Mi okozza számodra a legnagyobb problémát a gyereknevelésben?
Hogy nem egy játék akit ki lehet kapcsolni
7 éves lány
Igazából magában a gyereknevelésben semmi gondom nincs, ami említésre méltó, vagy különösen nehézséget okoz. Persze ott a fogzás, vagy a hasfájós korszak, meg a dackorszak, de ezeket nem problémának tekintem, hanem megoldandó feladatnak, egy időszaknak, amin át kell esnünk mindannyiunknak.
A valódi problémát inkább a
1. kéretlen tanácsok okozzák, az, hogy kedvesen kell elküldenem az akadékoskodókat, harcolnom kell azért, hogy a gyerekem nevelésébe ne dumáljon bele vagy okoskodjon bele senki.
2. Az örökös félelmeim, bizonytalanságom, hogy nehogy valamit elrontsak, ne történjen velem semmi, mert akkor mi lesz a kislányommal, amíg az apja haza nem ér a munkából, vajon biztosan megfelelően etetem, öltöztetem fel, eleget foglalkozok-e vele... Tehát én saját magamnak vagyok a probléma.
Nem tudom jól kezelem-e a dackorszakos lányomat.
Egyszerűen nem birok vele..
Gyakran nem tudok nyugodt maradni
Ez borzasztó
Na és ha nem? Az ugyanolyan korszak, mint a többi, átvészelni kell azt is.
Nem értem mit kell mindenbe belekötni, meg lepontozni, hogy 14 hónapos. Akkor nem 14 hónapos meg nem lány. Biztosan jobban tudja egy névtelen idegen milyen nemű meg korú :D
Felkészíteni az életre.
Arra, hogy más és más elvárásokat támasztanak vele szemben. Hogy ahogy egyre nő, nő a követelmény is, és ebben a differenciálásra, képtelen rugalmatlan oktatási rendszerben nagyon nehéz dolga van egy születésekor hendikeppel indult gyereknek (oxigénhiány miatti lassúbb fejlődés, normál iq melletti lemaradás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!