Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Féltékeny igénytelen anyukák...

Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?

Figyelt kérdés
Miért lesz igénytelen sok anya gyerek után s miért szolják le azt , ha valaki ugyanolyan csinosan , szexin öktözik? Szimpla féltékenység?

2021. jún. 29. 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
24%

Én inkább azt vettem észre, hogy tartanak tőlem, érdeklődve lesik minden mozdulatomat stb. Ha a szülőin valaki felszólal akkor sokan fel sem néznek a jegyzeteikről, nem érdekli őket az ember, ha egy csinosabb szülő szólal meg akkor mindenki azonnal őt lesi. Sokszor meg látom, hogy a szintén csinos de mondjuk az erőfeszítés ellenére sem a legdekoratívabb anyuka, lopva ilyen félszegen nézi a csinos anyukát, akkor is, ha az az anyuka feleannyi erőfeszítéssel háromszor csinosabb mert mondjuk olyan adottságai vannak. Vagy amikor átengednek nekem mindent nem akarnak versenyezni semmiben (nyilván miben lehet egy oviban, ki vigyen gyümölcsöt stb), mintha félnének vagy nem tudom, sokkal előzékenyebbek az emberek a szép társaikkal, talán amiatt mert zavarban vannak.

De olyat, hogy valaki megvető, kinéző gesztusokat tegyen még soha nem láttam, ehhez azért szerintem nem csak szimplán lepukkantnak, de unintelligensnek és megkeseredettnek is lenni kell.

2021. jún. 29. 12:18
 32/109 anonim ***** válasza:
42%

#17 nekem is szokott saras, piszkos lenni a cipőm, ruhám túrázás után. De olyankor sosem megyek be boltba stb. Ha tudom, hogy olyan helyre megyek, akkor vagy egy váltóruhát viszek vagy előbb hazamegyek átöltözni és úgy megyek vásárolni.

Volt, hogy a játszótér után akartam vásárolni, de a gyerekek úgy döntöttek a játszón, hogy sarazni fognak. Nekem mindenem tiszta maradt, de a gyerekeim úgy néztek ki, mint a disznók dagonyázás után. Eszembe sem jutott így bemenni vásárolni.

Az én komfortérzetemet zavarja.

2021. jún. 29. 12:23
 33/109 anonim ***** válasza:
12%

#31 én pont azt tapasztalom, hogy versengőek és kirekesztőek.

Csak, hogy érezzék ők is meg tudják csinálni, nem kell tiptop lenni hozzá. Önigazolás számukra, ha valamiben jobbnak érzik magukat.

Oviban és suliban is általában az ilyen anyukák az szmk tagok.

2021. jún. 29. 12:27
 34/109 anonim ***** válasza:
50%
33: ezt hívják kisebbségi komplexusnak, ezek szerint megvan a megfejtés a kérdésre? :D
2021. jún. 29. 12:34
 35/109 anonim ***** válasza:
74%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Te vagy itt a 20.válaszoló ugye? Ezzel a szörnyű helyesírással, meg a "sssss" úgy elárulod magad.

Mi az bepöccentél? 🙂

2021. jún. 29. 12:41
 36/109 A kérdező kommentje:
35 , tökéletes a helyesírásom köszönöm. Attól , hogy 1-2 betű félrecsuszik , mert gyorsan írok , még nem írok helytelenűl. Vannak ennéla bakiknál szörnyűbbek , köszi. Az igazság nem az , hogy valaki bepöccen és rengetegen használnak "s"-t és helyett , úgyanugy elfogadott. Még szörnyű helyesírás ki ez az ember.
2021. jún. 29. 12:56
 37/109 anonim ***** válasza:
90%

35.

Lehet benézte és nem a csinossága miatt nézik ki, hanem látták a helyesírását.😄

2021. jún. 29. 13:04
 38/109 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén én leszarom ki miben van, van e rajta smink vagy nincs.A munkahelyemen minumim 60 fok van,ahogy végzek rohanok a gyerekért, úgy izzadtan,munkás ruhában.Nem sokszor látnak csinibe, de ez van. Tuti engem is le igényteleneznek, de pont nem érdekel.
2021. jún. 29. 13:04
 39/109 anonim ***** válasza:
100%

18#

Azért igazán érdekelne miben más (jelen esetben én) a falusi 3 gyermekes anyuka állatokkal mint egy városi panelos?🤔

Ha városban élnék sem lenne igényem napi szinten kivakolni magam. Azt most is ugyan úgy megtehetném.

Bocsáss meg ha picig degradáló hangvitelű valahol a leírtak,még ha gondolom nem annak szántad.

Még egyszer írom, hogy értsd mit szerettem volna kihozni.

Kinek mi a sexy az igényesség? Nyílván mindenkinek más. Számomra az igénytelen ott kezdődik ha valakinek nincs napi higiénia - nem fürdik, bűzlik, a ruháit nem mossa, se nem cseréli. Étlapos, a fogai szintén ápolatlanok.

Még a szegénységet se lehet ide keverni mert attól, hogy valaki csóró még nem kell ápolatlannak lennie.

A másik pedig ha valakinek nem felelek meg az az ő baja. Én nem másoknak akarok megfelelni, hanem magamnak.

😄✌️

2021. jún. 29. 13:09
 40/109 anonim ***** válasza:
91%

38.

Szerinteď ez lenne az általános, hogy anyukák egymás kinézetével foglalkoznak. Én is reggel rohanok dolgozni, esetleg pár szót váltok ismerős anyukákkal. Ahhoz szerintem, hogy valaki random anyuka kinézetével legyen elfoglalva, már szinte unatkoznia kell.

2021. jún. 29. 13:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!