Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
69.
Én sminkelek, a hajamat beszárítva szinte naponta. Viszont a párom körbe is röhögne, ha a Balatonon 40 fok melegben ezért állnék a parton, hidd el, az párom egy fap.nának tartana, aki még jól érezni se tudja magát, mert ott is mások véleménye számít vagy baromi ronda.😄
69.
Millió huszonéves kiscsaj rohangál a strandon, aki úgy néz ki jól, ahogy van. De biztos egy izzadságtól lefolyt arcú, belőtt hajú anyukára nyáladzanak, aki ájuldozik a melegben, mert fürödni se mer bemenni, mert a víz elmosná az arcát és kiderülne, hogy egy bányarém.
69 te milyen cuki vagy hogy megragadtál ezen a 16 éves szinten... 🤣
Nekem uram az nincs, de a férjem egész biztosan észre sem venne téged és erre konkrétan mérget mernék venni.
Az már régen rossz, akinek ura van.
De mostmár vágom miért àllsz a Balcsiban te is full make up-ban belőtt hajjal. Mert a zurad el is hagyna, ha kicsit természetes lennél 😃 Hát ez nettó szívás. De nyugi értelmes férfi átlát a szitán: szánalmas kapálózás, hogy vamennyire vállalható nőnemű egyednek nézz ki. Részvétem.
Én is adok magamra,nem megyek melegítőbe meg kinyúlt pólóba vékony is vagyok.
Falun nőttem fel,ott a nők nagy része nem ad annyit magára mint itt városon.Nagyon sminkelni nem szoktam,kis szempillaspirál,szájfény.Ruhákat sokat veszek.Engem is megnéznek...Sok anyuka nagyon elhagyja magát szülés után.Szerintem sok kapcsolat ezért is megy tönkre.
73 en is huszoneves vagyok nem mindenki 40 evesen szul :))
Alapozot nem kenek a strandra szemoldokom van befestve meg muszempillam van 😊 es aranyakat mindenhova felveszek😊 nemtudom honnan jott neked az alapozo..:))
74es ha annyira bele akarsz kotni a szohasznalatba elarulom hogy az uram meg a ferjem az ugyanazt jelenti🤌🏼 nem ettol leszel "eros fuggetlen no" hogy te fennhangon kikered magadnak hogy marpedig neked nem urad van😂🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!