hogy kinek van jobb csávója (mindenféle értelemben), tényleg van ilyen verseny köztük? Ez igaz?

Figyelt kérdés
.
2017. dec. 17. 19:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Inkàbb irigyek rà,mert nekik kellene a piacképes pasi csak nem jut mindenkinek nekik be kell érni a tecsós àrufeltöltõvel vagy egy 200 nettós àtlagos pasival.
2017. dec. 17. 20:14
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt 170 cm-es barátom alacsony lányként, a hasonló magasságú barátnőmnek pedig +180 cm-es barátja, de sohasem okozott gondot ez nálunk. Egy jó barátságban és értelmes emberek között nincs ilyen mértékű versengés.

Csak az egykori barátomat zavarta a magasságom, mert ő 180 cm volt, előttem nem volt ilyen miniatűr csajjal, és a magasabb csajokat szokta meg, problémázott miatta, hogy kényelmetlen, nem passzolunk annyira, stb...... Nem veresngésnek mondanám, inkább hasonlítgatott. Tehát barátnőimnél sosem okozott problémát, de az egyik exemnél igen.

2017. dec. 17. 20:16
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

Én társaságban eddig inkább csak munkahelyre/iskolai végzettségre láttam olyat, hogy a lánynak kicsit ciki volt a párja.

De mivel általában intelligensek vagyunk, így igyekeztünk az ilyen helyzeteket is kezelni, hogy se ő, se a párja ne érezze, hogy kilóg.

Magasságra még sosem. Én 185 vagyok, az exem 155 volt, az egyik barátnője meg 165 centisen járt egy 170 magas sráccal. Nem volt versengés, inkább néha csak kinevettek minket, hogy le kell hajolnom hozzá, de ez is baráti viccelődés szint volt.

2017. dec. 17. 20:23
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem, mások vagyunk, más igényekkel. Amíg a magyarszakos éjjelnappal tanuló bölcsész barátnőm jól megvan egy számomra uncsi és nem vonzó bloggerrel, a sportos, fiúska szakács lány az autószerelőjével, én tök jól érzem magam grafikusként a programozó barátommal. Van közülünk, aki dundibb, aki ki van gyúrva, aki magas, alacsony, fehér, ázsiai. Nem számít, jó leülni hétvégente mégis ezzel a társasággal fröccsözni.
2017. dec. 17. 20:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha nem is versengenek,de benne van,hogy nézik a másiknak milyen barátja van... Én például többször azért nem tudtam,és nem jött össze adott csajjal,mert a "kedves" barátnői befolyásolták őt,és kb. megmondták neki hogy kivel lehet együtt és kivel nem... -.-

Nem egyszer fordult elő ez sajnos, sőt volt olyan akinél a lánytestvére beszélte tele a fejét,és azért nem tudtam összejönni a csajjal... szóval a női barátokat távol kell tartani minél messzebb,ha jót akarsz magadnak és kevés bonyodalmat.

2017. dec. 17. 20:42
 16/21 Lazy Lover ***** válasza:
Mèg jò hogy
2017. dec. 17. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nem versenyzek a barátnőmmel,mert 1:ő a barátnőm,és úgy szeretem,ahogy van,akármilyen a párja,magának választja.2:teljesen más az ízlésünk.Szerintem intelligensebbek vagyunk annál,hogy bő 10 év után ezen összekapjunk.
2017. dec. 17. 21:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs ilyen. Örülünk egymás boldogságának, viszont ha egyértelműen nem tartjuk jó választásnak az illetőt, azt meg is mondjuk
2017. dec. 17. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Azért sajnos ez nem csak a 18 év alatti korosztályra jellemző. Nekem a 30 évem alatt 2 barátnőm volt. Az egyik megpróbálta lecsapni a kezemről 2 pasimat is. Az első esetben amikor mondta az exem, azt hittem hazudik és csak be akar kavarni. Amikor már a 2.exem is hasonló sztorit mondott, akkor elgondolkoztam. Nem miatta mentem szét egyikkel sem, de a 2.eset után azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot.

Aztán összejöttem a férjemmel. Egy házibuliban voltunk a barátnőmnél (15 éves "barátság" volt), amikor kijöttem akkor láttam, hogy a párom rángatja le magáról a részeg "barátnőmet". Odamentem mosolyogva, hogy mi a helyzet. Kb.2 percen belül elindultunk haza, a párom teljesen ki volt akadva, hogy hogy lehet valaki ennyire idióta.

Aztán utána hívott a "barátnőm", hogy neki ez mennyire rosszul esett és fél óráig sírt a telefonban, hogy ő csak nyomorékokat fog ki és neki is egy ilyen férfi kellene. 25 évesek voltunk akkor, azóta nem beszélek vele. Mindenesetre hallottam, hogy már gyereke is van az akkori "nyomorék" pasijától. :D

Na ezért nincsenek nekem barátnőim.

2017. dec. 18. 11:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az adott nők személyiségétől függ. Én pl. az ismerőseimmel, barátnőimmel nem érzem, hogy versenyeznék. Ha vki megkérdez, és őszinte választ, elmondom, ha nem találom XY párját jóképűnek vagy jó humorúnak pl., de sosem pörgök ezen, és egyáltalán nem versengek.
2017. dec. 18. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!