Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?
Akarmit csinalsz a vau-vau maradni fog.Ha kisgyerekkel nezel konyvet es kutya van a kepen,akkor elmondom hogy kuyta.
Hogy csinal a kutya(kerdezem en a gyerektol)?Vau-vau.
Tehat ez ohatatlan.Es a gyerek eloszor azt fogja mondani hogy vau es nem azt hogy kutya.
Édes, okos, intelligens kérdező!
Válaszoltam már korábban is, de nincs kedvem visszakeresni már, h mikor.
Mi a kutya legjellemzőbb tulajdonsága, ami meg különbözteti a többi hasonló állattól? Az, h VAU-VAUzik!!!! Az nem jellemzi a kutyát a gyerek agyában, h az a neve. Kb 3 éves korra minden gyerek kinövi a vau-vaut, meg a tejcit, meg a fürcsit, meg a szopcsit. A legtöbb szlenget meg a közösségekben szedik össze a gyerekek... Elmagyarázhatnám neked részletesebben, de falra hányt borsó lenne. Mindenki hülye itt, aki nem úgy vélekedik, mint Te..
Ha meg annyira nem érted miről ír ez a sok "infantilis, idióta", gyermekét végtelenül szerető, azokról nagy odafigyeléssel gondoskodó anyuka, akkor olvass utána a beszédfejlődésnek a "dajkanyelv" kapcsán.
Jajj, bocs, óvónő vagyok, tanultunk, pszichológiát, gyermeklélektant, beszédfejlődést és logopédiát is. Ja és szerencse, h olyan anyukák vannak többségben, aki ösztönösen sokat beszélnek a kis tündéreiket, tanítják a beszédre a kis drága gyöngyvirágjukat, aprótalpújukat, incifinci kistücsküket, cicuskamicuskájukat, kincsbogarukat, és nem az ilyen okoskodó kérdezőktől kérnek tanácsot! Mert amit tanulunk az az édes-ANYAnyelv, nem pedig OKOSKÉRDEZŐnyelv...
Na akkor: felkészül, vigyázz, éééééés most lehet lepontozniiiiiiii!!!!!
Senkit nem szoktam lepontozni, bármilyen bunkó.
Egyébként nem nagyon értem a hozzászólásodat, mert nem volt olyan hozzászólásom amiben különösebben bunkó lettem volna, de olyat biztos hogy nem mondtam, hogy hülye aki nem velem ért egyet... Egy válaszolót infantiliseztem le, de utána megmagyaráztam miért.
Arról hogy a gyerek kinövi annyit, hogy írtam is korábban, azért tettem fel végül a kérdés mert az 5 éves unokaöcsém csoporttársa használt ilyen szavakat, a többi gyerek pedig kicsúfolta. Ebből nekem nem az jött le hogy az anyák többsége használ ilyen kifejezéseket.
Egyébként én is mondhatnám hogy óvónői végzettségem van: ezzel semmit nem támasztasz alá, mivel ez egy anonim oldal.
Az utolsó vagyok. Ha az általad minősített anyukákat idiótának titulálod, akkor mi az , ha nem bunk@ság?? Másrészt ha akarod, írj nekem privit, nézz meg az iwiw-en, ott van pár árulkodó jel, ami arra utal, h jó pár éve dolgozom óvónőként és 9,5 hós kisfiamat terelgetem(akit agyonbecézgetek, mert úgy imádom!). De különben meg teljesen mindegy mit hiszel.
De vajon miért abból indulsz ki, h hazudik aki a végzettségét leírja..??? Hm.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!