Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?
Én eskuszom azt nem ertem, hogy mit nem lehet azon megerteni, hogy neha ranezek az oldalara? Nem irtam egy szoval sem, hogy egész nap azt bamulom, nincs erre idom:D
De az egyik kommentelo meg irja, hogy mar nem követi es megis leírja pontosan, hogy mi volt az instasztorijaban. Szóval valoszinu ő az aki folyamat ot nezte.
Azért meg nem tudom miert kell utalkozni, mert en kovetem es tartom egy senkinek meg undoritonak ahogy masok. Vagy ha en leszolom Polgar Tundet(amit itt valaki irt), akkor majd neked meg nekem ks jobb lesz? Mert nekem egyáltalán nem.
32!
Kedvesem, próbálnék rád kedves szavakat találni de nem tudok. Leírom akkor negyedjére is, jó nagy betűkkel, hátha úgy felfogod.
RÉGEBBEN KÖVETTEM, DE MÁR NEM.
Ezért tudok példákat mondani, hiszen van olyanom hogy memória. Emlékszem miket rakott ki régen, mi miatt utáltam meg őt is és az egész családját a feleségével, Csutival együtt.
Egyéb kérdés?
Ne aggodj en ertem, elsore is ertettem, hogy mit irsz.
Én csak azt mondom, hogy én kovetem, de megsem tudok rola ilyen reszletesseggek dolgokat, mert nem folyamat az oldalát nezem.
Felfogtam, hogy nem koveted mar, de követted es amiket irsz abból az jon le, hogy nem keveset nezted az oldalat. En ezzel semmi rosszat nem akartam neked, csak leirtam, hogy látom.
Gondolom amugy te egy Tibi atya koveto lehetsz(vagy maga Tibi atya), mert csak azok irnak olyat, hogy "felesege, Csuti". Vicces vagy:)
37!
Valóban Tibi atyánál láttam ezt a megszólítást és kifejezetten megtetszett. Tökéletes leírása a kedves Csutinak :)
25. Mert egy gyerek mellett lehet hallgatni oket, vagy mas podcasteket nezni. Mar reg nem ul le az ember az asztali szgep ele, nekunk a tv taviranyitojan konkretan pl van youtube meg netflix gomb. Ha keresni akarok valamit nem kell be se irnom semmit, hanem hangalapu a kereses is.
Aki szerint meg ordogtol valo a tv az nezzen utana hogy az olyan musorok nem karosak amik interjuk kvazi egyhelyben ulnek es mutatja a vendegeket a kamera. A kepernyo maga sem karos mar, azok a regi katodcsoves tvk voltak. Csak azert irtam le nehogy a szivehez kapjon barki hogy a gyermek elsorvad ha rapillant a tvre. (Kulonben szerintem karosabb ha csak heti 2x van bekapcsolva es CSAK meset lat, azt hiheti hogy csak arra valo a tv hogy ot szorakoztassa, pl az ilyen szamara uncsi interjukat le se kakilja oda se nez).
Bar en pont nem szeretek ilyen anyukas vlogokat nezni mert nekem "sok" a gyerek tema, en inkabb a sajat erdeklodesi korom hallgatom/nezem de megertem ha valakinek viszont ezek az "instamamik" erdekesek. Miert ne?
Nem egy barlangban elunk, ki kene masznod a gyerek seggebol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!