Miért dönt úgy valaki, hogy nem szeretne gyereket?
Mindenkinek a maga döntése, csak kiváncsi vagyok rá, miért dönt valaki úgy, hogy nem vállal gyereket és kihagy egy ekkora élményt. Amikor az ember kezébe foghatja a saját gyerekét, hihetetlen élmény. Amikor először mondja hogy anyu vagy apu, vagy amikor először áll önállóan lábra. Amikor először megy iskolába, amikor megkapja az érettségijét, amikor először lesz barátja, vagy barátnője, stb. Ezt a rengeteg élményt miért hagyja ki bárki is az életéből? Meséljétek el, mit gondoltok, amikor a gyerekvállalás az eszetekbe jut, és nemet mondtok rá!
Csak kiváncsiskodok, mert eddig még nem értettem meg. :)
Amikor én feltettem a kérdésemet, én is úgy gondoltam, hogy mindenkiben megvan az anyai ösztön és a továbbörökítés vágya.
De most látom át, hogy mégse. Csak magamból indultam ki. Örülök, hogy ismét valaki feltette ezt a kérdést, így én is megértettem a "másik oldalt" is :)
16:43
nemtom, valahogy én is éreztem egy kis lenézést, vagy mit a válaszaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!