Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
Es mi bajod van a ciganyokkal?🤨 vagy erre az oldalra csak magyarok irhatnak?
Sot magyarok kozul is csak azok akik az igenytelensegukre buszkek?
Kepzeld el velem se csalta senki a feleseget! Csak epp rajtam mulott nem rajtuk! Ugyhogy nagyon szivesen!😄
Kicsit elkanyarodtunk a témától, tényleg nem értem a cigányozás most mire jó?
Szerintem ne bántsuk egymást ismeretlenül, van elég baja mindenkinek.
Egy gyerekem van 5éves,fiatal vagyok 27éves,de a munkahelyemen dolgozó apukák messengeren írogatnak,meg facebookon jelölgetnek,hogy találkozzunk munkahelyen kívül is stb.
És hát megnéztem a képeken anyukát facebookon,hát na...
Elhanyagolt,kövérek stb.meg a munkahelyen is némelyik pff
Én diétáztam szülés után 7-8hónappal sikeresen,oda figyeltem mit eszek,nem csoki csipsz meg a többi.Adok magamra,divatos csini ruhákat hordok.Sminkelni annyi hogy szempillaspirál néha szájfény.
Szerintem ez magért beszél,apukáknak se mindegy milyen elhanyagolt lett az asszonyuk.
Itt is csak rajtam múltak a dolgok nem az apukákon.
Írta az egyik,zavarja hogy ilyen kövér lett a felesége.
Sírvafakadnék ha így néznék ki. A férjem is. Ezen határozottan nem dobna egy tus, se rúzs.
Fel kéne fogni, hogy nem mindenkinek ugyan az esete.
Férjemnek pl a hosszú vékony combok 🙂
Szerintem van egy káros oldala ennek a fogadd el magadd dolognak. Pl nagyon nem egészséges ennyi súlyt cipelni. Nem azért kellene törekedni a vékonyabb(és most nem arra célzok hogy xs-es méretet mindenkinek, de ne legyen már normális az XXXL) testalkatra, hogy vonzó legyen az ember hanem, hogy egészséges.
Szerintem a legkártékonyabb dolog az ítélkezés, leszólás. Nem is ismerjük egymást és úgy nyilvánulnak meg itt egyes emberek, hogy a hajam égnek áll. Ne húzzuk le egymást csajok, hanem emeljük.
Igénytelen bőr: na ez sokszor marhára nem igénytelenség. Jelenleg pl terhes vagyok és BRUTÁLISAN pattanásos hiába van 10 lépcsős arcápolási rutinom. Miért kell azonnal ítélkezni? Mellesleg ma is a városban olyan vastagon vakolt nőket láttam, közben meg csobbant ki a hájuk a ruhájukból és olyanok voltak mint egy teleszart zokni és emellé ordenáré stílusban kommunikáltak a gyerekeikkel. Lehet, hogy rajtam nincs smink nyáron, de szép, kisportolt testem van és egyébként smink nélkül is szép arcom.
Nem a smink meg a szoli teszi az igényes embert, mikor érti már meg 1-2 korlátolt ember, ez a legkevesebb energia befektetés. Edzeni minden nap egy órát, egészséges ételeket készíteni és enni, összeválogatni egy igényes ruhatárat, kulturáltan viselkedni stb sokkal nagyobb munka, mint naponta fél órát vakolni, 10 percet szolizni és felhúzni az első közönséges kínai rongyot a szekrényből…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!