Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
"17, látod neked ami igényes az igénytelen nekem amit te csinálsz az igénytelen. Attól , hogy valaki anya nem kell elhagynia magát."
A különbség, hogy nem gondolom hogy elhagytam magam. ;)
"Egy szépen meghuzott tus , kifestett szempilla+szemöldök a világ legkisebb sminkelési ideje mégis tökéletes s sokat dob"
És ha nem kell dobni rajta? :)
Nekem nem kell smink, hogy jól érezzem magam. Hogy tetszek magamnak.
Fényvédő és kész. Ennyi kell.
Életemben nem szoliztam, körmöztem, jártam magassarkúban. A smink nekem szemceruza max mellé egy laza tus. Miniben, kivágottban nem érzem jól magam. Farmert nem hordok mert folyton szétmegy a combomon, pedig annyira nem is vagyok husi. Ettől függetlenül tiszta, rendezett a külsőm. Nem megyek utcára szakadt ruhában, fésületlenül. Akkor én most igénytelen vagyok vagy nem?
Amúgy én nem vagyok irígy arra aki csinosan, szexin öltözik. Szimplán viccesnek tartom mikor a játszótéren tipeg tűsarkúban meg miniben.
Szerintem ez a dolog kétirányba is működik. A csinos és igényes, ápolt külsejű anyuka éppenannyira lenézi az önmagát elhanyagoló lelakott anyatársát, mint amennyire az irigykedve nézi őt.
Véleményem szerint azonban ez mindenkinek a magánügye. Mindenkinek saját magának kell megtalálnia azt, ahogyan jól érzi magát, legyen az egy túltolt bombázó alkat, vagy egy elhízott és lelakott zsíroshajú igénytelenség.
És emellett mindenkinek saját magának kell megbírkóznia a lelkiismeretével, ha másokat azért ítél el, kritizál, vagy azért féltékenykedik, mert valaki más nézeteket vall, mint ő.
"Szerintem ez a dolog kétirányba is működik. A csinos és igényes, ápolt külsejű anyuka éppenannyira lenézi az önmagát elhanyagoló lelakott anyatársát, mint amennyire az irigykedve nézi őt."
Vagy nem.
Nehéz elfogadni, hogy nem mindenki ítélkező?
Hogy vannak akiket tényleg nem érdekel, hogy ki miben van?
Komolyan nem is tudom felidézni, hogy ki miben volt akár ma a játszótéren. Egy lepusztult anyukát se ismerek. Olyat igen, aki sportosan öltözik, aki nem sminkel, vagy akin van felesleg, de olyat nem tudok felidézni akiről az igénytelenség ugrik be.
Ja de, egy mégis van. Az a nő, aki az egyik kezével a hintát lökte, a másikkal bagózott és amikor rászóltam, hogy játszótéren tilos, az volt a reakció, hogy "nem tudtam, hogy ez játszótér".
29-es válaszoló, ne sértődj meg, de nem volt szép dolog, hogy kiragadtál a válaszomból egy részletet és idézted, majd kifordítva belemagyarázva oda nem írt gondolatot reflektáltál rá. A válaszod második fele nyilván a te tapasztalatod, de az első fele igencsak bántó volt.
A teljes válaszom így hangzott:
"Szerintem ez a dolog kétirányba is működik. A csinos és igényes, ápolt külsejű anyuka éppenannyira lenézi az önmagát elhanyagoló lelakott anyatársát, mint amennyire az irigykedve nézi őt.
Véleményem szerint azonban ez mindenkinek a magánügye. Mindenkinek saját magának kell megtalálnia azt, ahogyan jól érzi magát, legyen az egy túltolt bombázó alkat, vagy egy elhízott és lelakott zsíroshajú igénytelenség.
És emellett mindenkinek saját magának kell megbírkóznia a lelkiismeretével, ha másokat azért ítél el, kritizál, vagy azért féltékenykedik, mert valaki más nézeteket vall, mint ő."
Erre a te válaszod ez volt:
"Vagy nem.
Nehéz elfogadni, hogy nem mindenki ítélkező?
Hogy vannak akiket tényleg nem érdekel, hogy ki miben van?
Komolyan nem is tudom felidézni, hogy ki miben volt akár ma a játszótéren. Egy lepusztult anyukát se ismerek. Olyat igen, aki sportosan öltözik, aki nem sminkel, vagy akin van felesleg, de olyat nem tudok felidézni akiről az igénytelenség ugrik be.
Ja de, egy mégis van. Az a nő, aki az egyik kezével a hintát lökte, a másikkal bagózott és amikor rászóltam, hogy játszótéren tilos, az volt a reakció, hogy "nem tudtam, hogy ez játszótér"."
Egyáltalán nem írtam arról, hogy nehéz lenne elfogadnom, hogy nem mindenki ítélkező és nem állítottam, hogy csak ez a két véglet van. Azt pedig végképp nem írtam le, hogy én ilyen lennék. Én személy szerint teszek rá magasról, hogy ki mit csinál ebben az életben, hogy éli azt és hogy érzi jól magát. Ahogy írtam is a válaszomban, ez mindenkinek a magánügye.
Kérlek, máskor olvasd el figyelmesen azt, amit mások írnak és ne ragadj ki a szövegből egy-egy mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!