Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik GYIK felhasználó típus...

Melyik GYIK felhasználó típus a legidegesítőbb számodra a gyermekvállalás topicban?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasok itt negatív megjegyzéseket bizonyos kérdések kapcsán. Az érdekel, hogy az itt jelenlévők többségét mi zavarja legjobban. Mivel a kérdés nem provokáció akar lenni, kérlek, ne személyeskedjetek!Ha magadra ismersz egy kommentben, ne támadj vissza, csak írd le, hogy téged milyen kérdés/válasz idegesít legjobban.

#idegesítő #anyatípus #gyik felhasználók
2020. dec. 28. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
77%

Nem szavaztam, mert nem tudtam dönteni. :) De nekem van még egy személyes kedvenc típusom: akinek még meg sincs a gyereke, vagy még csecsemő, DE MÁR MOST TUDJA, HOGY

- A gyerek nem fog velük aludni

- Meg fogja tartani a saját életét, nem fogja elhanyagolni a férjét

- Nem fog neki édességet adni

- A gyerek kamaszkoráig nem fog tévét nézni, telefonozni, számítógépes játékot játszani, HELYETTE majd sokat lesz a szabadban, társasozik, olvas stb (mert ezek mindenképp kizárják egymást, ugye)

- Bizonyos viselkedésformák biztos, hogy náluk SOHA nem fognak előfordulni.

2020. dec. 28. 16:45
 22/61 anonim ***** válasza:
58%
Jajjj igen. Meg a nincs is gyereke de megmondja a frankót. Mert ugye ő marhára ért a gyerekneveléshez. És ha valaki azt mondja, hogy ne pattogjon mikor nincs is gyereke, akkor még fel is van háborodva😂😂😂
2020. dec. 28. 16:57
 23/61 anonim ***** válasza:
69%

21.

Ezeket én is leszögeztem,mielőtt megszületett a fiam ( bár én itt nem okoskodtam,csak fejben fogadtam meg).

Aztán borult minden. :D

2020. dec. 28. 17:02
 24/61 anonim ***** válasza:
89%
A “nálunk is így volt/nem volt így, emiatt nálad is csak ilyen lehet és nem létezik, hogy más. Pl ha nekem tilos volt sportolnom, akkor neked is az, és ha megengedte az orvosod, akkor azonnal válts, mert nekem sem lehetett. Illetve mikor kicsit átesnek a ló túloldalára ezekkel a “mit nem ajánlott várandósság alatt” dologgal és konkrétan hisztérikus kétségbeesést látni, mert evett mézeskalácsot, aminek a tetején száradt, de nyers tojáshab van, meg aki azonnal a 6. héten elmegy táppénzre, hiszen tilos emelni és a munkahelyén heti 2x is meg kell emelni egy stóc iratot, ami van vagy 5 kg.
2020. dec. 28. 18:28
 25/61 A kérdező kommentje:

Köszi, jókat írtatok. Igen, azért hagytam még az utolsót kifejtősnek, mert tudom, hogy ennél hosszabb a lista, de csak 10 válasz lehetőséget enged🤷

Akinek van még ötlete, bátran írja le, és szavazatokat is várok még.

Apropó, nem tudja valaki, hogy lehet megnézni, hogy pontosan hányan szavaztak egy-egy válaszra?

2020. dec. 28. 19:27
 26/61 anonim ***** válasza:
92%

Én azokat nem bírom, akik az érdeklődő kérdésekre válaszul minden létező keresztnevet lefikáznak, és nem egyszerűen annyival intézik el, hogy "bocsi, nekem nem tetszik", hanem egyenesen megalázzák a kérdezőt.

Ha ritka a név, az a baj, ha a toplisták elején szerepel, az, ne legyen ősmagyar, sem zsidó, sem latinos, ne legyen túl modern, de túl régimódi sem... agyrém.

2020. dec. 28. 20:25
 27/61 anonim ***** válasza:
98%

Az olyan típusú kérdések, hogy a barátom csak bedugta, de nem ment el bennem, lehetek-e terhes. És az ehhez hasonlóak.

Valamint a sok lehet-e autista, mert kérdés.

A többi nem szokott különösebben idegesíteni.

Kivéve, amikor valaki kérdezi, hogy ennyi idősen a te gyereked mit tudott, hol tartott. Ha valaki leírja, hogy az övé korán kezdett valamit, nekiesnek, hogy senki se kíváncsi a dicsekvésre🤷‍♀️

2020. dec. 28. 21:31
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
27 vagy éppen rásütik hogy ilyen olyan baja van azért halad gyorsan
2020. dec. 28. 21:33
 29/61 anonim ***** válasza:
83%

Én az olyan típusú kérdéseket nem bírom mikor valaki megkérdezi, hogy mit adjak a babára télen? Minden baba más.. van aki fázósabb, van aki nem. Ki kell tapasztalni.

De az abszolút kedvencem az volt amikor kicsit több mint 2 éve valaki megkérdezte hogy mit csomagoljon nyaralásra ha a baba is velük megy...?

2020. dec. 28. 22:37
 30/61 anonim ***** válasza:
98%
28 igen, az a másik. De ha nem tetszik, hogy van gyerek, aki pl hamar kezd járni, minek kérdi, hogy kinek hol tart...
2020. dec. 29. 00:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.