Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik GYIK felhasználó típus...

Melyik GYIK felhasználó típus a legidegesítőbb számodra a gyermekvállalás topicban?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasok itt negatív megjegyzéseket bizonyos kérdések kapcsán. Az érdekel, hogy az itt jelenlévők többségét mi zavarja legjobban. Mivel a kérdés nem provokáció akar lenni, kérlek, ne személyeskedjetek!Ha magadra ismersz egy kommentben, ne támadj vissza, csak írd le, hogy téged milyen kérdés/válasz idegesít legjobban.

#idegesítő #anyatípus #gyik felhasználók
2020. dec. 28. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
89%

A sok "nem akarok gyereket és ezért mindenki bánt brühü" típus, aki aztán elkezd itt írogatni, és kiderül, hogy "mellesleg" egy bunkó ősanyázó momzillázó ellő pujázó szókinccsel megáldott véglény, akit nyilván nem azért bántanak mert nem akar gyereket, hanem mert primitív.

A sok megbántam hogy gyerekem lett típus, akik az ide tóduló "kis barátaikkal" megideolgizálják, hogy ez amúgy mindenki más hibája, mert őt idegen "ősanyák" lovalták bele a gyerekvállalásba, mert az "kell". Ő ott sem volt nyilván🤦‍♀️

A bezzeg wonder woman tipusok, akiknek kisbaba mellett is topmodell kinézetük van, egész nap full sminkben, miniszoknyában várják haza felajzott "zurukat" persze csak miután ragyog a ház, és lediplomáztak minimum 2 szakon.

Az "anyagias trollok" őket nehéz hova tenni, hogy most csak hergelni járnak ide, vagy valós személyek, de ez a tipikus havi 1 milliós összbevétel alatt ne vállalj gyereket, karácsonyos kérdéseknél sok százezret költ a gyerekére, és ezeket olyan természetességgel írja, mint más azt hogy leszaladt a sarki boltba.

2020. dec. 29. 08:33
 32/61 anonim ***** válasza:
94%
A “ki nem várja 31-re” c. kérdések, meg a 34+5 hetes kismamik hogy vagytok? Azt bezzeg senki nem kérdezi meg, hogy ki várja holnaputánra, meg 164 nappal ezelőtt szült nők hogy vagytok.
2020. dec. 29. 14:03
 33/61 anonim ***** válasza:
100%
A "köhögtem egyet, görcsöt érzek, terhes vagyok", az "x nap van a nemvártig, szerintetek összejött", a "x napja késik, lehetek terhes"?
2020. dec. 29. 15:14
 34/61 anonim ***** válasza:
100%

Újabb, friss gyöngyszemet találtam:

Gyermekvállalás, nevelés - Teherbeesés rovatban ma 21.42-kor kiírt kérdés:

"Amennyiben többször is megjött a menstruációm, biztos, hogy nem vagyok terhes?"

Erre az én válaszom:

És ha csinálnál egy tesztet?

Többet érne, mintha itt kapsz 15db "biztos, hogy nem" és 5db "végül is nem kizárt" választ.

Kérdező reagálása:

Csináltam már 3 X-Epil terhességi gyorstesztet, mind negatív lett, csak félek a hibás eredménytől.

Ki vagyok ütve! Megadom magam! És fogom a fejem!

Erre már nem tudok mit írni, csak azt, hogy pszichiáterért kiált a probléma!

2020. dec. 29. 22:34
 35/61 anonim ***** válasza:
100%
#34 ja hát ő a visszatérő "sztárvendégünk" 😂 Mindig attól fél, hogy terhes. Több orvoslátogatás, és teszt ellenére is.
2020. dec. 30. 09:19
 36/61 anonim ***** válasza:
99%
Egy nappal hamarabb/később jött meg/ egy nappal rövidebb volt, terhes vagyok?
2021. jan. 2. 21:39
 37/61 anonim ***** válasza:
94%
Engem igazából egyik sem zavar csak az 1-es! Ők viszont nagyon! Kerülöm is a kérdéseiket, mert nem tudnék normálisan válszolni!
2021. jan. 22. 21:20
 38/61 anonim ***** válasza:
91%
Akik szerint csakis rideg tartásban, első perctől külön szobában kell tartani a babát. Mert jajj hát, hogy szexelsz? Mintha azt csakis a hálószobában lehetne, és ugye az is furcsa egyeseknek, hogy nem mindenki csinálja naponta kétszer, mint a nyulak.
2021. jan. 22. 21:55
 39/61 anonim ***** válasza:
88%
A legidegesitobb az a gyerekmentes fikázók. Idejön röhögni, okoskodni, akármi holott nincs gyereke, de még csak nem is akar soha. Fogalma sincs, de okoskodik. Az ilyet sose fogom megérteni. Vagyis de, nyilván titkon kíváncsiak miről maradnak le, egy részük talán magának se meri bevallani, hogy igazából szeretne gyereket csak épp megfelelő párja nincs vagy más körülmény. És itt élik ki a frusztrációjuk.
2021. jan. 22. 22:09
 40/61 anonim ***** válasza:
100%

Aki úgy teszi fel a kérdését mintha tényleg érdekelné, hogy ő csinálja-e rosszul, ha nem ad cukrot/telefont/szénsavas üdítőt/akármit, pedig csak dicséretre vár, hogy milyen jó anya.

A másik, aki szerint a védőnő és a szülésznő, ha nincs gyereke, ne adjon tanácsot a gyerekneveléssel kapcsolatban.

2021. jan. 22. 22:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!