Kislánynak karácsonyra csinos ruhát hol vesztek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 20:44
1/14 anonim válasza:
Sehol. Nem kell csinosnak lennie.
2/14 anonim válasza:
HM-ben szerintem nagyon szép ruhák vannak.
3/14 A kérdező kommentje:
Jó. Akkor aki vesz az hol vesz?
2018. okt. 28. 20:50
4/14 anonim válasza:
Tavaly a H&M-ről rendeltem. Idén is nézegettem már, vannak szépek. De egyik ismerősömtől megvettem a lánya tavalyi ruháját, egy nagyon szép piros tütü egy fehér fesővel. De majd még veszek legalább egyet, mert Karácsony előtt szülinapi buliba is megyünk, utána pedig az ünnepek alatt minden nap megyünk rokonokhoz, így kell a szép ruha😊
6/14 anonim válasza:
H&M, Tesco F&F részlege, Pepco-ban is vannak szépek egész kicsi lánykáknak.
Tavaly Auchanban vettem egy éjkék, arany csillagos tüllszoknyát.
7/14 anonim válasza:
Pepcoban nagyon cuki ruhak vannak,es nagyon olcsok is.
8/14 anonim válasza:
Mi tavaly és idén is a Nextböl vettük, akkor 1,5 most pedig 2,5 éves méretben. Mindig nagyon szépek vannak.
9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, megkérdezhetem a nextből honnan rendeltél?
2018. okt. 28. 21:30
10/14 anonim válasza:
Next szállít Magyarországra. Én is onnan szoktam. Illetve most vettem egy csinos F&F ruhát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!