Mi okozza számodra a legnagyobb problémát a gyereknevelésben?
Figyelt kérdés
Kérlek, írd a gyerkőcöd nemét, korát is. Köszönöm!2021. jan. 21. 20:36
11/22 anonim válasza:
Egyedül nevelem. Sokszor nem alszunk,fáradt vagyok,kevesebb a türelmem. De nemtudom azt megcsinálni,hogy elbújok 1 órára lehiggadni.
12/22 anonim válasza:
7hónapos
Még mindig szokatlan, h.egyelőre oda a spontaneitás az életemből.
13/22 anonim válasza:
még nincs gyerekem, de a legnagyobb félelmem az, hogy tudok-e majd mindig őszinte figyelemmel fordulni felé és nem fogok-e besokallni. elég inrovertált vagyok, igénylek egyedül időt és félek, hogy majd baromira kimerülök abban, hogy minden rezzenésre reagálni kell (főleg abban a korban, amikor mutogat a gyerek meg sokat kérdez)
14/22 anonim válasza:
9 vagyok, még azt tudnám mondani amit 13
15/22 anonim válasza:
10 eves. Amit mi a legrosszabbnak elunk meg es igy a legnehezebbnek az az, hogy nem szeret tanulni. Hiaba eszes, okos, de nem erdekli semmi. Ha mi nem piszkalnank siman megbukna, igy 4es, 5os tanulo, de idegileg tonkremegyunk.
16/22 anonim válasza:
Az hogy az anyósok belepofáznak mindenbe, pedig senki nem kiváncsi a véleményükre.
17/22 anonim válasza:
4,5 éves fiú. A saját türelmetlenségem. Ma orditottam vele (pedig már 100 éve nem), és racsaptam a lábára. lelkibeteg Vagyok tőle.
18/22 anonim válasza:
#16, ezért kell csak egy emberrel gyereket vállalni. Akkor megúszod egy anyóssal.
19/22 anonim válasza:
Az, hogy a hiedelmekkel ellentétben fix személyiséggel rendelkezik és a belemet is kitehetem,akkor sem változik. Majdnem nagykorú már, de a kezdetektől ez volt a probléma.
20/22 anonim válasza:
A magány.
Férjem elmegy reggel 6kor dolgozni, este 7 mire hazaér. Addig kettesben vagyunk a gyerekkel. Egy idő után baromi sok. Hiányzik a felnőtt társaság, hogy valakivel ne a gyerekről beszélgessek.
Egyik barátnőm külföldön. Másik 200kmre, csak kb havonta tudunk találkozni. Anyámmal nem vagyok jóba, anyóst gyűlölöm. Más meg nagyon nincs.
21hós a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!