Melyik GYIK felhasználó típus a legidegesítőbb számodra a gyermekvállalás topicban?
A sok "nem akarok gyereket és ezért mindenki bánt brühü" típus, aki aztán elkezd itt írogatni, és kiderül, hogy "mellesleg" egy bunkó ősanyázó momzillázó ellő pujázó szókinccsel megáldott véglény, akit nyilván nem azért bántanak mert nem akar gyereket, hanem mert primitív.
A sok megbántam hogy gyerekem lett típus, akik az ide tóduló "kis barátaikkal" megideolgizálják, hogy ez amúgy mindenki más hibája, mert őt idegen "ősanyák" lovalták bele a gyerekvállalásba, mert az "kell". Ő ott sem volt nyilván🤦♀️
A bezzeg wonder woman tipusok, akiknek kisbaba mellett is topmodell kinézetük van, egész nap full sminkben, miniszoknyában várják haza felajzott "zurukat" persze csak miután ragyog a ház, és lediplomáztak minimum 2 szakon.
Az "anyagias trollok" őket nehéz hova tenni, hogy most csak hergelni járnak ide, vagy valós személyek, de ez a tipikus havi 1 milliós összbevétel alatt ne vállalj gyereket, karácsonyos kérdéseknél sok százezret költ a gyerekére, és ezeket olyan természetességgel írja, mint más azt hogy leszaladt a sarki boltba.
Újabb, friss gyöngyszemet találtam:
Gyermekvállalás, nevelés - Teherbeesés rovatban ma 21.42-kor kiírt kérdés:
"Amennyiben többször is megjött a menstruációm, biztos, hogy nem vagyok terhes?"
Erre az én válaszom:
És ha csinálnál egy tesztet?
Többet érne, mintha itt kapsz 15db "biztos, hogy nem" és 5db "végül is nem kizárt" választ.
Kérdező reagálása:
Csináltam már 3 X-Epil terhességi gyorstesztet, mind negatív lett, csak félek a hibás eredménytől.
Ki vagyok ütve! Megadom magam! És fogom a fejem!
Erre már nem tudok mit írni, csak azt, hogy pszichiáterért kiált a probléma!
Aki úgy teszi fel a kérdését mintha tényleg érdekelné, hogy ő csinálja-e rosszul, ha nem ad cukrot/telefont/szénsavas üdítőt/akármit, pedig csak dicséretre vár, hogy milyen jó anya.
A másik, aki szerint a védőnő és a szülésznő, ha nincs gyereke, ne adjon tanácsot a gyerekneveléssel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!