Mindkét hozzád intézett válaszomban leírtam, hogy MÁR nem követem. Régebben én is aktívan néztem az oldalát, liveokat stb. Csak mióta megszaporodtak ezek a cuki kis hétköznapi szponzorált tartalmak, azóta inkább mellőzöm amennyire tudom.
Miért néznék olyat, akit nem kedvelek? :D
Nem lógok fent egész nap a közösségi oldalaimon, így mikor felmegyek szeretem olyan tartalmakkal körülvenni magam, amik érdekelnek.
2021. máj. 17. 01:09
22/93 anonim válasza:
Azért Edina ennyi idő alatt már kialakíthatott volna magának olyan egzisztenciát, hogy ne kelljen magát a gagyi reklámokkal égetnie, megélne a vállalkozásaiból, befektetéseiből. A magasan kvalifikált nők, pl. Polgár Tünde érdekes módon nem égetik le magukat és nem csinálnak 2 filléres műanyag terméket a gyerekeikből. Annak ellére, hogy aktívan szerepelnek a közösségi médiában, tv műsorokban. Szerintem amit Edina csinál, az full ciki és roppant méltatlan a gyerekeire nézve. Mivel őket is belevonja. Azok az ártatlanok miről tehetnek?
2021. máj. 17. 01:18
23/93 anonim válasza:
Pszichés eset mind a kettő. 🤕 Talán pont ezért is lettek "influenszer anyukák".
2021. máj. 17. 08:29
24/93 anonim válasza:
Nekem egyszer feldobta a Youtube Avram egyik videóját. Ha jól emlékszem, éppen azt mesélte el, hogy várandós. Engem ezek a várandós és szülésélményes témák érdekelnek, ezért gondoltam rámegyek és megnyitom. Nem viccelek gyerekek, 2 percig bírtam. 2 nyomorult percig. Nagyon badassnak képzeli magát, különben látszik rajta, hogy buta, sötét, mint a föld és a gyereknevelési elvei is proli szinten vannak. Kilóg a kapanyél a szájából. Szerintem max. a 10-12 éveseket tudja megcélozni, mint közönség, ami egy felnőtt, gyereket nevelő nőtől elég gyászos végeredmény.
Edinát nem ismerem, de a híre hamarabb eljutott hozzám, mert az is mindenhol ott van. Nekem már rég nem szimpatikus ez az Insta-mű életszínvonal, meg hogy neki gyereke van és akkor jöjjön le a Jóisten. Az a baj, hogy erre van igény ebben az országban.
2021. máj. 17. 08:35
25/93 anonim válasza:
Esküszöm, sosem fogom megérteni, hogy a folyton időhiánnyal küzdő anyukák azt a kevés szabadidejüket miért azzal töltik, hogy más anyukát és a kölkeit bámulják az instán. Mi a jó ebben?
2021. máj. 17. 08:51
26/93 anonim válasza:
Nem kell ám vásárolni tőle ahhoz, hogy támogasd és hasznot húzzon belőled. Bőven elég, hogy ott vagy számban a sok birka között, ugyanis ez alapján fizetik, minden egyes plusz követő = plusz megtekintés = plusz pénz. Illetve minden egyes lájkkal, kommenttel, megtekintéssel, mentéssel is támogatja az ember, mivel ezek segítenek neki, hogy az algoritmus feldobálja az ismerőseidnek is meg olyan embereknek akik hasonló témákban érdeklődnek. Röviden minden egyes interakció irányában hajtja a szekerét, nem is kell vásárolni.
2021. máj. 17. 09:22
27/93 anonim válasza:
aztarohadt. röhögni max jó ezen az avram-om. edina meg nokomment
2021. máj. 17. 09:44
28/93 anonim válasza:
Aki ilyeneket néz, majd róluk vitázik, az mit érez de komolyan?
Soha nem fogom megérteni miért kell csodálattal követni ilyen átlagMancik életét? A tiétek ilyen unalmas?
2021. máj. 17. 09:46
29/93 anonim válasza:
Mindegyik veszélyesen káros. Avram Latoscanál a látványt is nehéz feldolgozni szerencsétlen 😅 ez a nő rendesen veri magát a semmire 😅 Edinanal szép a tartalom, csak a belső tartalom kérdőjeles.. Avramnal belső tartalom nulla, képi igényesség nullllllla
2021. máj. 17. 10:28
30/93 anonim válasza:
Ez most komoly, hogy ez az avram ilyen alakot műtetett magának???? Van baj...... Mi, vagyis sokan ettől szeretnénk szabadulni.. beteg világot élünk, és az egyik nagy fertője az Instagram
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!