Miért van az, hogy akinek babája születik, szellemileg is visszasüllyed a szintjükre, és felnőtt emberekkel is úgy beszél mintha ovisok lennének?
Kedves Kerdezo!
De meg mennyit fog valltozni,nem csak akkor ha gyereked lesz hanem meg anelkul is.
Na jó akkor most fogom a k..va drága FISHER PRICE tanulókutyust és dobom a kukába és utána feljelentem a céget hogy degeneráltat csinálnak a gyerekemből... :D:D:D Mert ott lábacska poci, pocak....ááááhhh hát hogy engedhetnek meg ilyet maguknak.....biztos ők is a Mónika show-t nézték amikor kitalálták :D:D
Na ennyit erről a témáról és azokról akik szerint árt a gyereknek ha has helyett pocakot mondanék!!!!!!
00:26!
Aranyos, hogy a épp lábát kell megnyomni, hogy azt mondja "poci" :-D
A gyerekét vau-zni tanító (szerinted) degenerált anyuka vagyok.
Igenis kötözködésnek szántad a kérdést, kérlek olvasd el még1x hogy tetted fel!
Szerintem maradjunk annyiban, hogy majd ha gyereked lesz, akkor valószínűleg te is megkönnyezed majd a kicsi első szavait, még ha az a vau is lesz és utána pont lesz@rod, hogy ha a gyerek annak hívja a kutyát :)
Amúgy én meg azon vagyok kiakadva, hogy a gyerektelenek mennyi mindenre ráérnek, mégis állandóan a gyerekeseket szidják...
Pl. nemrég voltunk 15 ismerőssel vidéken egy hétvégén, ahol tippelhettek, hogy kik ültek egész nap és kártyáztak, meg társasoztak, és kik voltak azok, akik csinálták a kaját és utána elpakoltak, mosogattak stb... Tiszta gáz volt, hogy akiknek volt gyereke, azok ugye rohangáltak utánuk egész nap, amikor meg elaludtak a gyerekek, akkor mentek csinálni a teendőket. Míg a többiek nyugodtan ücsörögtek reggeltől-estig. Kb. ilyen mentalitású lehet a "kedves" kérdező is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!