Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akinek...

Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?

Figyelt kérdés
"babóca", "tejci", "pocaklakó", "bocitej" de ma az "aprótalpas" tette be a kaput. Nem értem, mi szükség van erre? A gyerekkel nem kell így beszélni, nem nehezebb neki megtanulni a "kutya" szót mint a "vau-vau"-t. Miért gondolják az anyák hogy ez aranyos?
2010. aug. 21. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 A kérdező kommentje:
egy gyerek születésével az életről és az emberekről alkotott véleményem nem változik meg.
2010. aug. 24. 01:06
 52/86 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező! Hidd el meg fog! ...és még nagyon sokminden!:-)) Csak majd emlékezz vissza erre a kérdésre!
2010. aug. 24. 06:36
 53/86 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Kerdezo!

De meg mennyit fog valltozni,nem csak akkor ha gyereked lesz hanem meg anelkul is.

2010. aug. 24. 08:15
 54/86 anonim ***** válasza:
32%

Na jó akkor most fogom a k..va drága FISHER PRICE tanulókutyust és dobom a kukába és utána feljelentem a céget hogy degeneráltat csinálnak a gyerekemből... :D:D:D Mert ott lábacska poci, pocak....ááááhhh hát hogy engedhetnek meg ilyet maguknak.....biztos ők is a Mónika show-t nézték amikor kitalálták :D:D

Na ennyit erről a témáról és azokról akik szerint árt a gyereknek ha has helyett pocakot mondanék!!!!!!

2010. aug. 25. 00:26
 55/86 anonim ***** válasza:
52%

00:26!

Aranyos, hogy a épp lábát kell megnyomni, hogy azt mondja "poci" :-D

2010. aug. 25. 09:32
 56/86 anonim ***** válasza:

A gyerekét vau-zni tanító (szerinted) degenerált anyuka vagyok.

Igenis kötözködésnek szántad a kérdést, kérlek olvasd el még1x hogy tetted fel!

Szerintem maradjunk annyiban, hogy majd ha gyereked lesz, akkor valószínűleg te is megkönnyezed majd a kicsi első szavait, még ha az a vau is lesz és utána pont lesz@rod, hogy ha a gyerek annak hívja a kutyát :)

Amúgy én meg azon vagyok kiakadva, hogy a gyerektelenek mennyi mindenre ráérnek, mégis állandóan a gyerekeseket szidják...

Pl. nemrég voltunk 15 ismerőssel vidéken egy hétvégén, ahol tippelhettek, hogy kik ültek egész nap és kártyáztak, meg társasoztak, és kik voltak azok, akik csinálták a kaját és utána elpakoltak, mosogattak stb... Tiszta gáz volt, hogy akiknek volt gyereke, azok ugye rohangáltak utánuk egész nap, amikor meg elaludtak a gyerekek, akkor mentek csinálni a teendőket. Míg a többiek nyugodtan ücsörögtek reggeltől-estig. Kb. ilyen mentalitású lehet a "kedves" kérdező is...

2010. aug. 25. 15:14
 57/86 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi erővel Te is szellemileg visszamaradott vagy, mert ovinak hívod az óvodát! Pedig még gyereked sincs, akkor mi a mentséget? :)))))
2010. aug. 25. 15:16
 58/86 anonim ***** válasza:
mentséget=mentséged
2010. aug. 25. 16:18
 59/86 anonim ***** válasza:
Nálunk a hasát kell megnyomni és arra mondja hogy poci , nem a lábát :D
2010. aug. 25. 21:47
 60/86 A kérdező kommentje:
Mentség?? Jesszus, az ovi egy köznyelvben használt kifejezés... De ha egy felnőtt ember olyat mond mint amiket itt beszéltünk (vau-vau, iszi) az egy infantilis idióta. Gondolkozz már mielőtt leírsz valamit, ha képes vagy rá...
2010. aug. 25. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!