Féltékeny igénytelen anyukák a csinos jól öktözködő sminkelő anyukákkal szenben?
Szerintem többről van szó. Nyilván féltékenység is.
De ott van az, hogy pl. az egyik motivált és hamar lefogy, a másiknak nincs elég akaratereje.
Ezért bekerül az "igénytelen anyuka" spirálba és egymást lehúzva egyre mélyebre kerülnek. Jönnek a kifogások, hogy miért nem tud lefogyni, miért nincs ideje magára stb.
#1 csak olyan rossz, hogy "miattad" a gyerekedet sem hívják annyira. 😞
Nálunk is összejárnak a hasonló kaliberű anyukák és gyerekeik. Hiába barátnők az oviban, őt mindig kihagyják az ovin kívül szervezet talikból.
Féltékenység, keserűség, önigazolás. Nyilván.
Szerintem azért lesznek sokan igénytelenek, mert sok anyuka teljesen magára van hagyva. Sajnos még mindig az a ritkább, ha apuka tisztességesen kiveszi a részét az otthoni és a gyerek körüli teendőkből, sőt inkább még ő is elvárja a teljes kiszolgálást. Ül otthon anyuka hónapokig egy üvöltő gyerekkel, ismerősöktől, rokonoktól, az internetről ömlik rá, hogy milyen szar anya, mert ezt meg ezt meg ezt másképp kell csinálni, a gyereknek meg már rég tudni kéne ezt meg azt meg amazt is. Meg lehet kattanni.
#6 nem mondtam, hogy nem. Én a motiváció hiányára céloztam elsősorban.
Azt hoztam példaképpen, mert talán az a leginkább jellemző, a túlsúly folyik még a csapból is. De igazából bármit írhattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!