Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 21:26
61/93 anonim válasza:
Avram rendszeresen photoshop képeket tesz fel és volt egy oldal, amin mások képein szerepelt ledatumozott képekkel. Stimmelt a haj és a köröm is és ordított a különbség. Kb. plusz 20 kilót kepzelj el. Az arca ja nagyon vékony így leszorítva. Amúgy alapból ló feje van.
62/93 anonim válasza:
Aki műtötte doki feltette az oldalára az előtte képet. Hát rendesen azt hittem lehányom a képernyőt, tetoválásról megismerni. Szerintem sok nagymamának nincs ilyen leharcolt teste meztelenül mint neki :/
64/93 anonim válasza:
Tenyleg kicsit kover megneztem most instan de szerintem nem durva, formas. Szerintem erdekesebb az arca igy is mint Mumosoly Edinanak. Az alkata meg valoszinuleg igy tetszik a ferjenek szerencsere nem minden pasinak az Edina tipusok jonnek be :D
65/93 anonim válasza:
Szetfolyt tehén feeling jaja, amúgy én ehhez a sebészhez ha fizetnének sem mennék. 4 milliót sem tudott szarból várat építenie.
67/93 anonim válasza:
65: szetfolyt teheeeen??? Jaaj ne tulozzunk mar tok atlag a csaj.
68/93 anonim válasza:
"Szetfolyt tehén feeling"
Oszt a galandféreg feeling miben jobb? :D A tehén mér szebb és értékesebb is ;)
69/93 anonim válasza:
Ja kár hogy soha az életben a szépség királynő választáskor még csak említésre se méltóak 😂 szerencsétlen gyerekes anyukák 😅😂
70/93 anonim válasza:
Minden elismerésem Avramé, más ezt a testet csadorban dugdosná a strandon, ő meg kiposztolja büszkén, sőt 4 milliót adott érte a dokinak. Ez tényleg önbizalom a javából, zsírból zsír maradt és halál büszke rá :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!