Szimpatikus számodra Dr. Novák Hunor gyermekorvos?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 13:37
11/20 anonim válasza:
Az evidence-based orvolás tetszik, akkor is ha nem ő találta ki. Nekem a stílusa sem olyan szörnyű, bár van gondom vele nekem is. Viszont van olyan álláspontja, amivel más, hasonlóan tudományos alapokon gyógyító orvosoknak különbözik a véleményük - nem teljesen értem, hogy ez hogyan lehet.
12/20 anonim válasza:
Nagyon antipatikus. Egy utolso balkàni bunkò. Olyan tollakkal èkeskedik, amihez semmi köze.
Attòl, hogy a szakkifejezèsek angol megfelelôjèt hasznàlja, mèg nem lesz jò orvos. Olyan dolgokat hirdet, szinte ùjdonsàgkent, amik több èvtizede köztudottak. Pl, hogy vìrusra nem jò az antibiotikum.
Agresszìv, a valòs informàciòk közè belekeveri a sajàt propagandàjàt. Dràgàn dolgozik.
Ha jòl emlèkszem, egyszer egy posztban fènyezte magàt amièrt megütött/majdnem megütött egy vàrandòs nőt. Semmi keresenivalòja nem lenne emberek közelèben egy normàlis orszàgban.
13/20 anonim válasza:
Ne abból indulj ki, hogy az orvosok körében ez vagy az közismert, hanem hogy a laikusok mennyi mindenről hisznek hülyeséget. Én nem vagyok orvos, de néha én is fogom a fejem, amennyi barom kérdés tud lenni itt is, képzelem, hogy aki szakember, azt mennyire idegesíti, amikor alapvető dolgokat nem tudnak az emberek (és tényleg ilyen hatodikos biológia szintűeket). Ilyenre nem emlékszem, hogy ő kismamát meg akart volna ütni, az rémlik, hogy egynek kiszedte a szájából a cigit, abban igaza volt, még ha reménytelen küzdelem is (valszeg amint elment, a nő rágyújtott megint).
14/20 anonim válasza:
Én nagyon kedvelem, jártunk is már nála. Kislányom problémáira 5-ből 5 orvos azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, majd kinövi, fronttól van stb. Kiderült, hogy allergiás, amire Novák doktorúr gondolt csak. Látszik rajta, hogy imádja a gyerekeket, nagy türelme van, szóval én örömmel olvasom a posztjait :)
15/20 anonim válasza:
Nem szimpatikus és akkor nagyon szofisztikáltan fogalmaztam. Ráadásul sok tekintetben nem is értek vele egyet.
A gyerekemet nem bíznám rá.
16/20 anonim válasza:
Arra kíváncsi lennék, mit szól a testvére pártjának oltásellenességéhez...
17/20 anonim válasza:
A Kóbor Jánossal és Csollány Szilveszterrel kapcsolatos megnyilvánulásáig semleges volt. Olvastam néhány posztját, valamelyikkel egyetértettem, valamelyikkel részben, valamelyikkel nem. De most (nálam) átlépte a vörös vonalat. Mondom ezt úgy, hogy oltott vagyok, nem a védettségi miatt, és akit csak lehet, igyekszem meggyőzni arról, hogy ne a Gődény-féle idiótákra hallgasson. De hogy valaki mások halálából vagy élet-halál küzdelméből próbál ideológiát gyártani és olvasottságot generálni, az visszataszító számomra. Kóbor János valóban rosszul döntött, de erre keselyűként rárepülni, nem beszélve Csollányról, aki éppen az életéért küzd... gusztustalan. (Ha jól sejtem, most le leszek pontozva mindkét oldalról.)
18/20 anonim válasza:
Egy diktatúrapárti covidfasiszta, szóval nem szimpatikus.
19/20 anonim válasza:
#18 fasizmushoz hasonlítani azt, hogy betegség ellen oltani kell magad, hát gratulálok
20/20 anonim válasza:
#17 Novák kifejezetten empátiával nyilatkozott Csollányról, jobbulást kívánt neki, sajnálta az ő halálát és minden más covidos halálesetet is. Egy világjárvány alatt nem lehet finomkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!