Melyik GYIK felhasználó típus a legidegesítőbb számodra a gyermekvállalás topicban?
Nem szavaztam, mert nem tudtam dönteni. :) De nekem van még egy személyes kedvenc típusom: akinek még meg sincs a gyereke, vagy még csecsemő, DE MÁR MOST TUDJA, HOGY
- A gyerek nem fog velük aludni
- Meg fogja tartani a saját életét, nem fogja elhanyagolni a férjét
- Nem fog neki édességet adni
- A gyerek kamaszkoráig nem fog tévét nézni, telefonozni, számítógépes játékot játszani, HELYETTE majd sokat lesz a szabadban, társasozik, olvas stb (mert ezek mindenképp kizárják egymást, ugye)
- Bizonyos viselkedésformák biztos, hogy náluk SOHA nem fognak előfordulni.
21.
Ezeket én is leszögeztem,mielőtt megszületett a fiam ( bár én itt nem okoskodtam,csak fejben fogadtam meg).
Aztán borult minden. :D
Köszi, jókat írtatok. Igen, azért hagytam még az utolsót kifejtősnek, mert tudom, hogy ennél hosszabb a lista, de csak 10 válasz lehetőséget enged🤷
Akinek van még ötlete, bátran írja le, és szavazatokat is várok még.
Apropó, nem tudja valaki, hogy lehet megnézni, hogy pontosan hányan szavaztak egy-egy válaszra?
Én azokat nem bírom, akik az érdeklődő kérdésekre válaszul minden létező keresztnevet lefikáznak, és nem egyszerűen annyival intézik el, hogy "bocsi, nekem nem tetszik", hanem egyenesen megalázzák a kérdezőt.
Ha ritka a név, az a baj, ha a toplisták elején szerepel, az, ne legyen ősmagyar, sem zsidó, sem latinos, ne legyen túl modern, de túl régimódi sem... agyrém.
Az olyan típusú kérdések, hogy a barátom csak bedugta, de nem ment el bennem, lehetek-e terhes. És az ehhez hasonlóak.
Valamint a sok lehet-e autista, mert kérdés.
A többi nem szokott különösebben idegesíteni.
Kivéve, amikor valaki kérdezi, hogy ennyi idősen a te gyereked mit tudott, hol tartott. Ha valaki leírja, hogy az övé korán kezdett valamit, nekiesnek, hogy senki se kíváncsi a dicsekvésre🤷♀️
Én az olyan típusú kérdéseket nem bírom mikor valaki megkérdezi, hogy mit adjak a babára télen? Minden baba más.. van aki fázósabb, van aki nem. Ki kell tapasztalni.
De az abszolút kedvencem az volt amikor kicsit több mint 2 éve valaki megkérdezte hogy mit csomagoljon nyaralásra ha a baba is velük megy...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!