Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik GYIK felhasználó típus...

Melyik GYIK felhasználó típus a legidegesítőbb számodra a gyermekvállalás topicban?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasok itt negatív megjegyzéseket bizonyos kérdések kapcsán. Az érdekel, hogy az itt jelenlévők többségét mi zavarja legjobban. Mivel a kérdés nem provokáció akar lenni, kérlek, ne személyeskedjetek!Ha magadra ismersz egy kommentben, ne támadj vissza, csak írd le, hogy téged milyen kérdés/válasz idegesít legjobban.

#idegesítő #anyatípus #gyik felhasználók
2020. dec. 28. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindenképpen ez az “ugye ti is látjátok a 2. csíkot” c. emberek, akik feltöltik a látványosan negatív tesztet. Nem értem miért jó hamis illúziókba ringatni magukat, miért nem lehet még kivárni azt a pár napot a várt/nem várt menstruációig, miért kell mindenféle szerkesztgetett képeket ide feltölteni, hogy aztán hallja azt, amit magától is ki tud találni: ez egy negatív teszt. Mindig azt írom ezekre, hogy ha pozitív, azt észre fogja venni, mert egyértelmű. Aztán persze jön a magyarázkodás, hogy élőben nem így néz ki, meg torzítanak a fények... még el is ismeri, hogy felesleges megkérdeznie, mert ő látja és mi valójában nem.

Ezenkívül még azok, akik direkt hülyének akarják tettetni magukat. Egyik nap volt ilyen kérdés, hogy terhesvitamint váltott, lehet-e baja a babócájának; de azt sem felejtem el soha, mikor a nő nem kívánta a bablevest, ami a kedvenc kajája, KÖVETKEZÉSKÉPPEN terhes.

2020. dec. 28. 12:07
 12/61 anonim ***** válasza:
88%
Én még kiegészíteném azzal, aki ha megneszeli hogy fiatal anyukáról van szó, akkor rögtön: "MENNYI PÉNZETEK VAN? A SEMMIRE SZÜLTÉL? UGYE DOLGOZTÁL? VÉDEKEZNI KÉNE. MAJDÚGYISEGYEDÜLMARADSZ" ... pedig a kérdés csak az volt, hogy másnak mikor indultak be a magzatmozgások vagy valami hasonló:D
2020. dec. 28. 12:14
 13/61 anonim ***** válasza:
91%

Kb. ugyanaz mint amit a 12-es írt.

Mikor kiír az ember egy tök egyszerű kérdést és elkezdenek kiforgatni, kiváncsiskodni, totál a témától eltérő válaszokat adni.

2020. dec. 28. 12:29
 14/61 anonim ***** válasza:
89%

Most is megy egy.

Egy anyuka széket keres tanuláshoz de már szidják az iskolát es fogyatékosnak hiszik a gyereket mert tanul otthon.

Ez a kicsavarás mindig.

2020. dec. 28. 12:35
 15/61 anonim ***** válasza:
74%

Az, akinek a who ajánlás a szentírás, kb bárki bármit mondhat, "De különben is a WHO nem ezt ajánlja";

Az a sok hülye, aki szerint ha egy baba gyorsan fejlődik, akkor adhd-s, meg jó ég tudja még mi.;

Azok,akik teljesen beleőrültek a szoptatásba és minden tápszerező anya egy lusta, semmirekellő szaranya;

Azok, akiknek nem megy a szövegértés és olyan válaszokat írogatnak, aminek semmi köze a kérdéshez;

Ősanyák...

....

2020. dec. 28. 12:43
 16/61 anonim ***** válasza:
100%

Tök jókat írtatok eddig, még eggyel kiegészíteném:

Amikor az 1-2 éves, vagy akár pár hónapos babánál ilyen-olyan "tüneteket" észlel az idióta anyuka, és megkérdezi, hogy ez utalhat-e autizmusra. Mintha csak ez a betegség létezne, vagy valakinek ez a fétise és ugyanaz írogatja a hülyeségeket. Mellékesen meg annyi idősen semmit nem mondanak azok a tünetek.

2020. dec. 28. 12:50
 17/61 anonim ***** válasza:
94%

Mikor valaki feltesz egy kérdést, amire egyértelműen egy bizonyos célcsoport tud válaszolni, de odajönnek okoskodni mások, vallási fanatikusokat megszégyenítő módon. Pl.

"Kérdés: Nektek császár után fájt a varratszedés?

Majd válasz: Minek a császár? Károsodni fog a baba, nem fog kötődni. Én 6-ot szültem természetesen, az az igazi, meg sem éreztem a 4.-nél. Másfél óra alatt megvolt, és utána már 10 perccel sétáltam."

De ugyanezt írhattam volna fordítva is, a lényeg ugyanaz. Ez a jelenség amúgy más kategóriákban is van.

+ a mindenért abortuszt kiáltók. Most volt egy kérdés, ahogy gyógyszer mellett becsúszott a 2. baba és a férj nem akarta. Sokan egyből abortuszt kiáltottak. Aztán lám, mégiscsak sikerült nekik megbeszélni.

2020. dec. 28. 13:58
 18/61 anonim ***** válasza:
98%

Engem pl. nem zavarnak a tesztes kérdések, ott legalább eljutott az illető tudatáig, hogy csak a teszt adhat választ a kérdésére (ezeknél a kérdéseknél rosszabbak azok a válaszolók, akik akkor se látnak semmit, ha a csík ott van, és mindenre azt írják, hogy negatív - nem, nem mind negatív).

Ami engem kikészít, az a “ekkor es elkor kell megjönnie, ekkor és ekkor szexeltünk, most fáj a hasam, a mellem, szurkál, meg mit tudom én..SZERINTETEK terhes vagyok?”

Ezt nem tudom felfogni, aki nem érti meg, hogy erre csak a terhességi teszt ad választ, teljesen mindegy mit gondolunk mi.

2020. dec. 28. 14:51
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

Szuper a lista, meg amivel az eddigi válaszolók kiegészítették.

Ami engem idegesít, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy mélységesen elszomorít, az empátia, megértés hiánya egyes válaszolók részéről. Amikor láthatóan bajban lévő kérdezőbe (még mindig vagyok olyan naiv, hogy alapesetben nem gondolok kamu kérdésre) még rúgnak néhányat. Például abortuszra készül, le is írja az okokat, és megértés helyett elítélik. Mintha nem lenne elég baja így is, nem lett volna elég álmatlan éjszakája a döntés miatt.

A másik "kedvenc": meg tudtam OLDANI a gyerekfelügyeletet, háztartást, akármit. Ez a leggyűlöletesebb szó számomra. És aki nem, az minden bizonnyal béna, lusta, munkakerülő stb.

Mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy nem vagyunk egyformák, van, aki belegebed a háztartás-gyerek-munka kombóba, másnak meg gyerekjáték.

2020. dec. 28. 15:38
 20/61 anonim ***** válasza:
2020. dec. 28. 16:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!