Melyik GYIK felhasználó típus a legidegesítőbb számodra a gyermekvállalás topicban?
Még annyiban kommentelném a szavazatomat (1. válaszra szavaztam), hogy engem ez a fajta idegesít a legjobban:
,,6. dpo-n teszteltem, ez pozitív? Szétszedtem, átszerkesztettem, áttettem negatívba, én látok már valamit, szerintetek?"
Illetve a második legjobban idegesítő kérdés fajta:
,, Szerintetek sikerült a baba? Peteéréskor voltunk együtt kétnaponta teliholdkor, szerelmi kötéssel, négykézláb, hátulról, ez az első próbálkozós hónapunk, egy hét múlva kell megjönnie."
Jó a lista, nehéz lenne választani. A szétszedett negatív tesztesek hiányoznak még "ugye ti is látjátok halványan"?
És a fétises férfiak (mell, szoptatás témában anyának kiadva magukat, sokszor pedók is), meg akik állandóan a kisfiúk merevedéséről írnak ki kérdéseket, mintha anyák lennének.
Ja meg a pelenkafétises pasi.
Arra szavaztam akik idejönnek nyavalyogni hogy nem akarnak gyereket.
Akik kicsavarják a kérdést/válaazt.
Pl vki kimerült a gyerektől vagy hasonloan nem tud megoldani pl szabadidőt stb, annak levezetik hogy nem szereti a gyerekèt meg minek szült meg milyen anya már.
Tegnap is volt hasonlo. Ott mentegette magát a kerdező hogy fiatalon vállalt naivan.
De barmilyen probkema esetén mindig a hibáztatás megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!