Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akinek...

Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?

Figyelt kérdés
"babóca", "tejci", "pocaklakó", "bocitej" de ma az "aprótalpas" tette be a kaput. Nem értem, mi szükség van erre? A gyerekkel nem kell így beszélni, nem nehezebb neki megtanulni a "kutya" szót mint a "vau-vau"-t. Miért gondolják az anyák hogy ez aranyos?
2010. aug. 21. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 A kérdező kommentje:

Utolsó: tudom azt hiszed idegesítesz de csak jót röhögtem rajtad:D okos, művelt ember lehetsz, gratulálok:P

utolsó előtti: nem kételkedem, csak azt mondom hogy ezzel véleményt alátámasztani nem lehet, mivel valószinű h igazat mondasz, de ilyen helyen soha nem lehetsz biztos semmiben.

2010. aug. 28. 15:56
 82/86 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem idegesíteni akartalak, ha azt akarnám, akkor inkább beszóltam volna valamit. Igazából csak a feszültséget akartam oldani, én is jót röhögtem magamon, annka meg külön örülök, hogy téged is szórakoztatott.;) Ha tudnád, mennyi ideig tartott ennyi "aranyos" szót kitalálnom... De nem tehetek róla, ezt hozta ki belőlem a kérdésed, mást nem tudtam rá reagálni. Én nem vagyok az az édelgő fajta, de engem az sem zavar, ha valaki az. Nem háborít fel, ha anyukák becézik a gyerekeiknek a dolgokat. Az utolsóelőttihez kapcsolódva: vajon miért találná ki, hogy óvónő, ha igazából nem is? Akkor kételkedjünk a kérdésed valódiságában is, mert ezen az oldalon nem tudhatjuk, hogy mi az igaz? Én nem kételkedem a válaszolóban, ha azt írja, hogy óvónő, én elhiszem. Ja, egyébként a végzettségemet firtattad: két diplomám van. És neked? Mostmár nagyon érdekelne... Bár tulajdonképpen írhatsz akármit, nem tudhatjuk, hogy igaz-e.
2010. aug. 28. 16:05
 83/86 A kérdező kommentje:

Elhiszem hogy nem volt egyszerű összegyűjteni őket:D

Egyébként még nincs diplomám, egy államvizsga tárgyam van vissza szeptemberben, jogász leszek/vagyok: ha a versenyvizsgám sikerül, akkor pedig bírósági fogalmazó, ezért még nem mostanában lesz saját gyerekem.

Én elhiszem a válaszolónak hogy óvónő: csak azért írtam amit írtam, hogy bár én alapvetően őszinteséget feltételezek mindenkiről, ezzel itt nem lehet semmit alátámasztani. Persze, lehet hogy én is hazudok: de ha azt akarnék, azt írtam volna hogy nekem is van gyerekem, és én nem beszélek vele úgy, ahogy azok akik miatt a kérdést feltettem: ugyanis többek szerint nem lehet véleményem ebben a kérdésben amíg saját gyerekem nincs(ezzel nem igazán értek egyet, a véleménynek nem feltétele a tapasztalat).

Milyen diplomád van? ha megkérdezhetem.

2010. aug. 29. 01:03
 84/86 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! Hidd el a többgyerekes és gyerekes anyukáknak hogy rengeteg minden megváltozik majd ha saját gyermeked lesz. Majd meglátod!
2010. aug. 29. 01:10
 85/86 anonim ***** válasza:

Utolsóelőtti vagyok. Informatikus vagyok, mellette van egy bölcsész diplomám is. Távol áll egymástól a kettő, de így hozta az élet...

A többiekkel abban egyetértek, hogy ha Neked is lesz majd gyereked, biztosan máshogy látsz majd egy csomó dolgot. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy ilyeneket fogsz mondani a babádnak, hanem arra, hogy ilyenkor teljesen átértékelődik az ember számára a világ, és bizony csinál olyan dolgokat, amikről korábban el sem tudta volna képzelni, hogy képes lesz rá.:)

Minden jót Neked!

2010. aug. 29. 15:26
 86/86 anonim ***** válasza:
Az óvónő vagyok újra. Köszönöm, h elhitted, h amit írok, az őszinte, sz@r, h ezt szinte bizonyítanom kell..... Lenne még mondanivalóm, de semmi értelme leírni...
2010. aug. 29. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!