Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
Figyelt kérdés
Miért lesz igénytelen sok anya gyerek után s miért szolják le azt , ha valaki ugyanolyan csinosan , szexin öktözik? Szimpla féltékenység?2021. jún. 29. 10:36
81/109 anonim válasza:
Huh elég visszataszító stílusod van, nem irigylem az uradat. Szerintem a legtöbb férfi szívesebben elfogadja az olykor szőrősebb lábat mint ezt a rosszindulatú stílust. De lehet én is frusztrált lennék a helyedben, hisz ahogy lejött biztos nem a belsőd miatt vett el az urad, így görcsösen meg kell felelj neki legalább a külsőddel. Szar lehet.
82/109 anonim válasza:
"es aranyakat mindenhova felveszek"
Meg ez az "urazás" 😄😄😄
Nincs több kérdésem, kb sejtem kivel beszélek.
83/109 anonim válasza:
78.
Műszempilla helyett, pedig, inkább költs egy helyesírási szótárra, nem véletlen, hogy urad van és nem párod vagy férjed.
84/109 anonim válasza:
Hala az Istennek hogy uram van es nem parom 🥰
En is el tudom kepzelni ti hogy nezhettek ki a "parjaitokkal" 🤣
Es mi az hogy tudod kivel beszelsz? Ne celozgass mondd a frankot nem kell felni :)
85/109 anonim válasza:
Nem fél senki, arany, műszempilla, urad van. Gondolom te vagy a Borsodi strand szépe.😄
86/109 anonim válasza:
84.
El is képzelheted, ja és bocs, az én "uram" a te fajtádra nem fanyalogna, annál igényesebb.
87/109 anonim válasza:
85 es attol kevesebb lennek mint te? Vagy miert ugy mondod mintha rossz dolog lenne? 😊
88/109 anonim válasza:
Oke,legyetek el akkor igenyesen, csak egy felvetes volt mert nem egy olyan peldat lattam az eletben hogy nekem irkaltak csalados emberek vagy kikezdtek velem a feleseguk meg eleg...elhanyagoltan nezett ki. 😀 es ezek az elhanyagolt felesegek sose a kedves ferjukez szoljak meg hogy felrelep, se nem magukat hogy olyan szinten el vannak igenytelenedve hogy egy vak ember se kivanna meg oket, hanem mindig a szep not utaljak😄 es maguk elott is tagadjak a valosagot olyan dumakkal hogy "az en parom sose nezne ilyen nokre, o annal igenyesebb!!" ... es eleg szannivalo mikor a valosag teljesen mast mond.. :) csak sokan nem mernek vele szembenezni
90/109 anonim válasza:
Képzeld szépnek tartanak, kapok visszajelzéseket, szerencsére nős pasik nem irogatnak rám és nem csalják velem a feleségüket. Én a gyerekeim apját kidobnám, ha megcsalna, nem is érdekelne kivel. Az, hogy a párom rád se nézne. A stílusod nem játszana neki, bocsi, de cigányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!