Szimpatikus számodra Dr. Novák Hunor gyermekorvos?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 13:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, az
Nem az
Semleges
Nem ismerem
70 szavazat
2/20 anonim válasza:
Nem mindennel értek egyet, de igen, sok hasznosat olvastam a honlapján.
3/20 anonim válasza:
Szakmailag nagyon jónak tartom, de a stílusa számomra visszatetsző és irritáló. Persze akiknek szólna az arrogancia, azoknak szépen is kár mondani bármit.
5/20 anonim válasza:
2-es vagyok
3. Jól írja..
A stílus néhol bicskanyitogató..
Ami nem tetszik, hogy ellentmondást nem tűrő, mintha mindentudó lenne, ami nem lehet igaz..
6/20 Derjaderja válasza:
Nekem tetszik, hogy úgy állítja be a bizonyítékon alapuló orvoslást, mintha ő találta volna ki, holott manapság ezek alapján kell dolgozni. Sajnos sokan nem teszik, azért tud ilyen nagyot menni, persze jó is az önérvényesítő képessége.
9/20 anonim válasza:
Nekem bejön. Érthető, hogy sok hülyével találkozik a munkája során, és néha már ideges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!