Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?
De most ne mondjatok mar, hogy egy no csak akkor lehet szep, ha nagyok a mellei meg formás.
Legalább ő nem tartozik azok koze, akik brutal nagy mellimplantatumokat raknak be meg ilyenek. Persze nem azt mondom,hogy ez baj,mert ha valaki ettol boldog, akkor csinálja. Es van egy szint, amikor meg nem tulzas.
#53 te most Kulcsar Edináról beszelsz? Ugyna mond mar meg meg hogy hol log a hasa meg a melle, mert szerintem te másról beszelsz.
De ha igy lenne, az is normalis lenne. 1 eve szult es vannak emberek akiknek nem megy konnyen, hogy visszakapjak a régi alakjukat. Meg szerencse, hogy az ő ferjenek igy is tetszik es nem zavarja, ha van rajta egy kis plusz kiló. Hozzatennem, hogy nekem tobb mint másfél ev volt, mire ugy tudtam kinezni, mint szules utan es baromi nehéz volt elerni.
39:
Magad is megvalaszoltad:
"De bakker, a napunk 99,9%-át kiteszik a gyerekek, erre mit csinál, amikor én ideje van? Más anyát meg a gyerekét nézi 😂"
Napkozben is hallgathatoak/nezhetok nem csak a maradek 0,1%ban. Sokan tenyleg szeretnek belelatni mas anyak eletebe, ok hogy csinaljak, mit csinalnak stb. Egyebkent en se birom nezni, en pl politikai musorokat hallgatok. Mas meg ettol rohanna a falnak.
58!
Instagrammról például. Bár én nem gondolom őt túl kövérnek, nyilván van rajta súlyfelesleg, de nekem még így is inkább az ő alakja tetszik, mint az Edináé.
Edina fiús alkata nekem nagyon nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!