Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik GYIK felhasználó típus...

Melyik GYIK felhasználó típus a legidegesítőbb számodra a gyermekvállalás topicban?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasok itt negatív megjegyzéseket bizonyos kérdések kapcsán. Az érdekel, hogy az itt jelenlévők többségét mi zavarja legjobban. Mivel a kérdés nem provokáció akar lenni, kérlek, ne személyeskedjetek!Ha magadra ismersz egy kommentben, ne támadj vissza, csak írd le, hogy téged milyen kérdés/válasz idegesít legjobban.

#idegesítő #anyatípus #gyik felhasználók
2020. dec. 28. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
90%

Akik szerint itt alapból mindenki csakis nő lehet :)

(pedig szerintem vagyunk itt jó páran férfiak, apukák)

2021. jan. 23. 07:28
 42/61 anonim ***** válasza:
100%

Aki azt hiszi az ő véleménye az egyetlen igaz út, és mindenki hülye aki másképp gondolja.

Pl ha nem csak véleményt mond hanem erőszakoskodik: menj abortuszra, ne menj abortuszra, add örökbe, ne add örökbe, szülj mert majd megoldjátok, ne szülj mert nincsenek feltételek, táplálj hozzá, ne táplálj hozzá, vidd orvoshoz, ne vidd még... Jajistenem,emberek, nem kell egyből ítélkezni...

2021. jan. 23. 09:50
 43/61 anonim ***** válasza:
100%
Mikor itt akarja megszavaztatni, hogy beteg-e a gyereke, mindegy, hogy ADHD-ról, valamilyen allergiáról beszélünk, de volt olyan, aki agyhártyagyulladásra gyanakodott, de annyira mégsem vette komolyan, hogy rohanjon vele a sürgire, hanem itt kérdezősködött. Ugyanígy, mikor itt akarja kielemeztetni a vérképét és magukat endokrinológusnak tekintő emberek osztják is hozzá az észt, mivel náluk is az az izé volt csillagozva. Ugyanez a terhesen szedhetem -e ezt vagy azt, mert az orvos azt mondta, hogy szedheti, de mégsem meri, mert jobban bízik az átlag gyakorin portyázó laikusban. Ez egyébként nem csak ebben a kategóriában igaz, az egészség fül alatt egészen megdöbbentő, hogy milyen diagnózisokat állítanak fel Átlag Gizik, és ehhez milyen terápiát javasolnak. Kedvencem, mikor vényre kapható gyógyszert ajánlanak, arról bezzeg már nem esik szó, hogy honnan is szerezze be a kedves kérdező, mivel az orvosi rendelő egyelőre nem piac és nem bemondásra dobják az ember után a recepteket.
2021. jan. 23. 10:22
 44/61 anonim ***** válasza:
41%
#43: akkor te még nem találkoztál ilyen orvossal. Pedig van orvos akivel kb bármit feliratsz.
2021. jan. 23. 19:21
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a nr1 kérdés típus a "Barátom belém élvezett.....lehetek-e terhes?" Nem tudom csak engem zavar-e ez a megfogalmazás, de nem lehetne annyit írni, hogy védekezés nélkül voltak együtt? Minek részletezni a dolgokat? Ráadásul ezek még a naponta 3-szor tesztelőknél is idegesítőbbek, mert azok legalább eljutnak a tesztig, csak értelmezni nem tudják az eredményt. De akinek még az se jut az eszébe, hogy talán vehetne egy tesztet az már tényleg reménytelen eset.
2021. febr. 4. 18:50
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
Akik még engem nagyon idegesítenek, azok a külföldi mamik. Nyilván nem azok mind, akik külföldön élnek, hanem akik vagy teljesen feleslegesen válaszolnak csak itthon releváns kérdésekre ("Masodikos gyerekednek eddig milyen jegyei vannak?" "Nincsenek, külföldön élünk, itt nem osztályoznak") vagy csak azért válaszolnak, hogy elmondják, Magyarországon minden vacak, bezzeg náluk. (Volt pár éve egy csaj, aki arról győzködött itt embereket, hogy milyen hülyeség a babáknak D vitamint adni, bezzeg Angliában ilyen nincs).
2021. febr. 4. 19:05
 47/61 anonim ***** válasza:
94%

Azok a hozzászólók, akik a "Melyik név tetszik ezek közül?" című kérdésre képtelenek a listából választani, és elkezdik ócsárolni a kérdezőt, hogy "egyik sem/szegény gyerek" stb.vagy írnak egy komplett listát teljesen más nevekkel, amik szóba se kerültek.

Azok, akik nem képesek a kérdésre válaszolni, hogy pl. "Hogyan lehet elintézni a császárt?/Hogyan apasszam el a tejem ha már nem akarok szoptatni? /Miért nem jön a baba?" stb. hanem elkezdik meggyőzni a kérdezőt, hogy mindenképpen szüljön természetes úton/szoptasson mert különben.../jobb neki, hogy nincs gyereke, és hasonlók.

Amikor valaki megkérdezi, hogy vállaljon-e babát, és ha nem 25-30 év közötti, akkor egyértelműen lebeszélik róla az élethelyzetétől függetlenül, mert ha fiatal, akkor biztos el fogja hagyni a férje/a szülei nyakára szül/nem fogja tudni eltartani/fogalma sincs a felelősségről. Ha meg idősebb, akkor már minek és úgysem lesz egészséges a babája, vagy ha igen, akkor már nem éri meg a nyolcadikos ballagását sem.

Az a többség, aki traumaként éli meg az anyaságot és rögtön nekiugrik annak az 1-2 kivételnek, aki máshogy gondolkozik erről, és valóban ki tud benne teljesedni. Jól lepontozzák ez utóbbiakat.

A meddőség témakörben a sok lombik mániás, aki lenézi azokat, akik nem rohannak rögtön beültetésre, mert előbb megpróbálják természetes módszerekkel vagy gyógyszerekkel helyreállítani a termékenységüket.

2021. febr. 4. 19:21
 48/61 anonim ***** válasza:
85%

Én is külföldről irogatok (Olaszország), de ilyenekre nem szoktam válaszolni amiket írsz, az tényleg baromság. És igen, léteznek ezek a kolbászkerítésországos válaszolók akik csak dicsekedni írnak be, hogy ott mennyivel jobb.

Egyébként ha már külföld, engem a kérdezők idegesítenek a legjobban:

Mikor jön a családi Ausztriában?

Hogy kell Írországban ezt vagy amazt igényelni?

Most a covid miatt, mi Marosvásárhelyen az abortusz menete?

Kb ilyen kérdések

2021. febr. 4. 19:26
 49/61 anonim ***** válasza:
86%

Engem a külföldi kérdezők akkor idegesítenek, ha leírnak teljesen furcsa helyzeteket (pl. hogy ekkor-akkor nem lehetnek kint a járvány miatt és ez meg az történik, ha mégis meglátja őket a rendőr). Amikor mondjuk, hogy de nem úgy van a szabály, meg ilyet mi nem tapasztaltunk (persze lehetséges, hogy más városban más a rendőri gyakorlat), akkor, úgy kb. a 30-dik válasz környékén benyögi: "Ki mondta, hogy Magyarországon élek?"

De volt már olyan is, hogy leírta, hogy a gyereke 5 évesen kezdte az iskolát és ilyen-olyan gondjai vannak, nem megy neki stb. stb. Én meg értetlenkedek, hogy akkor mi az Isten csodájának kezdte egy-két évvel korábban, mint kéne. Aztán oldalakkal később leírja, hogy mondjuk Írországban élnek, ahol 4-5 éves kortól van iskola (most csak hasból írtam országot és életkort, nem emlékszem már a pontos adatokra). Ja, persze, csak az az első osztály nem olyan, mint nálunk, innentől meg semmilyen összehasonlítás nem működik a két ország között.

És kb. az értetlenkedő válaszoló van lehordva, hogy miért nem találta ki, hogy a kérdező természetesen nem Magyarországon él.

De olyan is van, hogy tudni kéne valami konkrétumot a helyről, ahol él, és annyit mond, hogy "külföldön". Ilyenkor szoktam írni, hogy olyan nincs, hogy "Külföldország". Élhet Németországban éppúgy, mint Szomáliában.

2021. febr. 5. 10:09
 50/61 anonim ***** válasza:
80%

Kimaradt a legidegesítőbb. Aki azt hiszi, hogy a WHO szarta a spanyol viaszt és az igazság pallosaként, ellentmondást nem tűrve hordozza AZ igazságot. Teljesen figyelmen kívül hagyva minden mást. Pl hogy a who átlagokról beszél és hogy mindig van volt és lesz gyerek- nem kevés, aki kilóg az átlagból.

A most divatos anyatej/szoptatás hiszti is kiveri nálam a biztosítékot. Nem az, hogy kapjon anyatejet a gyerek, de már basszus abba is belekötnek egyesek, hogy ki hogyan szoptasson, pl ha valaki nem iszsz párti az már maga a zördög stb. Ugyanez a természetes szüléssel. Természetesen szültem, mielőtt valaki megvádol. Vagy a ne kapjon egy szem kristálycukrot se a gyerek 28 éves koráig. De igazából egyszerűbben megfogalmazva minden témában azok idegesítenek, akiket valahol felültettek a túlzás és szélsőség expresszre és az istenért nem akarnak róla leszállni.

2021. febr. 5. 10:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!