Csinos anyukák hogy öltöztök fel, ha kimozdultok otthonról?
lassan 2 éve vagyok itthon és eléggé leredukálódott a ruhatáram farmer-póló kombóra.
Ti miket hordtok hétköznapokon ha mentek valahova? Tunika, egyberuhák? Főleg így ősszel és télen.
Ruhák harisnyával, külön szoknya-blúz, vagy szűk fazonú vászonnadrág. Testhezálló kötött pulóver, hosszabb őszi kabát, lapos sarkú csizma. Ha csak a környéken sétáltunk, vagy rokonokhoz megyünk, nem szoktam túlöltözni. Nekem ilyenkor megfelel a farmer-póló. Melegítőben nem megyek le az utcára.
Nekem sokat javított a közérzetemen, hogy a szülés után kb. fél évvel felújítottam a ruhatáramat. Nem is a csinos ruhák miatt, hanem az az 1-2 óra számított sokat, amit vásárlás közben magamra fordítottam. Ha teheted, bízd a gyerekeket másra egy délelőtt, és vegyél pár ruhát, amit szívesen hordanál. Még akkor is jó érzés lesz, ha egyébként nem szeretsz vásárolni.
Imádom a harisnyákat, van kb. 50 db-om mintás, színes, vastag, minden féle, szóval nálam nem kérdés, hogy szoknya vagy ruha.
Ha lazább napom van, akkor leggings tunikával, vagy farmerszoknya balerinával. Persze azért hordok farmert is de azokat inkább csak bodyval.
Az sem mindegy ám, hogy milyen az a farmer és póló! Mert én pl így érzem magam a leginkább csinosak.
Szűk farmer, csinos szűk póló. Azt lehet variálni a cipővel, jó hozzá a magassarkú csizma is simán, egy szebb vastag kardigán vagy bőrdzseki,ballonkabát... 😊
Nincs se farmerom, se pólóm. Sosem hordtam ilyesmit, és attól még, hogy gyermekem lett, továbbra sem fogok.
Ilyen időben főleg leggingset hordok tunikával, vagy kötött ruhát veszek fel, harisnyával.
Nálam a cipő kérdés a legproblémásabb. Csak magassarkúim voltak korábban. Nagyon magas, tűsarokkal. Ezen változtatnom kellett. Most sem hordok lapos talpú cipőt, de a sarka most már nem olyan magas, és a szélesebb sarkúakat választom most, vagy a magas, egybetalpúakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!