Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?
Mindkettő gáz.
Avram nekem nagyon proli.
Kulcsár Edina egy unalmas elhasznált celeb.
Mindkettot kovettem egy rovidebb idotartamig, Avramot addig amig a vicces videoi voltak csak porondon, az Edinat pedig minden percben bedobta az instagram,raneztem ha mar leakarjak nyomni a torkomon :)
Az elso szerintem a sajat szintjen tulszeretne teljesiteni de egy mindennemu rosszindulat nelkul kulfoldi kitartott vendegmunkas, aki az amerikai getto eletvitelet tartja a magas szinvonalnak, vinnyog, ordit, vergodik.
A hapsijat tobbre tartom egy kitarto, turelmes es megbizhato magyar megturt szakmunkas Belgiumban, aki a csaladjaert el es dolgozik, es egy hulye akinek a tulzott joszivuseget kihasznalja a noje... Ha igazan jot akarna tenni a csajanak, inkabb valami foglalkozast talalnanak neki, mert az internetes karrier nem gondolnam tul kiszamithato beveteli forrasnak ha a bank leesik a labarol, es van mar egy kisgyerek is akirol gondoskodni kell meg 20 evig minimum :)
Az Edinat sosem tudtam hogy ki, azt meg foleg nem higy szepsegversenyt nyert addig amig nem mindenhonnan o jott az interneten, aztan a tvben musorvezetokent stb..
Szerintem valamit jol csinalt, de ilyen ugynoki alkatnak szuletni kell nem mindenki kepes benyelni azt a nagy valamit ami ennek a szinvonalnak az ara. Ezek a tipusu emberek nagyon megnyeroek tudnak lenni ugyanakkor egy mindenleben kanal, ketszinu, birka embereknek tartom oket beallnak egy sorba mert ugy gondoljak be kell.
En nem tudnam csinalni, de ok tudjak es azt jol is csinaljak :)
Igazabol mast nem is nagyon tudok roluk, szamomra hiteltelenek, es szerintem gaz (de en nem is tudnam ezt a vetitest csinalni) ezt a tokeletesseget hajszolni, es hazudni reggeltol estig, mert ezekbol a tokeletes csaladokbol es eletekbol szoktak a legbotranyosabb dolgok elofordulni miutan becsukjak az ajtot, vagy leteszik a telefont...... :) ;)
Az alapján amit látunk belőlük tényleg nem a szülők gyöngye sem Edina sem a felesége, simán el tudom azt is képzelni, hogy 0-24 idegbeteg mindkettő és csak a sztorik kedvéért erőltetik meg magukat, habár ott is volt már olyan hogy Edina ráordított a gyerekre meg megcsapkodta mert nem csukta be a szemét az esti mese alatt (amit a szponzor mesekönyvből olvasott). Bezzeg akkor tudják tutujgatni a kölykeiket amikor véres esemény van és mehetnek a balesetire egy büdös nagy semmivel feltartani az amúgy is túlterhelt orvosainkat azért, hogy instán legyen milyen drámát kiposztolni, biztos ez hozza a számokat. Az, hogy az egyik gyereküknek brutálisan O lába van, a másiknal meg X az nem olyan izgi, még annyira sem foglalkoznak vele, hogy egy minőségi cipőt ráadjanak, hanem ilyen divatsurranókban járatják azt a gyereket akinek a görbe lábaira ha ránézek a legmélyebb szánalmat érzem... Ok, hogy ez sokszor helyre jön idővel, de mint látjuk nem teljesen mert Kulcsárnének is megmaradt és mondjuk a megfelelő lábbeli lenne a minimum a szülők részéről ilyen esetben. Undorítóak, nem is tudom elképzelni hogy ez a két szerencsétlen milyen borzasztó a magánéletben, de az alapján, hogy egy huzatot nem bírnak húzni az ágyneműjükre van egy sejtésem, hogy két mennyire végtelenül igénytelen, nemtörődöm emberről beszélünk.
Mielőtt megkapom, hogy “Így fröcsögsz itt de mindent tudsz róluk blabla”, azt tudom amit a megrökönyödött ismerőseim screenshotolnak róluk napi szinten, én magam nem óhajtom a nézettségüket gyarapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!