Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
"#17 nekem is szokott saras, piszkos lenni a cipőm, ruhám túrázás után. De olyankor sosem megyek be boltba stb. Ha tudom, hogy olyan helyre megyek, akkor vagy egy váltóruhát viszek"
Tetőtől talpig sártól csöpögő gyerekkel én se mennék sehova.
De nehogy már egy kis portól kosztól ne lehessen beszaladni a boltba egy kis vízért a kitikkadt gyerekeknek, ha elfogyott? ;) (Vagy egy pohár tejfölért, ha annyi kell az ebédhez és sietünk utána haza... stb.).
Nem nagybevásárlásról írtam.
De a játszótér melletti Coop nekem "nem olyan hely", ami kiöltözést igényelne.
Kérdező már az előző kérdéshez is leíetam, ahova odatévedtél, hogy egy értelmes nő amúgy tudja minek hol van a helye/ideje. Dolgozni az irodába én is csinin jártam. Van sok szép ruhám, szoknyák blúzok, sminket meg parfümöt használtam. De most a fogzástól nyáladzó nyűgös gyerekem mellett nehogy az legyen már a legnagyobb bajom, hogy sminkeljek. Miért legyek olyan ruhában amiben kényelmetlen hajolgatni, leülni a játszószőnyegre stb?
Tiszta a hajam, ruhám, ápolom a bőröm ilyenek alap megvannak, és kész.
De mint irtam te ilyen nagyon egyszerű liba vagy, nem hogy elegáns környezetben nem dolgozol, még egy étterembe se jutsz el, aztán a játszón éled ki magad, más anyák előtt izmozol a szexi cuccaidban, hogy lám neked olyan is van. Meg smikjeid.
Aztán ha hülyének néznek érte itt paffogsz.
Szerintem hűtsd le magad.
#52 nyilván van különbség a tetőtől talpig saras vagy a gyerek cipője összekente a ruhám, amikor felemeltem ruházat között.
Az első igénytelen, a második csak akkor az, ha lett volna lehetősége lecserélni, de nem tette, mert nem érdekli, ha piszkos.
Azt sem értem, hogy ki az aki képes ennyit foglalkozni más anyukák külsejével. Aki ilyen az az anyává válása előtt is előszeretettel csámcsogott mások külsején?
Én nem vagyok egy csinos anyuka, totál átlagos sportcipős farmeres anyuka vagyok, sminkelni sosem sminkeltem, nem is tudok. De soha nem néztem meg egyetlen anyukát sem a játszótéren, hogy mi van rajta. Zsíros-e a haja? Vagy mackó van-e rajta.. ki a fenét érdekel?
Senkinek a hátterét nem ismerem, hogy vajon van-e segítsége otthon, vagy mindent egyedül kell megoldania. Mi van ha amúgy tök ápolt szokott lenni, de az elmúlt két napot végig üvöltötte a gyerek, mert jön a foga és szerencsétlennek egy tisztességes hajmosasra már nem volt energiája.
Amióta dolgozom ismét azóta végképp nem érdekel ki miben viszi játszótérre, bölcsödébe a gyerekét. Érdekes módon, én tök jól el tudok beszélgetni az igazi bomba anyukával, meg a mackó nadrágossal is. És személyesen még soha nem hallottam, hogy bárki, más anyukák külsejét szidná, csak is online találkozom ezzel a jelenséggel.
Bárki aki másokat szid, legyen az bármilyen megjelenésű javaslom nézzen magába. Mert ott valami belül nincs rendben, de erre nem az a megoldás, hogy bántjuk a csinos anyát, vagy a zsíros hajú anyát.
Csak az önbizalom hiányos ember foglalkozik megszállottan a külsöségekkel. Elárulom a kutyát nem érdekli hogyan fest a másik anyuka aki saját önmagával ki van békülve.
53# teljesen egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!