Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 21:26
81/93 A kérdező kommentje:
Az az oldal még létezik? Jó ég! 😄
2021. máj. 29. 23:39
82/93 anonim válasza:
Én tisztelem Avramot, amiért elfogadta magát, ez nagy dolog. Nekem sajnos nem megy (hasonlóan vagyok mint ő) és hiába a külsőségek, de én nem tudok ilyen felszabadult lenni, mint ő.
83/93 anonim válasza:
Elfogadta magát? Azért csináltat meg a testén valamit minden hónapban nem, mert elfogadta magát? Haha, jót nevettem köszi 😂😂 A felszabadultsága meg inkább alpári obégatás, mint valami cigányasszony.
84/93 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bármit is megcsináltatott volna, már ne is haragudj. Látszik, hogy szereti magát így. Én meg kb. a föld alá bújnék.
85/93 anonim válasza:
Te biztos, hogy ugyanazt Avramot követed? Most csináltatott magának óriási műsegget pl és a tokájáról is leszívatta a zsírt, ezen kívül nem tudom mit eszközölt még de lényeg a lényeg, szeretheti magát így, csak ez nem éppen az eredeti formája, amivel nincs gond, csak akkor ne mondja senki, hogy ő elfogadta magát úgy ahogy van, mert kicsit vicces.
86/93 anonim válasza:
Hát én csak gyorsan ránéztem az oldalára és nem is követem. Nekem pont ilyen alkalom van és gyűlölöm. Én nem hiszem el, hogy valaki ilyet csináltat. De hiszen régen is ilyen volt a képek alapján. Én nem mernék felvenni ilyen ruhákat az alakomra, ezért írtam ezt. Ezt a műtét dolgot nem igazán értem, pedig van ismerősöm, aki már több műtéten is átesett. De ez milyen műtét, a zsírt így lehet pakolgatni? Akkor nekem cicibe kellene..
87/93 anonim válasza:
Az, hogy te gyűlölöd magad, egyéni gond. Nekem nagyon tetszik az alakja, minden oka megvan arra, hogy büszke legyen magára. Szerencsére az is.
Amúgy is: hülye az, aki szebbet lát magánál ;)
88/93 anonim válasza:
BBL a seggműtét neve, vagyis Brazilian Butt Lift. Jelenleg a legkockázatosabb plasztikai műtétek egyike amit elvégeznek ugyanis elég könnyű a zsírt túl mélyre, az erekbe visszafecskendezni ami könnyen okozhat vérrögöt és embóliát. Nem tudom, hogy ki az a lusta dög aki inkább vállalja az életveszélyes kockázatot ahelyett, hogy elkezdene edzeni és építene egy formás izomfeneket lapos hassal. Ehhez képest Avram akkora lett, hogy egyszerűbb átugrani mint megkerülni, olyan széles szemből mint a nagy Alföld, az a segg meg tiszta amorf, ha ilyen marad az elég nagy befürdés volt ennyi pénzért.
89/93 anonim válasza:
Na itt akinek nagyon komolyan pszichológusra lenne szüksége, az Avram. (Na meg Edina se piskóta..) Mi ez a test, JóIstenem és micsoda aldozatokat tett ezért (élet veszélyeztetés, milliók, felépülés).. Jó pár edzés, személyi edző, pszichológus ki került volna a műtét árán. Testi és mentális egészség is megmaradt volna.
90/93 anonim válasza:
Egyszerűen beteg emberek ezek.. 😂💩🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!