Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Féltékeny igénytelen anyukák...

Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?

Figyelt kérdés
Miért lesz igénytelen sok anya gyerek után s miért szolják le azt , ha valaki ugyanolyan csinosan , szexin öktözik? Szimpla féltékenység?

2021. jún. 29. 10:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
20%
Jaj, Ashley Grahamet is meg tudják csinálni olyan csinosnak a képeken, leszedik a narancsbőrét és arányosabbá teszik, közben meg a való életben meg a normális képein tiszta karfiolos, folyik szét…
2021. júl. 3. 18:06
 102/109 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, vannak kifejezetten hájfétises pasik, akik még etetik is a nőjüket, mert erre gerjednek. Most azért hadd ne ájuljak már ettől a "modelltől", a lényegen nem változtat: bitang kövér, pont. És nyugi sok millió másik férfi meg a karcsú nőkre csorgatja a nyálát, szóval ezzel most túlságosan nem szóltál be nekünk.

Ja meg vannak nők akiknek nem modell karrierük van, hanem másfajta. És nem ez nem jár azzal együtt, hogy igénytelenek, de legalább tudnak helyesen írni.

2021. júl. 3. 18:23
 103/109 A kérdező kommentje:
Q02 azzal akartam beszólni , hogy leírtam egy molett modell nevét? Érdekes gondolatok. Itt ti ocsároljátok a moletteket és közel sem forditva. Egy név miatt senki nem ocsáról senkit pont az ilyen bodyshamingelő agyhalottak ellen vagyok , mint te. Egy nő vékonyan s moletten is legyen nő ennyi. Ha leszólni akartam volna a vékony nőket az teljesen más lenne.
2021. júl. 3. 18:41
 104/109 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kifejezetten szomoru topic, legalabbis nekem. Mondom ezt ugy 60 on tul tobb mint 40 evi boldog hazassaggal a hatam mogott. Mindegy hogy valakinek ura vagy ferje van ha tarsa nincs az eletben teljesen egyre megy az egesz. Amikor szultem nem volt fogyasi gondom mert olyan rossz kapcsolatban eltem hogy 4 hettel a szules utan a kezdeti sulyhoz kepest is minusz 5 kg val eltem. Csinos voltam, sminkeltem is a ferfiak is megneztek es megsem voltam soha olyan boldogtalan mint akkor. Ma mar atlagos kulseju idosodo no vagyok aki neha sminkel neha meg nem de boldog vagyok mert aki a tarsam azzal szeretjuk es megbecsuljuk egymast. Igen ebben a korban is kell adni magara az embernek fokent azert mert ez megbecsules a tarsunk es fokent onmagunk fele. De a vilag akkor se dol ossze ha az ember nincs a legjobb formajaban , majd holnap vagy holnaputan jobb lesz. Nem sok ertelme van ilyen haragosan keseruen gunyosan egymasba taposni ismeretlenul embereknek foleg nekunk noknek. Ha mi sem fogadjuk el egymast akkor elobb utobb nem lesz noi osszetartas, pedig a mai vilag ijesztoen rideg es legtobbunknek szuksege lenne egy kis biztatasra egy masik notol hiszen mi nok jobban meg tudjuk (vagy tudnank) erteni egymas lelket es gondjait. Ha egyaltalan akarnank.de ebbol a topicbol nem ez derult ki.
2022. febr. 10. 18:02
 105/109 anonim ***** válasza:
18%

De kedves utolso, en mar nem emlekszem mikor valaszoltam, es nincs is kedvem 104 valasz kozul visszakeresni.

A valaszoddal teljesen egyetertek, fontos a kolcsonos megbecsules egy hazassagban. Es nyilvan minden anyuka/feleseg eleteben vannak olyan napok amikor nincs energiaja 100%-ot nyujtani, ezzel semmi baj nincs.

Viszont! Vannak nok, akik amblokk nem erzik kotelesseguknek, hogy megprobaljak a legjobbat kihozni magukbol a ferjuknek, es ez mar sztem gaz. A kolcsonos megbecsulesbe sztem az is benne van, hogy becsulom a masikat annyira, h meg szeretnek neki felelni (=tetszeni akarok neki), es itt nem is a sulyfeleslegrol beszelek, hiszen az genetika, hanem arrol, hogy tisztan, illatosan fekszek melle az agyba, nem undorito foltos ruhakba vagyok egesz nap amit lehanyt a gyerek mert nem alszok, illetve hetekig mellozom a borotvat.. azert ezekre sztem a nok nagyonnagy reszenek meg kell h legyen az energia, es akiben megvan a kello tisztelet a ferje fele abban meglesz az akarat is.

2022. febr. 10. 20:27
 106/109 anonim ***** válasza:
26%
Kicsit erthetetlen lett a vege, a "mert nem alszok" reszt ugy ertem, hogy ezek a nok altalaban azt hozzak fel kifogasnak hogy keveset tudnak a gyerek mellett aludni, ami sztem egy olcso kifogas mert egy gyors zuhany es tiszta ruha felvetele max 10 percet vesz el az eletukbol, ergo inkabb lustasagrol van szo, meg arrol hogy lesz@rjak a ferjuket.
2022. febr. 10. 20:29
 107/109 anonim ***** válasza:
100%
a tisztasagi kerdessel teljesen egyetertek ez onmagunkkal valo igenyesseg is, erre nem kifogas meg 10 gyerek sem. mindig van annyi ido hogy az ember letusoljon legalabb naponta egyszer es tiszta ruhat vegyen fel.
2022. febr. 15. 23:49
 108/109 anonim ***** válasza:
Pontosan !!!
2022. febr. 16. 09:41
 109/109 anonim ***** válasza:
0%

Nezd meg, 14% lettem, csak mert sok a no aki nem hajlando elfogadni hogy egy hazassagban vannak kotelessegei a ferje fele 😂

Ez a baj a magyar nokkel

2022. febr. 16. 09:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!