Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
Kérdező, vannak kifejezetten hájfétises pasik, akik még etetik is a nőjüket, mert erre gerjednek. Most azért hadd ne ájuljak már ettől a "modelltől", a lényegen nem változtat: bitang kövér, pont. És nyugi sok millió másik férfi meg a karcsú nőkre csorgatja a nyálát, szóval ezzel most túlságosan nem szóltál be nekünk.
Ja meg vannak nők akiknek nem modell karrierük van, hanem másfajta. És nem ez nem jár azzal együtt, hogy igénytelenek, de legalább tudnak helyesen írni.
De kedves utolso, en mar nem emlekszem mikor valaszoltam, es nincs is kedvem 104 valasz kozul visszakeresni.
A valaszoddal teljesen egyetertek, fontos a kolcsonos megbecsules egy hazassagban. Es nyilvan minden anyuka/feleseg eleteben vannak olyan napok amikor nincs energiaja 100%-ot nyujtani, ezzel semmi baj nincs.
Viszont! Vannak nok, akik amblokk nem erzik kotelesseguknek, hogy megprobaljak a legjobbat kihozni magukbol a ferjuknek, es ez mar sztem gaz. A kolcsonos megbecsulesbe sztem az is benne van, hogy becsulom a masikat annyira, h meg szeretnek neki felelni (=tetszeni akarok neki), es itt nem is a sulyfeleslegrol beszelek, hiszen az genetika, hanem arrol, hogy tisztan, illatosan fekszek melle az agyba, nem undorito foltos ruhakba vagyok egesz nap amit lehanyt a gyerek mert nem alszok, illetve hetekig mellozom a borotvat.. azert ezekre sztem a nok nagyonnagy reszenek meg kell h legyen az energia, es akiben megvan a kello tisztelet a ferje fele abban meglesz az akarat is.
Nezd meg, 14% lettem, csak mert sok a no aki nem hajlando elfogadni hogy egy hazassagban vannak kotelessegei a ferje fele 😂
Ez a baj a magyar nokkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!