Szerintetek mit tudnek venni anyukamnak karacsonyra 37 eves vekony es csinos, kb 8000 ft ertekben gondolkozom de lehet kicsit tobb vagy kicsit kevesebb is?
Az ajandéknak semmi köze ahhoz, hogy hogy néz ki.
Mi a hobbija?
It szeret csinálni?
Van-e parfűmje, ami épp elfogy, és belefér az összegbe?
Szereti-e a színházat, kiállítást.
Vagy csak egy masszázselőfizetés..stbstbstb..
Nem ismerjük, így képeenség jó ötletet adni...(én is bajban vagyok az édesanyámmal amúgy, sőt az édesapámmal is...)
Hát ez leginkább azon múlik anyukád mire vágyik!
Ha szereti az ilyesmit akkor egy csinos ruha, ékszer, egy jó parfüm (pl. 15-20ml-es bruno banani hasonló áron már van, én imádom a női illataikat), vagy valamilyen csomag krémekből (az én édesanyám szereti az ilyesmit).
De ha valami más irányban gondolkodsz, akkor először írd le mik a hobbijai, mit szeret csinálni, stb., mi az amit esetleg szeretne de sajnálja magának megvenni?
Koszonom a valaszokat mindenkinek :) igen eleg nehez tenyleg olyan ajandekoz venni aminek orul es nem csak egy a sok kozul ..
Es nem nincs unokaja :D
Tenyleg egy masszazs berlet vagy a parfum nem rosz otlet :)
Ha valakinek van meg vmi gindolata azt nagyon megkoszonnem ha leirna ..
Meg egyszer koszonom a valaszokat
az említetteken kívül még örülnék:
fürdősó, kézi szappan szép csomagolásokban - imádom ezeket (házilag is elkészítheted!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!