Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Avram Latosca vagy Kulcsár...

Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 21:26
 41/93 anonim ***** válasza:
47%

39: részben ugyanarról beszélünk :D nem azt írtam, hogy nem lehet a szabadidődben semmit nézni, én is szoktam. De bakker, a napunk 99,9%-át kiteszik a gyerekek, erre mit csinál, amikor én ideje van? Más anyát meg a gyerekét nézi 😂 pont azért írtam én is, mert azt hinné az ember, hogy felüdülés kicsit nem a gyerek témán lógni, de hát ezek szerint nem mindnekinek.

A fentiek fényében azt mondjuk nem igazán értem, miért tetted hozzá, hogy ki kéne mászni a gyerek seggéből. Mi utalt rá, hogy nem másztam ki?

2021. máj. 17. 15:29
 42/93 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem lett volna egyszer véletlenül "szerencsém" Avram egyik videójahoz, el sem hinném, hogy ez a nő nem valami kiélt, lelakott negyvenx éves nő. Annyira gagyi, buta, igénytelen hogy sok 14 évesnek több esze van, mint neki. Én nem tudom mibe használódott le ennyire, de van több 4 gyerekes anyuka ismerősöm, azok fényévekkel jobban tartják magukat. Fizethet még 100 műtétet, elpazarolta a arcát, testét rendesen.
2021. máj. 17. 20:41
 43/93 anonim ***** válasza:
29%
Azért azt állítani, hogy Kulcsár Edina nem jó nő, echte irigység. Nem véletlenül lett ő ilyen eredményes a szepsegversenyeken. Bomba az alakja és az arca is két gyerek után és nem, naggggyon nem vagyok rajongó, sőt....
2021. máj. 17. 20:44
 44/93 anonim ***** válasza:
63%

43!

Nyilván ízlések és pofonok. Neked bejön, nekem nem.

Szerintem nagyon lapos, a 15 éves unokahúgom néz ki így. Nem mondanám nőiesnek egyáltalán.

2021. máj. 17. 20:50
 45/93 anonim ***** válasza:
28%
Nekem nagyon nőies, számomra nem attól nőies valaki hogy ha bőséges adottságai vannak, hanem az összkép és számomra, nagyon nőies nő. Bárcsak én lennék ilyen. Ennek ellenére, mint írtam nem kedvelem 🙄
2021. máj. 17. 20:59
 46/93 anonim ***** válasza:
77%

Lapos, dereka nincsen, a a segge, a bőre és a melle lóg (nyilván ez utóbbiak a gyerekek miatt), ráadásul látszik, hogy úgy fogyott le, hogy csak brutál durva diétát nyomott de mozogni nem mozgott vagy csak alig (amennyit a reklámok 2 perces fevételein) mert konkrétan megaszalódott és egyáltalán nem feszes. Az orra katasztrófa, jól el lett cseszve, gondolom pár évente műttetheti újra ha nem akar keletnek meredő amorf izét a feje közepére, nem tudom miért volt erre a műtétre szükség, nem nézett ki eredetileg sem tragikusan az orra. De persze ezeknek egy részéről nem tehet viszont ájuljon csak el tőle aki akar.

Azt pedig mellékesen jegyzem meg, hogy szerintem a PCOS-ről is vastagon hazudik, konkrétan rengeteg ismerősöm küzd ezzel és érdekes módon egyiküknek sem jött össze azonnal a gyerek mint Kulcsárnak meg a feleségének, illetve ilyen hormonproblémával fogyni sem fogy le senki 10 kg-t 5 hónap alatt azt garantálom. Én is túl vagyok már egy 13 kg-s fogyáson úgy, hogy én tényleg sportoltam, nincsenek eü és hormon gondjaim és 1: egészséges ütemben ez nem 5 hónap, 2: hormonproblémákkal meg főleg nem 5 hónap...

2021. máj. 17. 21:05
 47/93 anonim ***** válasza:
68%
Most akik lepontoztok, mert szerintem szép, ezt nem hiszem el. Elég érdekes lenne, ha egy rossz nő lenne, és úgy lett volna ennyire eredményes szépség királynő. Valószínűleg nemcsak én látom gyönyörű nőnek. Na mindegy. Ízlések és pofonok, de ezért lepontozni nevetséges és felmerül bennem az irigység..
2021. máj. 17. 21:18
 48/93 anonim ***** válasza:
81%
Gyönyörű volt! Mert tényleg az volt! Meg is kellett volna nyernie azt a világversenyt mert szebb volt mint az első, de ez 7 évvel ezelőtt volt. Azóta hízik, fogy, átesett nem tudom hány szépészeti beavatkozáson, igénytelen lett, karikás szemekkel, igénytelen szerelésben mutatkozik 80%-ban, szült 2 gyereket akik alaposan lelakták stb. Nem most ragyog a legfényesebben abban szerintem megyezhetünk és nem vagyok irigy senkire, most vagyok életem legjobb formájában egy év kemény munka után.
2021. máj. 17. 21:23
 49/93 anonim ***** válasza:
72%
Hát én olyan nagyon nagy különbséget nem látok, oké azért 2gyerek 2gyerek. De lennék én ilyen 30 éves nő mint ő.
2021. máj. 17. 21:44
 50/93 anonim ***** válasza:
57%

"Azért azt állítani, hogy Kulcsár Edina nem jó nő, echte irigység."

Ha valakinek szép és nagy mellei, formás és izmos feneke van és ez még tetszik is neki, ezt látja az ideális női alaknak, esetleg kifejezetten megdolgozott érte (ami egy vélemény, valakinek pont az ellenkezője az), akkor gondolod, hogy irigykedni fog arra a nőre, aki mindezzel nem rendelkezik...? Ez echte logikai bukfenc. 🤔 Edina arca szerintem is szép, de a testét az átlagos nő Magyarországon bőven lekörözi.

2021. máj. 17. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!