Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
Nem olvastam végig. Mifelénk nem tapasztaltam se versengést, se féltékenységet az anyukák között. Mindenkinek más a stílusa - ennyi. Az én anyukám igen magas beosztású értelmiségi volt egy nagy állami cégnél, mégis ha tehette, munkán kívül "végre" sóhajjal mindig kinyúlt mamás farmer + férfi póló kombóba öltözött, hiába noszogattam királylány koromban, hogy de milyen szép lehetne. Aztán ha színházba mentek apámmal, csak lánynak öltözött. Ma is együtt vannak békességben és állítom, szerelemben is. Szóval ezt szoktam meg. Én hol ilyen vagyok, hol olyan, alkalomtól függően, de feltűnősködni nem szeretek, mondjuk egy magassarkúban vagy valami "túl nőcisben" már inkább kényelmetlenül érzem magam, mintha mindenki nézne. A férjem meg a gyerekeim a nagyon szolid sminkemre (kb. szempillaspirál és szájfény) meg már többször kijelentették, hogy jó-jó, de szebb vagyok nélküle, szóval inkább ne. A barátnőim is sokfélék, vannak hippik, sportosak... És nem ám mindig az hord drágát, aki megengedhetné. Pl. az egyik fizikus barátnőm, aki igazán jól el van eresztve, mindig büszkén meséli, milyen 100% selyem ezt-meg-azt turkált szuper áron.
Az biztos nem szép tőlem, szégyellem is, de inkább gondolom ízlésficamosnak meg hogy felesleges dolgokkal tölti az idejét, aki strasszokat ragasztgatott a műkörmére és ezer óráig vasalhatta be a haját. Az meg az igénytelen, aki a retkes sarkához prémszőrmés papucsot vesz, na meg olyan rövid gatyát a játszótérre, hogy mindenki belát, ha leguggol homokozni - és ezt becsszó nem irigységből mondom :) Az épp bababüfis pólóval meg a saras túraszandállal részemről viszont semmi bajom, az már mindenkivel megesett, és nem gondolom, hogy folyton így járna az illető meg reggel nem mosakodott.
"Még szörnyű helyesírás ki ez az ember."
Jujj de raj vagy, most de beszóltál 😃 Mondjuk az írásképed, meg amilyen mondatokat összedobsz, (a másik kimoderált válaszodról nem is beszélve) tökéletes képet ad rólad.
Szerintem elég messze vagy te attól, hogy rád féltékeny legyen bárki is. Ha még olyan bombasztikus is vagy, mint amilyennek tartod magad (mondjuk szerintem megnéznénk itt többen is mire a nagy egó, de vállalni tuti nem mernéd magad képpel), ez akkor is csak 1 dolog. Tudod egy ember nem csak egy test, és nem az határoz meg minket, a személyünket, és a sikereinket (már akinek van), hogy használunk-e szemceruzát.
De nem várom, hogy felfogd, az eddigi megnyilvánulásaid alapján neked ez túl magas.
Ki traktál kit? Te írtál ki összeugrasztós kérdést arról, hogy a csúnya gonosz sminknélküli anyák bántanak téged brühü, és ugye milyen féltékenyek. Én olyat még nem láttam, hogy valaki azon toporzékolt volna egy kérdésben, hogy a szomszédja miért visel tűsarkút, és miért rúzsozza magát.
A másik anyáról meg: most nehogy egy lapon említsd már azt, aki eleve szutykosan indul el otthonról, azzal aki játszik a saját gyerekeivel, ez miatt kócos lesz a haja, és kavicsos a cipője. Te akkor nyugodtan állj meg a játszótól 1 km-re az atomszexi göncödben, nehogy sérüljön az összképed. Más meg játszik a gyerekével, mert ő meg olyan "igénytelen szutykos".
Anyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!