Miért dönt úgy valaki, hogy nem szeretne gyereket?
Mindenkinek a maga döntése, csak kiváncsi vagyok rá, miért dönt valaki úgy, hogy nem vállal gyereket és kihagy egy ekkora élményt. Amikor az ember kezébe foghatja a saját gyerekét, hihetetlen élmény. Amikor először mondja hogy anyu vagy apu, vagy amikor először áll önállóan lábra. Amikor először megy iskolába, amikor megkapja az érettségijét, amikor először lesz barátja, vagy barátnője, stb. Ezt a rengeteg élményt miért hagyja ki bárki is az életéből? Meséljétek el, mit gondoltok, amikor a gyerekvállalás az eszetekbe jut, és nemet mondtok rá!
Csak kiváncsiskodok, mert eddig még nem értettem meg. :)
Igen, féltem az alakomat, a testemet, nincs kedvem 9 hónapig keresztülmenni minden változáson, aztán a szülés, szoptatás, visszajárni kontrollra stb. Nem nekem való. Nem vagyok egy nyugodt, türelmes ember, csak a gyereknek lenne rossz. Utazni akarok, megtapasztalni dolgokat anélkül, hogy közben gondoskodnom kéne egy kisgyerekről. Művész vagyok, hajt a szabadságvágy. Mindezek mellett megvagyok a szerelmemmel kettesben.
27N
"valami megsem stimmel veletek"
hát nemtom, paranoiás vaogyok-e azért, mert ezt lenézőnek érzem..
Talán azért vagy lepontozva mert a kérdés nem hozzád szólt és nem kell ide jönni gyereket népszerűsíteni. A szabályzatban is benne van hogy arra válaszolj ami a kérdés. Ha meg van gyereked vagy akarsz akkor nem neked szól a kérdés és válaszolni sem tudsz rá mivel nem értheted a másik felet. Ott a kismamaás rész, az a legnagyobb, az nem elég?
Mikozben engem kioktatsz, te is offolsz, ha nem venned eszre.Pedig benne van a szabalyzatban, hogy ilyet nem szabad csinalni:-)
17:33
bennem semmi gyűlölet nincs a gyerekes nők iránt.
az volt itt a kérdés, h valaki miért nem akar gyereket. erre több indokot is leírtak, aminek a nagy részét a kérdező nem fogadta el válasznak. sztem ez kissé sértő reakció. én is úgy éreztem, hogy a kérdező mint vmilyen fogyatékkal élőkre gondol azokra akik nem szeretnének, vagy nincs gyerekük.
ha az lett volna a kérdés, hogy valaki miért akar gyerket, arra is tudnák rengeteg érvet mondani, de itt nem az volt a kérdés( és arra is rengeteg érv van, hogy valaki miért nem akar) és azok sztem is le lettek itt nézve, akik nem szeretnének gyereket. még a válaszaik sem lettek elfogadva
Emiatt válaszoltak utánna durvábban, mert nem fogadták el a válaszaikat, nem vették azokat komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!