Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?
Utolsó: tudom azt hiszed idegesítesz de csak jót röhögtem rajtad:D okos, művelt ember lehetsz, gratulálok:P
utolsó előtti: nem kételkedem, csak azt mondom hogy ezzel véleményt alátámasztani nem lehet, mivel valószinű h igazat mondasz, de ilyen helyen soha nem lehetsz biztos semmiben.
Elhiszem hogy nem volt egyszerű összegyűjteni őket:D
Egyébként még nincs diplomám, egy államvizsga tárgyam van vissza szeptemberben, jogász leszek/vagyok: ha a versenyvizsgám sikerül, akkor pedig bírósági fogalmazó, ezért még nem mostanában lesz saját gyerekem.
Én elhiszem a válaszolónak hogy óvónő: csak azért írtam amit írtam, hogy bár én alapvetően őszinteséget feltételezek mindenkiről, ezzel itt nem lehet semmit alátámasztani. Persze, lehet hogy én is hazudok: de ha azt akarnék, azt írtam volna hogy nekem is van gyerekem, és én nem beszélek vele úgy, ahogy azok akik miatt a kérdést feltettem: ugyanis többek szerint nem lehet véleményem ebben a kérdésben amíg saját gyerekem nincs(ezzel nem igazán értek egyet, a véleménynek nem feltétele a tapasztalat).
Milyen diplomád van? ha megkérdezhetem.
Utolsóelőtti vagyok. Informatikus vagyok, mellette van egy bölcsész diplomám is. Távol áll egymástól a kettő, de így hozta az élet...
A többiekkel abban egyetértek, hogy ha Neked is lesz majd gyereked, biztosan máshogy látsz majd egy csomó dolgot. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy ilyeneket fogsz mondani a babádnak, hanem arra, hogy ilyenkor teljesen átértékelődik az ember számára a világ, és bizony csinál olyan dolgokat, amikről korábban el sem tudta volna képzelni, hogy képes lesz rá.:)
Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!