Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Avram Latosca vagy Kulcsár...

Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 21:26
 51/93 anonim ***** válasza:
56%

De most ne mondjatok mar, hogy egy no csak akkor lehet szep, ha nagyok a mellei meg formás.

Legalább ő nem tartozik azok koze, akik brutal nagy mellimplantatumokat raknak be meg ilyenek. Persze nem azt mondom,hogy ez baj,mert ha valaki ettol boldog, akkor csinálja. Es van egy szint, amikor meg nem tulzas.

2021. máj. 17. 22:19
 52/93 anonim ***** válasza:
87%
Ha nekünk nem tetszik a teste, mit mondjuk? Hogy tetszik? Miért hazudjunk? Avram teste sem tetszik. Egyikük teste sem kellene semmilyen körülmények között. Mert NEKEM nem szép, nem nőies.
2021. máj. 17. 22:21
 53/93 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondta ezt senki, ne forgasd ki a szavainkat, de a lógó segg, a lógó aszott mell és a csüngő hullámos has minden csak szép nem. A fogaival is kezdhetne valamit mert össze-vissza állnak ami minden művigyoros képen látszik. Ezekről nyilván nem tehet de sporttal vagy egy fogorvossal rengeteget javíthatna rajtuk, csak ugye arra már biztos nincs ideje. Igényesebben öltözködhetne is a trikó, tréningnadrágnál és nem csak évente kétszer ha már minden nap mutogatja magát. Rajta is van mű, teljesen mindegy, hogy a melle vagy az orra az.
2021. máj. 17. 22:26
 54/93 anonim ***** válasza:
14%

#53 te most Kulcsar Edináról beszelsz? Ugyna mond mar meg meg hogy hol log a hasa meg a melle, mert szerintem te másról beszelsz.

De ha igy lenne, az is normalis lenne. 1 eve szult es vannak emberek akiknek nem megy konnyen, hogy visszakapjak a régi alakjukat. Meg szerencse, hogy az ő ferjenek igy is tetszik es nem zavarja, ha van rajta egy kis plusz kiló. Hozzatennem, hogy nekem tobb mint másfél ev volt, mire ugy tudtam kinezni, mint szules utan es baromi nehéz volt elerni.

2021. máj. 17. 23:55
 55/93 anonim ***** válasza:
53%
Ez az Avram valami víziló lereinkarnálódása? 😀
2021. máj. 18. 08:24
 56/93 anonim ***** válasza:
78%
Ez is ritka proli, mikor nők testalkatát állatokhoz hasonlítják. Írom ezt úgy, hogy nem tetszik Avram teste és kb a felénél is kisebb vagyok. Akkor mi meg csontkukacok vagyunk?
2021. máj. 18. 14:06
 57/93 anonim ***** válasza:
100%

39:

Magad is megvalaszoltad:

"De bakker, a napunk 99,9%-át kiteszik a gyerekek, erre mit csinál, amikor én ideje van? Más anyát meg a gyerekét nézi 😂"

Napkozben is hallgathatoak/nezhetok nem csak a maradek 0,1%ban. Sokan tenyleg szeretnek belelatni mas anyak eletebe, ok hogy csinaljak, mit csinalnak stb. Egyebkent en se birom nezni, en pl politikai musorokat hallgatok. Mas meg ettol rohanna a falnak.

2021. máj. 18. 19:09
 58/93 anonim ***** válasza:
28%
Avramrol honnan tudjatok hogy kover? Nem is latni es tok vekony arca van.
2021. máj. 18. 19:11
 59/93 anonim ***** válasza:
75%

58!

Instagrammról például. Bár én nem gondolom őt túl kövérnek, nyilván van rajta súlyfelesleg, de nekem még így is inkább az ő alakja tetszik, mint az Edináé.

Edina fiús alkata nekem nagyon nem jön be.

2021. máj. 18. 19:33
 60/93 anonim ***** válasza:
76%
Az kicsit, de nem néz ki rosszul szerintem.
2021. máj. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!