Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Avram Latosca vagy Kulcsár...

Avram Latosca vagy Kulcsár Edina a szimpibb insta anyuka számodra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 16. 21:26
 11/93 anonim ***** válasza:
34%
Edina mellett nagyon csúnyának érezném magam. Ez az Avram meg rosszabb mint a játszótéri átlag anyukák. Szóval Avram, mert mellette nem érezném magam rútnak. 🙃
2021. máj. 16. 22:30
 12/93 anonim ***** válasza:
76%

Mindkettő egy agyrém, kerülöm őket messzire ha csak tehetem de állandóan felhozza őket valaki az anyukás csoportokban amikben benne vagyok, nem pozitív hangvétellel. Edina még a sz💩rását is kiposztolja, nagyon ostoba, gátlástalan, unalmas és megjátszós, a szoknyás férje meg egy igazi okleveles pojáca gyökér. Ráadásul durván hülyének nézik a követőiket, akik valljuk be, többségében azok is, ki más olyan igénytelen, hogy rájuk kíváncsi.

Az a másik meg még az elsőnél is ostobább, dagadt műseggű, alpári egy nő, igazi telepi low class stílussal, nulla intellektussal.

Nem is értem komolyan, hogy ezek ketten (meg a társaik) milyen színvonalon lévő emberek ingerküszöbét ugorják meg (#békaseggealattiakét)... Ha fegyverrel kényszerítenének maximum akkor nyomnék a követés gombra az oldalaikon, de akkor is némítanám a szennyüket. Valóban igényes és érdekes anyukákat viszont szívesen követek, csak ők nem egészen ez az Edina meg Avram kicsoda kategóriák.

2021. máj. 16. 22:47
 13/93 anonim ***** válasza:
17%

Jaj mi van Tibibatya, itt is itt vagy? Még a nagy fanjaid? Nem értem miért kell ennyire bunkonak lenni Edinával szemben, ha nem tetszik,ne nezd, es magadban utalkozz, mert senkit nem érdekel. Szerintem nagyon szimpatikus, tetszik,hogy ennyire oszinte.

A masikat sosem kovettem, de lattam par kepet, meg posztot tőle. Unszimpatikus.

2021. máj. 16. 23:01
 14/93 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte LOL jaj de ostoba vagy te is, anyám borogass 🤣 menjél akkor hinni neki te is a társaiddal, belőletek él ez az őszinte asszony 🤑
2021. máj. 16. 23:05
 15/93 anonim ***** válasza:
100%

13!

Edina és az őszinteség? :D

Kedvesem, az nem őszinte mikor 3 oldalt regél arról, hogy milyen sárgák a fogai és hirtelen pont a napokban random, a semmiből rátalált egy fogfehérítő termékeket reklámozó cégre, akik voltak olyan cukik, hogy még kuponkódot is adnak.

Edina egyszerűen kitalál valami hétköznapi sztorit és ezekkel adja el a termékeket, hiszen így mindenki tud azonosulni a problémákkal.

2021. máj. 16. 23:11
 16/93 anonim ***** válasza:
2%

Mindjárt gondoltam,hogy arra vártok itt ti ketten, hogy valaki irjin egy ilyen kommentet es rogton meg akarjatok mondani neki, hogy mekkora egy hulye.

Sajnalom, ha nektek nem szimpatikus, nekem igen. De nektek meg akkor nem kell ot kovetni. De megis azt teszitek, csak azert,hogy lehessen kotekedni. Szerintem ez gaz, remelem tálaltok valami mas oromet is az eletetkben.

Egyebkent meg engem nem zavarnak a szponzoarcio, annak ellenere,hogy kovetem, semmit nem vettem meg amit reklamoz, szóval ne agodj nem az en penzembol el.

Tegyul hozza, hogy sajat vallalkozasa is van, nektek van?

Amiket még instasztoriba posztol, azok meg mar miert ne lennenek oszintek, hogy kirandul a gyerekeivel, meg játszuk veluk?

2021. máj. 16. 23:17
 17/93 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg amikor betörött a kijelzője kérdezte a követőit, hogy ki tud ajánlani egy jó céget aki megjavítja. Persze tuti nem volt már előre szerződése és nem azért kapott egyből kuponkódot xD Ha meg nem teszi ki aznap akkor meg nincs lovetta.

#12 🤣👍👍👍👌 pont így

2021. máj. 16. 23:20
 18/93 A kérdező kommentje:
Igen, egyszerű mindkettő, külsőre sem bombák (Edina az volt cirka 6-7 éve), de megnéztem több ilyen instás anyukát, nem mozdulnak el a 2 említett hölgy szintjéről, legalábbis a magyar anyukák között én nem találtam olyat, aki szellemileg nagy magaslatokban lenne, külsőben sem kiemelkedőt - plusz még híres ugye. Ezért kérdeztem őket, hogy vajon melyik stílus tetszik nektek jobban.
2021. máj. 16. 23:28
 19/93 anonim ***** válasza:
91%

16!

Kerülném őt, de nem tudom :D

Az Insta és a facebook is bedobja, pedig kéretlennek jelöltem meg, random hírek között is megjelenik.

"Tegyul hozza, hogy sajat vallalkozasa is van, nektek van?"

Igen, van :) Igaz nem 100, mint nekik, hiszen anyagilag a közelükben sem vagyok, de azt az egyet a legnagyobb odaadással működtetem.

"Amiket még instasztoriba posztol, azok meg mar miert ne lennenek oszintek, hogy kirandul a gyerekeivel, meg játszuk veluk?"

Lehetne őszinte, és tényleg tök cuki lenne. Csak mikor regényt ír, hogy milyen nehezen találtak gyerekbarát szállodát majd a végére odaírja, hogy szerencsére pont rátalált az xy hotelre, majd megjelöli a hotelt az egy kicsit gázos. Mert ilyenkor tudom azt, hogy ez nem szívből jön. Nem azért rak ki egy posztot, mert eszébe jutott, hogy milyen kedves gesztus lenne megmutatni a követőinek hogy talált egy klassz szállodát, hanem mert pénzt kap érte.

Pont az ilyen húzásai miatt töröltem ahonnan csak tudtam, de sajnos nem maximálisan sikerült.

2021. máj. 16. 23:35
 20/93 anonim ***** válasza:
27%

Jó oke, azert ennyire nem kovetem nyomon az eletet, de, amit latok, abban en nem latok problémát. Persze nem mindennem ertek egyet amit csinal, de alapvetoen szerintem nincsen vele semmi gond. Mas celebek, meg akárkik ugyanigy reklamoznak, van aki tobbet,van aki kevesebbet. Ok ebből is élnek meg. Hidd el, hogy te is ezt csinalnad valamilyen szinten, ha a mediaban szerepelnél. Ha meg nem, akkor te lennel nyilcan mindenki peldakepe, mert milyen jo, hogy o sosem rak ki szponzoralt tartalmat.

De latom te jobban tudod, es eleg pontosan o miket rak ki, annak ellenere, hogy nem is koveted:)

Nem muszaj am vegignezni mind a 25 instasztorijat, tovább lehet lapozni. Pont errol beszelek, hogy ha nem erdekelne, akkor ra sem kattintanal, de megis megteszed es tobbet tudsz rola, mint en aki meg kovti is:D

2021. máj. 17. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!